Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Welkom bij Rickid webdesign 
nieuwbouw 
migratie naar 
redesign van uw 
custom of template 
shopify webshop

shopify webshop laten maken

Wilt u een webshop laten bouwen? Rickid maakt professionele webshops in Shopify voor uw onderneming. Snel online

Rickid-webdesign-hero-vasthouden-side-shopify
Welkom bij Rickid webdesign 
nieuwbouw 
migratie naar 
redesign van uw 
custom of template 
shopify webshop

shopify webshop laten maken

Wilt u een webshop laten bouwen? Rickid maakt professionele webshops in Shopify voor uw onderneming. Snel online

Shopify Specialist Amsterdam

shopify WEBSHOP LATEN MAKEN DOOR SPECIALIST RICKID

Professionele Shopify webshop Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele responsive Shopify webshop voor uw onderneming voor een betaalbare prijs?

Schakel Rickid in, want Rickid heeft jarenlange ervaring met Shopify. Rickid maakt een eenvoudige standaard webshops of volledig op maat gemaakte eCommerce sites. Rickid zet tevens bestaande webshops over vanuit andere (CMS) systemen naar Shopify Het resulteert in de beste shopify webshop die aan al uw bedrijfsdoelstellingen voldoet waardoor uw onderneming online succes heeft!

Voor ieder budget

Voor elk budget vind Rickid gegarandeerd een passende oplossing. U kunt kiezen uit een hoe uw Shopify-ontwikkelingsservices worden gestart – via een template of een aangepast ontwerp.

Rickid_webdesign_intro_image
Custom of een template website

EEN shopify webshop LATEN MAKEN OP BASIS VAN EEN CUSTOM OF BESTAANDE TEMPLATE

De kosten van onze Shopify-webontwerpdiensten zijn gebaseerd op de hoeveelheid tijd die u zich kunt veroorloven om te besteden aan de ontwikkeling van uw online winkel. Als je een beperkt budget hebt, raad Rickid  aan om naar een op templates gebaseerde Shopify-website te kijken om geld te besparen. Als alternatief, als maatwerk en prestaties hoge prioriteit hebben, kunt u in plaats daarvan een vanaf het begin aangepaste Shopify-website overwegen die begint met een ontwerpmockup.

premium-website-template_shopify_rickidwebdesign

Een Shopify webshop laten maken op basis van een bestaande template kit

De meest kosteneffectieve manier om een nieuwe Shopify site te bouwen, is door te beginnen met een vooraf gemaakte websitetemplate. Er zijn duizenden Shopify-thema’s beschikbaar. De meeste hebben zelfs een online demo, zodat u het ontwerp kunt zien voordat u uw keuze maakt. Maak u zich geen zorgen, Rickid helpt er een te vinden die bij uw merk past! Er zijn een paar nadelen aan het gebruik van een vooraf gemaakte websitesjabloon, waaronder:

Deze projecten beginnen al bij € 850,- en stijgen in prijs naarmate de productgegevens en functionaliteitsvereisten toenemen.

Een Shopify webshop laten maken op basis van een custom template

Als u niet geïnteresseerd bent in een websitetemplate, kunt Rickid in plaats daarvan een aangepast Online Store 2.0-thema voor u bouwen in Shopify. Dit is een gebruikelijke optie. Dit houdt in dat u het proces doorloopt van het maken van ontwerpmodellen die passen bij de unieke look en feel van uw merk.

Door deze aanpak te volgen, kunt u het ontwerp zien samenkomen in een prototype voordat uw website wordt gebouwd. Dit proces is echter tijdrovend en resulteert in hogere kosten voor uw e-commerce-ontwikkelingsservice.

Deze projecten beginnen bij € 19.000 en stijgen in prijs naarmate de productgegevens en functionaliteitsvereisten toenemen.

custom-website-template_rickidwebdesign
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.

Hoe werkt het laten maken van een Shopify webshop? in 4 stappen uitgelegd

Wanneer u Rickid inhuurt voor het bouwen van een nieuwe Shopify-website, kunt u er zeker van zijn dat we opties hebben om u van begin tot eind te helpen bij uw nieuwe aangepaste e-commerce webontwerpproject!
Intakegesprek, Strategrie en Offerte
Rickid zal in een intakegesprek uw wensen doornemen. Rickid leidt u door de uitgebreide selectie Shopify-thema's en Shopify-apps. Aan de hand van de keuzes die worden gemaakt biedt Rickid u een scherpe offerte, een indicatie kunt u zien bij de prijzen verder op deze pagina
Configuratie traject
Alle Apps worden geïnstalleerd, Thema en product toegevoegd. Design aanpassingen gedaan. Alles wordt geheel configureert tot een volledig werkende webshop
Check
Gezamelijk lopen we alle pagina's door totdat alles naar wens is. Meestal zitten er 2 revisie rondes in het traject.
Lancering
Wanneer alle revisies gedaan zijn zullen we de Shopify shop lanceren en laten indexeren door Google. De volgende stap kan genomen worden!
Vorige slide
Volgende slide

Een bestaand Shopify-thema opnieuw ontwerpen

Er is niets beter dan het ontwerp van een e-commerce website vernieuwen!

