Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Website redesign 
complete custom template 
Aangepast template 
eCommerce websites 
Rickid staat voor u klaar

Professionele Website redesign

Rickid’s passie is het herontwerpen van websites om meer leads en conversies te genereren. Begin met het redesignen van uw website met oog voor de nieuwste webontwerpconcepten!
Rickid-webdesign-hero-hands-v2
Website redesign 
complete custom template 
Aangepast template 
eCommerce websites 
Rickid staat voor u klaar

Professionele Website redesign

Rickid’s passie is het herontwerpen van websites om meer leads en conversies te genereren. Begin met het redesignen van uw website met oog voor de nieuwste webontwerpconcepten!
Website Redesign

Moderne websites krijgen meer leads en hebben meer conversies

Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Website redesign Services

Rickid heeft meer dan 15 jaar ervaring in webdesign, wat betekent dat Rickid weet hoe website redesigns op maat kan desigen en bouwen! rickid helpt ondernemingen en bedrijven hun bestaande websites opnieuw te ontwerpen om de usability, conversies en branding te verbeteren.

Bij Rickid bent u aan het goede adres, Rickid kunt voor u het hele redesign traject verzorgen van logo redesign, naar website redesign tot uw online profiel verbeteren met een juiste en doelgerichte online Marketing strategie. 

Rickid helpt bedrijven (groot en klein) en ZZP’ers. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.

Redesign proces helpt u onderneming verder

Wanneer u met Rickid werkt, zult u merken dat Rickid de tijd neemt om de vereisten en doelen voor uw nieuwe website-redesign met u te bespreken. Dit helpt Rickid om een plan van aanpak voor uw project te te maken zoals welk CMS system is het meest geschikt voor mijn redesign project? Blijven bij het huidige bestaande CMS systeem of is verhuizen naar een nieuwe en beter CMS de beste optie.

Rickid kan namelijk samen met u her redesign proces op 2 manieren de uitvoeren, namelijk:

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_v2
Ontwerp van uw webshop

KIEZEN TUSSEN EEN CUSTOM OF BESTAANDE WEBSITE TEMPLATE

Een website laten redesignen op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw redesign project te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD / Figma wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress / WooCommerce,  Shopify of Prestashop. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickidwebdesign
premium-webshop-template_rickidwebdesign_640

Een website laten redesingen op basis van een bestaande template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor het redesign van uw website biedt Rickid ook de mogelijk om een bestaand template te gebruiken voor uw nieuwe website. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress, Shopify of Prestashop. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

CMS mogelijkheden

Rickid maakt website reddesigns in verschillende CMS systemen zoals WordPress, WooCommerce, Shopify, Elementor & Prestashop. Bent u toe aan een custom website redesign of wilt u een custom webshop redesign project beginnen in een van deze systemen? Onderhoud en migratie is natuurlijk ook ook mogelijk. Vertel Rickid u idee!
WordPress_Websites_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

Rickid is gespecialiseerd in het bouwen WordPress websites. WordPress is een krachtige CMS tool die veel wordt gebruikt en enorm populair is bij vele soorten gebruikers.  Van standaard websites, uitgebreide webshops tot volledig op maat gemaakte WordPress site. Er is heel veel mogelijk. Overzetten van uw oude website naar WordPress geen probleem!

Elementor_Webshops_Rickidwebdesign-specialimse
De website builder Elementor is een krachtige tool om websites en Webshops mee te bouwen in WordPress. Rickid kan uw nieuwe site of shop ook in elementor bouwen. Vertel ons uw idee en wij werken het uit tot een werkbaar plan. Interesse? Neem dan snel contact op voor een eerste kennismaking dan bespreken we de mogelijkheden.
Prestashop_Websites_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

De website builder Prestashop is een krachtige tool om grote websites mee te bouwen. PrestaShop is een open-source  CMS die volledig op e-commerce is gericht. Daarom is het bij ondernemingen die over een groot assortiment beschikken handig om Prestashop te gebruiken. Snelle performance en volledig op maat in te richten.

Woocommerce_Webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

WooCommerce is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Het is een gratis e-commerce shopping plugin die je kan gebruiken om een webshop binnen WordPress in te richten. WooCommerce is tevens het grootste e-commerce software platform van de wereld. De software is verantwoordelijk voor meer dan 30% van alle online winkels.

Shopify_webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300
Shopify is een krachtig eCommerce platform met alle functies die je nodig hebt om jouw eCommerce shopping bedrijf op te starten. U kan in Shopify gemakkelijk een online webshop maken, betalingen accepteren en je voorraad beheren. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig zoals: HTML of codering, webhosting, beveiliging of caching.

Het kiezen van het beste CMS voor de redesignservice

Er zijn talloze contentmanagementsystemen op de markt zoals WordPress, Joomla, Drupal, Wix, Squarespace, Shopify en PRestaShop etc voor het redesignen van uw website? Rickid werk met 3 systemen WordPress, Shopify en PrestaShop. De configuratie die het beste bij uw redesing past naar voren in het kennismakingsgepsrek. De keuze ligt vaak aan de manier waarop de site gaat worden ingezet. Vaak is WordPress is het beste platform om in te zetten voor uw redesign van webshops en websites, omdat hier gewoonweg het meeste tools voor beschikbaar zijn zoals de pagebuilder Elementor.

