Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Welkom bij Rickid webdesign 
Hulp nodig? 
Rickid staat voor u klaar

CUSTOM WEBDESIGN SERVICES

Wilt u een nieuw website project opstarten?  Rickid biedt zowel op maat gemaakte websites aan als op een template gemaakte websites aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
Welkom bij Rickid webdesign 
Hulp nodig? 
Rickid staat voor u klaar

CUSTOM WEBDESIGN SERVICES

Wilt u een nieuw website project opstarten?  Rickid biedt zowel op maat gemaakte websites aan als op een template gemaakte websites aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden

Webdesign

Custom Webdesign services voor uw bedrijf

Professioneel gebouwde websites

Wilt u een nieuwe website laten maken? Ontdek de opties in op maat gemaakte en op template gebaseerde webdesign diensten om een nieuwe website voor uw bedrijf te lanceren!

Bij Rickid bent u aan het goede adres, wij kunnen voor u het hele traject verzorgen van logo ontwerp, naar website bouw tot uw online profiel verbeteren met een juiste en doelgerichte online Marketing strategie. 

Rickid helpt bedrijven (groot en klein) en ZZP’ers. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Rickid_webdesign_intro_image
Rickid_webdesign_service

Werkwijze kort samengevat

Als custom webdesign specialist start Rickid het liefst elk websiteproject vanaf nul.

Hierdoor kan Rickid aangepaste prototype ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op uw merkvereisten, om u de look en feel van uw toekomstige website te laten zien voordat de webbouw kan beginnen. Het beste van alles is dat deze prototypes kunnen worden herzien totdat u tevreden bent met het ontwerpconcept en klaar bent om verder te gaan.

Nadat u het aangepaste webontwerpmodel hebt goedgekeurd, zal het webontwikkeling starten met het integreren in een volledig op maat gemaakt thema. Een aangepast thema heeft veel voordelen, waaronder een vereenvoudigde codebase die vaak een betere paginasnelheid en bruikbaarheid heeft, omdat deze speciaal voor uw bedrijf is ontwikkeld.

Voor een website op maat met ontwerpmodellen is de richtprijs € 8.500, met een doorlooptijd van 8-12 weken.

Ontwerp van uw webshop

KIEZEN TUSSEN EEN CUSTOM OF BESTAANDE WEBSITE TEMPLATE

Een website laten maken op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw website te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD / Figma wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress / WooCommerce,  Shopify of Prestashop. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickid-webdesign_640
premium-webshop-template_rickidwebdesign_640

Een website laten maken op basis van een bestaande template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website biedt Rickid ook de mogelijk om een bestaand template te gebruiken voor uw nieuwe website. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress, Shopify of Prestashop. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

Waarom custom webdesign?

Bepaal de doelen van uw website

Het is belangrijk om te begrijpen wat uw doelen zijn voordat u een custom webdesign website laat maken. Dit zijn de meest voorkomende doelen die Rickid te  horen krijgt van klanten die geïnteresseerd zijn in een website op maat:

Rickid beschikt over de nodige ervaring om dergelijke doelstellingen te verwezenlijken! U kunt Rickid bellen op +31618511380 om meer over uw idee te bespreken. Van daaruit kunnen we u helpen bij het bepalen van het beste CMS-platform voor uw custom webproject!

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website

CMS mogelijkheden

Rickid maakt custom websites in verschillende CMS systemen zoals WordPress, WooCommerce, Shopify, Elementor & Prestashop. Bent u toe aan een nieuwe custom website of wilt u een custom webshop project beginnen in een van deze systemen?
Onderhoud, migratie en Redesign is natuurlijk ook ook mogelijk. Vertel ons u idee!

WordPress_Websites_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

Rickid is gespecialiseerd in het bouwen WordPress websites. WordPress is een krachtige CMS tool die veel wordt gebruikt en enorm populair is bij vele soorten gebruikers.  Van standaard websites, uitgebreide webshops tot volledig op maat gemaakte WordPress site. Er is heel veel mogelijk. Overzetten van uw oude website naar WordPress geen probleem!

