Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

ANALYSE HELPT U: 
 SEO-problemen te identificeren en op te lossen

SEO Audit laten uitvoeren van uw website

Rickid biedt een volledige analyse of audit aan van uw website om de huidige posities in kaart te brengen en punten van verbeteringen vast te stellen.

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
ANALYSE HELPT U: 
 SEO-problemen te identificeren en op te lossen

SEO Audit laten uitvoeren van uw website

Rickid biedt een volledige analyse of audit aan van uw website om de huidige posities in kaart te brengen en punten van verbeteringen vast te stellen.

Website SEO Audit

UW WEBSITE laten analyseren voor zoekmachines

Professionele Website Audit

Om een goede strategie te bepalen voor uw SEO is het uitvoeren van een goede website analyse van essentieel belang. Een goede SEO-strategie vereist dat u de status van uw huidige online resultaten meet en zoekt naar verbeterpunten.

Wilt u dat uw website wordt onderzocht om verbeterpunten te kunnen vaststellen? Kies voor een gedegen SEO analyse van Rickid webdesign. Rickid heeft meer dan 15 jaar ervaring in webdesign & Online Marketing, ook als het gaat om uw verbeteren van uw website profiel. Rickid kan websites & eCommerce shop die ontwikkelt zijn in content management systemen (CMS) zoals WordPress, Shopify of PrestaShop analyseren voor u. Rickid analyse is eenvoudig te volgen en kan worden toegepast op bedrijven en organisaties van elke omvang, in elke branche. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5. In een SEO analyse neemt Rickid de volgende componenten op:

Rickid_webdesign_intro_image
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.

SEO website audit en website analyse

Bij de SEO website analyse wordt de zichtbaarheid van de website onderzocht en ook de mogelijk potentiele ranking voor organische zoekresultaten in zoekmachines. Het is een proces waarbij alle aspecten van de website en de online presence ervan worden gewogen en geëvalueerd die van invloed kunnen zijn op de ranking van zoekmachines.

Bij het uitvoeren van een SEO-audit zijn de essentiële factoren websitestructuur, inhoud, trefwoordtargeting, backlinks en sociale signalen. U kunt de SEO-gezondheid van uw website en de rangschikking in SERP’s verbeteren door deze factoren te verbeteren.

SEOaudit-inforgraphic

U krijgt een volledige rapportage van uw website. De volgende items zijn erin verwerkt

Website Analyse

Websiteanalyse is een beoordeling van de architectuur, het ontwerp, de inhoud en de functionaliteit van de website. Over het algemeen zal een SEO-audit de algehele gezondheid, technische opzet, inhoud en linkprofiel van uw site onderzoeken. Door eventuele gebieden te identificeren die van invloed zijn op de ranking van uw site, kunt u deze verbeteren.

Website Health

Dit omvat het controleren op sitefouten, dubbele inhoud, verbroken links en problemen met de sitesnelheid. Door een SEO-audit uit te voeren, kunt u eventuele verbeterpunten identificeren en stappen ondernemen om deze op te lossen. Door dit te doen zal de ranking van uw website in de zoekresultaten verbeteren en zal het verkeer toenemen.

Link Analyse

Bij een SEO-audit hoort ook een analyse van uw linkprofiel. Dit betekent dat u alle sites bekijkt die naar uw site linken en bepaalt of het natuurlijke of onnatuurlijke links zijn. Een echte link wordt door een andere site gemaakt en heeft geen betrekking op u of uw bedrijf, bijvoorbeeld iemand die een blogpost schrijft over hoe hij of zij van uw product houdt, of er een foto van op Instagram plaatst.

Social Media

Social media-analyse is een onderdeel van een SEO-audit die uw sociale mediapagina’s en hun betrokkenheid analyseert. Dit omvat het aantal volgers, hoe vaak u berichten plaatst en hoe u met uw publiek omgaat.

Technische Analyse

Een zoekmachineoptimalisatie-audit beoordeelt uw website en zijn online aanwezigheid grondig. Een SEO-auditdienst beoordeelt de sterke en zwakke punten van uw huidige technische opzet en geeft aanbevelingen voor het verbeteren van de prestaties.