Onze op maat gemaakte Shopify-websiteontwikkelingsdiensten zijn de perfecte gelegenheid voor u om het uiterlijk van uw website te verbeteren, problemen met de gebruikerservaring op te lossen en mogelijk zelfs uw conversiepercentage te verhogen!

 

Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2
Rickid_betrouwbare_allrounder

Datamigratie gemakkelijk gemaakt van uw oude omgeving naar uw nieuwe shopify omgeving

Als u wilt overstappen van uw bestaande website naar een nieuwe Shopify website bied Rickid een omzetservice aan.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw pagina’s, producten, orders en voorraden behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting niet alle pagina’s en producten opnieuw te plaatsen op website. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem.  Enkele systemen die Rickid voor u kunt migreren naar Shopify:

Faq’s

VEEL GESTELDE shopify VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

Custom Shopify-designs worden speciaal voor uw bedrijf gemaakt en bieden een unieke look die perfect bij uw merk past. Aan de andere kant gebruiken op template gebaseerde ontwerpen reeds bestaande thema’s, die vervolgens worden aangepast aan uw merk en voorkeuren. Normaal gesproken krijgt u precies wat u wilt in een aangepast thema, maar bij een op template gebaseerde bouw bent u gedwongen concessies te doen op basis van de beperkingen van het thema en uw budget.

Een op template gebaseerd Shopify-design duurt doorgaans tussen de 3 en 4 weken, afhankelijk van uw vereisten en productgegevens. Custom ontwerpen duren, vanwege hun op maat gemaakte karakter, meestal een paar maanden. 

Ja, Rickid kan basistrainingssessies verzorgen om ervoor te zorgen u uw Shopify-winkel met vertrouwen kunnen beheren en bijwerken. We bieden echter geen ontwikkelings- of marketingtraining aan, maar alleen een basistraining voor catalogus- en orderbeheer.

Shopify zorgt voor de beveiliging van hun platform. U kunt uw eigen veiligheid verbeteren door het aantal apps van derden dat u installeert te beperken, aangezien elke app gegevens vaak extern opslaat en verwerkt. 

Zeker. Of het nu gaat om CRM’s, marketingtools of specifieke betalingsgateways, Rickid kan een breed scala aan apps van derden naadloos integreren met uw Shopify-winkel. Rickid kan u helpen deze apps te implementeren.

Voordelen uiteengezet

Waarom kiezen voor Rickid

Volledige ontzorging online traject

Rickid webdesign is een allround webdevelopment en online marketing bureau in Amsterdam. Bij Rickid bent u aan het goede adres als het om ontzorgen gaat. Het gehele online traject kunt u neerliggen bij 1 professionele partij. Een online traject kan de volgende werkzaamheden omvatten:  

Rickid helpt bedrijven zowel groot en klein. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Rickid_webdesign_samenwerken

Shopify Specialist

Rickid is uw Shopify specialist in Nederland. De plaats waar u moet zijn voor de beste Shopify hulp. Rickid is gevestigd in Amsterdam, maar werken voor klanten door het hele land.

Rickid veel ervaring opgebouwd met Shopify. Deze ervaring gebruikt Rickid om u verder te helpen. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Prima geen probleem!

Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt Shopify websites & webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland als werkterrein.

Shopify Webshop in Rotterdam
Shopify Webshop in Den Haag
Shopify Webshop in Utrecht
Shopify Webshop in Eindhoven
Shopify Webshop in Groningen
Shopify Webshop in Tilburg
Shopify Webshop in Almere
Shopify Webshop in Breda
Shopify Webshop in Nijmegen
Shopify Webshop in Apeldoorn
Shopify Webshop in Haarlem
Shopify Webshop in Arnhem
Shopify Webshop in Enschede
Shopify Webshop in Amersfoort
Shopify Webshop in Haarlemmermeer
Shopify Webshop in Zaanstad

Shopify Webshop in ‘s-Hertogenbosch
Shopify Webshop in Zwolle
Shopify Webshop in Zoetermeer
Shopify Webshop in Leiden
Shopify Webshop in Leeuwarden
Shopify Webshop in Dordrecht
Shopify Webshop in Maastricht
Shopify Webshop in Ede
Shopify Webshop in Alphen aan den Rijn
Shopify Webshop in Westland
Shopify Webshop in Alkmaar
Shopify Webshop in Emmen
Shopify Webshop in Delft
Shopify Webshop in Venlo
Shopify Webshop in Deventer

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.