Elementor_Webshops_Rickidwebdesign-specialimse
De website builder Elementor is een krachtige tool om websites en Webshops mee te bouwen in WordPress. Rickid kan uw nieuwe site of shop ook in elementor bouwen. Vertel ons uw idee en wij werken het uit tot een werkbaar plan. Interesse? Neem dan snel contact op voor een eerste kennismaking dan bespreken we de mogelijkheden.
Prestashop_Websites_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

De website builder Prestashop is een krachtige tool om grote websites mee te bouwen. PrestaShop is een open-source  CMS die volledig op e-commerce is gericht. Daarom is het bij ondernemingen die over een groot assortiment beschikken handig om Prestashop te gebruiken. Snelle performance en volledig op maat in te richten.

Woocommerce_Webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

WooCommerce is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Het is een gratis e-commerce shopping plugin die je kan gebruiken om een webshop binnen WordPress in te richten. WooCommerce is tevens het grootste e-commerce software platform van de wereld. De software is verantwoordelijk voor meer dan 30% van alle online winkels.

Shopify_webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300
Shopify is een krachtig eCommerce platform met alle functies die je nodig hebt om jouw eCommerce shopping bedrijf op te starten. U kan in Shopify gemakkelijk een online webshop maken, betalingen accepteren en je voorraad beheren. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig zoals: HTML of codering, webhosting, beveiliging of caching.
faq

Vragen aan Rickid over custom webdesign

Jazeker, Rickid maakt mockups voor op maat gemaakte webdesignprojecten die niet vanuit een bestaand template worden opgebouwd.

Rickid raadt vaak WordPress aan as CMS systeem.

Rickid lanceert custom websites op maat vaak binnen 10 tot 14 weken, en op template gebaseerde websites binnen 3-4 weken.

Rickid maakt altijd 301-redirects om de posities in zoekmachines te behouden na de lancering van een nieuwe website.

het traject

Hoe ziet het Custom Web traject eruit?

Het webontwikkelingswerk wordt doorgaans altijd uitgevoerd in een met een wachtwoord beveiligde testomgeving. Als u al een bestaande website heeft, wordt deze niet offline gehaald terwijl wij voor u aan een nieuwe website werken.

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Onderhoud, Hosting & branding

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign biedt naast Custom webdesign ook andere gerelateerde diensten waardoor u alle benodigde diensten voor uw online bedrijf onder 1 dak vind. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw WordPress, Joomla of Prestashop website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt custom webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland & Vlaanderen als werkterrein.

Custom Webdesign in Rotterdam
Custom Webdesign in Den Haag
Custom Webdesign in Utrecht
Custom Webdesign in Eindhoven
Custom Webdesign in Groningen
Custom Webdesign in Tilburg
Custom Webdesign in Almere
Custom Webdesign in Breda
Custom Webdesign in Nijmegen
Custom Webdesign in Apeldoorn
Custom Webdesign in Haarlem
Custom Webdesign in Arnhem
Custom Webdesign in Enschede
Custom Webdesign in Amersfoort
Custom Webdesign in Haarlemmermeer
Custom Webdesign in Zaanstad

Custom Webdesign in ‘s-Hertogenbosch
Custom Webdesign in Zwolle
Custom Webdesign in Zoetermeer
Custom Webdesign in Leiden
Custom Webdesign in Leeuwarden
Custom Webdesign in Dordrecht
Custom Webdesign in Maastricht
Custom Webdesign in Ede
Custom Webdesign in Alphen aan den Rijn
Custom Webdesign in Westland
Custom Webdesign in Alkmaar
Custom Webdesign in Emmen
Custom Webdesign in Delft
Custom Webdesign in Venlo
Custom Webdesign in Deventer
Custom Webdesign in Hoorn

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Provinces_of_Flanders_rickidwebdesign

Vlaanderen

Custom Webdesign in Antwerpen
Custom Webdesign in Brugge
Custom Webdesign in Brussel
Custom Webdesign in Gent
Custom Webdesign in Leuven
Custom Webdesign in Genk

Blogposts

Laatste artikelen

Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.