Content Analyse

Hierbij wordt de inhoud van uw site gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze veel zoekwoorden bevat en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bij een SEO-auditservice is inhoud het meest cruciale element. Inhoud omvat de woorden die u gebruikt om uw bedrijf te beschrijven en de indeling van die woorden.

Voortraject voor langlopende SEO services

De Website analyse met adviezen helpt Rickid een beter inzicht te krijgen in alle aspecten van de zoekmachineoptimalisatie van uw website, inclusief de technische, on-page en off-page factoren. Na de analyse kan er een concreet plan worden gemaakt en een lijst met prioriteiten worden opgesteld om deze uit te voeren. Rickid kiest voor deze aanpak omdat dit de professionele manier is om met zoekmachineoptimalisatie te beginnen, in plaats van zomaar naar uw website te springen en zonder enig plan wijzigingen aan te brengen.

Faq's

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER WEBSITE ANALYSE

Een SEO-audit is een uitgebreide evaluatie van uw website om de sterke en zwakke punten en kansen met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie te identificeren. Het biedt inzicht in eventuele problemen die van invloed kunnen zijn op de zichtbaarheid en prestaties van uw site in de resultaten van zoekmachines

Zelfs als u een functionele website heeft, kunnen er onderliggende problemen zijn die de ranking in de zoekresultaten belemmeren. Een SEO-audit identificeert deze problemen en zorgt ervoor dat uw website volledig is geoptimaliseerd om uw doelgroep te bereiken.

Rickid’s audit onderzoekt een reeks onderdelen, waaronder elementen op de pagina (zoals titeltags, inhoud, metabeschrijvingen), technische aspecten (zoals sitesnelheid, mobiele optimalisatie, XML-sitemaps) en elementen buiten de pagina (zoals backlinks en sociale signalen).

Een SEO-audit is een on-demand, diepgaande analyse van de SEO-gezondheid van uw website. Doorlopende SEO-services omvatten voortdurende optimalisatie-inspanningen zoals het maken van inhoud, het bouwen van backlinks en prestatieverbeteringen.

Zeker! Het begrijpen van de zwakke en sterke punten van uw website is cruciaal. Zelfs met een beperkt budget kan het prioriteren van de meest kritieke SEO-problemen resulteren in merkbare verbeteringen in de prestaties en de zoekresultaten van uw website.

Jazeker, Rickid is er om u te helpen bij het identificeren van problemen en het uitvoeren van de oplossingen. Of het nu gaat om technische oplossingen of contentoptimalisatie, rickdi zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de beste SEO-standaarden. 

Met een post-audit bieden we een gedetailleerd rapport waarin de voor-en-na-status van uw website wordt vergeleken. Bovendien ziet u door voortdurende monitoring verbeteringen in statistieken zoals organisch verkeer, bouncepercentage en zoekresultaten.

Audit prijzen

PRIJZEN voor een WEBSITEANALYSE

Belangrijk is ook wat voor prijs kunt u verwachten met een Website analyse. U kunt kiezen voor vooraf ingekochte uren te kiezen dmv een strippenkaart of u kunt een website aanmelden dmv een verzoek in te dienen

website analyse aanvragen

Dien hieronder uw analyse verzoek in

Uw domein
Voordelen uiteengezet

Waarom kiezen voor Rickid

Volledige ontzorging online traject

Rickid webdesign is een allround webdevelopment en online marketing bureau in Amsterdam. Bij Rickid bent u aan het goede adres als het om ontzorgen gaat. Het gehele online traject kunt u neerliggen bij 1 professionele partij. Een online traject kan de volgende werkzaamheden omvatten:  

Rickid helpt bedrijven zowel groot en klein. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Rickid_webdesign_samenwerken
paintstripes_white

Een Website audit laten uitvoeren door Rickid Webdesign

Rickid kan voor uw complete Website analyseren. Neem contact op. Liever persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Prima geen probleem!

paintstripes_white
Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw Elementor WordPress website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw elementor WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.