Rickid_webdesign_service

Hoe werkt het laten maken van een website redesign? in 5 stappen uitgelegd

Intakegesprek, Strategie en Offerte
Rickid zal in een intakegesprek uw wensen doornemen. Dit vertaald zicht in een richting van een strategie, Aan de hand hiervan biedt Rickid u een scherpe offerte, een indicatie kunt u zien bij de prijzen verder op deze pagina
Template of Custom Template
Samen kiezen we welk traject voor u webshop het beste is om in te zetten. Of en webshop op basis van een template of een geheel custom template. Met een Custom template zal Rickid eerst een Prototype en Wireframes onwikkelen.
Development traject
Coderen en Bouwen van de webshop. Dit is het langste onderdeel van het traject. Bij een Custom Webshop wordt het prototype design 1 op 1 overgenomen
Check
Gezamelijk lopen we alle pagina's door totdat alles naar wens is. Meestal zitten er 2 revisie rondes in het traject.
Lancering
Wanneer alle revisies gedaan zijn zullen we de shop lanceren en laten indexeren door Google. De volgende stap kan genomen worden!
Vorige slide
Volgende slide
Waarom ombouwen

Bepaal de doelen van uw redesign

Rickid_betrouwbare_allrounder

Het belang van website redesign

Interesse in een redesign van uw website? Er zijn verschillende redenen om een ​​vernieuwing van uw website te overwegen! Hier zijn enkele doelen en voordelen van onze website-herontwerpdiensten:

Faq’s

VEEL GESTELDE Website redesign VRAGEN

De meeste mensen kiezen ervoor om hun website opnieuw te ontwerpen om de paginasnelheid, gebruikerservaring, websitebeveiliging, mobiele lay-out, navigatiemenu’s en zoekmachineoptimalisatie te verbeteren. Als u een professionele webdesigner voor het redesign inhuurt, moeten al deze aspecten tijdens het proces worden besproken. Zorg ervoor dat u tijdens een redesign controleert op URL-wijzigingen en deze hetzelfde houdt of 301-redirects instelt!

Het is aan te raden om uw website elke twee tot drie jaar opnieuw ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd de nieuwste technologieën gebruikt, dat deze naar de nieuwste stabiele versie van uw CMS wordt verplaatst en dat uw bezoekers een fris ontwerp met nauwkeurige inhoud te zien krijgen.

De meeste op template gebaseerde, niet-e-commerce website-redesigns worden binnen 1-3 maanden voltooid. Als u maatwerk design nodig heeft, verwacht dan een doorlooptijd van minimaal 2-3 maanden.

De meeste op template gebaseerde redesigns van e-commercewebsites worden binnen 1-3 maanden voltooid. Als u een op maat gemaakte e-commercethema nodig heeft, kunt u een doorlooptijd van minimaal 3-4 maanden verwachten.

Het redesignen van een website kan invloed hebben op de SEO, maar als het zorgvuldig wordt uitgevoerd, kan het de positie in Google van uw website behouden of zelfs verbeteren. De ervaring leert dat het vaak beter is om binnen hetzelfde bestaande project aan het redesign te werken via een duplicaat van de originele site, omdat hierdoor de bestaande sitestructuur en SEO-waarde worden behouden.

paintstripes_white
Rickid-webdesign-hero-laptop
paintstripes_white

Welke software werkt Rickid mee

Rickid werk met diverse software programma’s, hieronder een lijst. Heeft u problemen met 1 van deze systemen laat het Rickid weten.

Redesign prijzen

PRIJZEN VOOR WEBSITE Redesign

De kosten van de webdesign services zijn gebaseerd op de hoeveelheid tijd die u zich kunt veroorloven om te besteden aan de ontwikkeling van uw website.

Als u een beperkt budget heeft, raden we u aan een op template gebaseerd websiteontwerp te bekijken om geld te besparen.

Als alternatief, als maatwerk en prestaties hoge prioriteit hebben, kunt u in plaats daarvan een geheel nieuwe website op maat overwegen die begint met een design mockup.

opmaat

Redesign met compleet unieke custom template - GEEN ECOMMERCE SITE

1699,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Kleuren thema in overleg
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp inclusief
Aantal pagina's in overleg
Sliders in overleg
Contactpagina met formulier in overleg
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: In overleg
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Meer opties

Wilt u een eCommerce site laten redesignen, lees meer over eCommerce of vraag een op maat offerte aan

Voordelen uiteengezet

Waarom kiezen voor Rickid

Rickid_webdesign_samenwerken

Volledige ontzorging online traject

Rickid webdesign is een allround webdevelopment en online marketing bureau in Amsterdam. Bij Rickid bent u aan het goede adres als het om ontzorgen gaat. Het gehele online traject kunt u neerliggen bij 1 professionele partij. Een online traject kan de volgende werkzaamheden omvatten:  

Rickid helpt bedrijven zowel groot en klein. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw Elementor WordPress website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw elementor WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
paintstripes_white

Uw website of webshop laten redesignen door Rickid

Vraag een nieuwe website redesign offerte aan en ontvang een op maat prijs voor uw redesign. Liever persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Prima geen probleem!

paintstripes_white
Eisen van een goede website redesign

WAARAAN DIENT EEN GOED WEBSITE redesign ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) Elementor Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen WordPress WooCommere , Shopify, PrestaShop als Elementor is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen naadloos met elkaar samengaan, geïntegreerde functionaliteiten hebben en bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. U hoeft geen kennis van HTML, CSS of andere codes te hebben om de aanpassingen te kunnen doen. 

Hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

CMS-beste-kiezen-website_rickidwebdesign-2
Responsive-design_rickidwebdesign-2

2) Mobielvriendelijke, responsive website redesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive website redesign integreert in WordPress, Shopify of PrestaShop. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op custom template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw website redesign

Als u een website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle website redesignen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5) SEO-vriendelijke website redesignen

Wanneer Rickid uw website redesigned, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.