Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

 Rickid prestashop specialist 
redesign van 
nieuwbouw van 
nieuwe module inbouwen voor 
u prestashop webshop

prestashop webshop laten maken

Wilt u een nieuw website project opstarten?  Rickid biedt zowel op maat gemaakte websites aan als op een template gemaakte websites aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
 Rickid prestashop specialist 
redesign van 
nieuwbouw van 
nieuwe module inbouwen voor 
u prestashop webshop

prestashop webshop laten maken

Rickid Webdesign is uw partner voor een professionele PrestaShop webshop design. Zowel nieuwe websites als redesign websites. Problemen met PrestaShop neem contact op!

Krachtig & Snel

NIEUWE WEBSHOP IN prestashop LATEN BOUWEN DOOR RICKID

Rickid’s Prestashop services

Bent u op zoek naar een professionele responsive e-commerce webshop voor uw onderneming? En wilt u dat uw webshop gebouwd of te onderhouden wordt door een PrestaShop specialist? Schakel Rickid in, want Rickid heeft jarenlange ervaring met PrestaShop. Rickid maakt een standaard webshops gebaseerd op een template en volledig op maat gemaakte Prestashop sites.

Rickid zet tevens bestaande webshop over vanuit andere (CMS) systemen naar PrestaShop. Bovendien ontwikkelt Rickid maatwerk uitbreidingen, modules en plugins. Ook biedt Rickid PrestaShop Onderhoud en Support voor een goed functionerende en veilige webwinkel. Het resulteert in de beste PrestaShop webshop die aan al uw bedrijfsdoelstellingen voldoet en die bovenal optimaal converteert. Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Rickid_webdesign_intro_image
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

De voordelen om PrestaShop in te zetten

Een webshop laten maken op basis van PrestaShop is een goede en slimme keuze. Deze software biedt je veel voordelen, namelijk:

Om aan te geven dat PResaShop veelvuldig gebruikt en beschikbaar is

0
PrestaShop Webshops Wereldwijd
0
Functies beschikbaar in PrestaShop
0
Producten online is geen probleem

Hoe werkt het laten maken van een prestashop webshop? in 5 stappen uitgelegd

Intakegesprek, Strategie en Offerte
Rickid zal in een intakegesprek uw wensen doornemen. Dit vertaald zicht in een richting van een strategie, Aan de hand hiervan biedt Rickid u een scherpe offerte, een indicatie kunt u zien bij de prijzen verder op deze pagina
Template of Custom Template
Samen kiezen we welk traject voor u webshop het beste is om in te zetten. Of en webshop op basis van een template of een geheel custom template. Met een Custom template zal Rickid eerst een Prototype en Wireframes onwikkelen.
Development traject
Coderen en Bouwen van de webshop. Dit is het langste onderdeel van het traject. Bij een Custom Webshop wordt het prototype design 1 op 1 overgenomen
Check
Gezamelijk lopen we alle pagina's door totdat alles naar wens is. Meestal zitten er 2 revisie rondes in het traject.
Lancering
Wanneer alle revisies gedaan zijn zullen we de shop lanceren en laten indexeren door Google. De volgende stap kan genomen worden!
Vorige slide
Volgende slide

PrestaShop Modules

De  veelheid aan modules van PrestaShop bieden vele  uitbreidingsmogelijkheden van uw webshop. Als de standaard functionaliteiten niet genoeg zijn kunt u deze modules binnen enkele klikken installeren via PrestaShop Addons. 

PrestaShop addons

PrestaShop Addons is de webwinkel van PrestaShop. Hier vind je duizenden modules waarmee u uw webshop functionaliteiten kunt vergroten. Of u nu opzoek bent naar emailmarketing, google apps, cross-sell of upsell modules, deze zijn allemaal hier te verkrijgen.

Rickid_betrouwbare_allrounder

PrestaShop Updates

Er zijn regelmatig updates van PrestaShop beschikbaar. MEt betrekking tot veiligheid is altijd aan te raden om uw sfotware up to date te houden. Elke 2-4 jaar komt PrestaShop met een geheel nieuwe versie. Overstappen naar de nieuwste versie biedt voordelen maar is niet verplicht.

PrestaShop 8

In 2022 is PrestaShop 8 gelanceerd. Rickid bouwt nieuwe PrestaShop in nieuwste softwaren. Buiten dat de nieuwste versie op php 8 draait heeft de elke shop een een betere performance in vergelijking met de oudere software. Tevens is het betaalproces, de beveiliging en het beheer geoptimaliseerd.

Custom of een template webshop

EEN PRESTASHOP WEBSHOP LATEN MAKEN OP BASIS VAN EEN CUSTOM OF BESTAANDE TEMPLATE

Een prestashop webshop laten maken op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw eCommerce site te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress mbv Elementor Pro. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickidwebdesign
premium-website-template_modified_rickidwebdesign_prestashop

Een PrestaShop webshop laten maken op basis van een bestaande template kit

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe webshop werkt Rickid ook met templates binnen PrestaShop. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

PrestaShop Webshop prijzen

PRIJZEN VOOR EEN PRESTASHOP WEBSHOP

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

pro

Op basis van een bestaande template

2499,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Kleuren thema in overleg
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp
Maximaal 7 pagina's
Slider voor de homepagina
Contactpagina met formulier
Integratie betalingen (iDEAL)
My account & Shoppingcart
Aantal producten: In overleg
Koppeling met pakketbezorging
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: 2
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Onepage checkout
Logo design
Meer opties

Prestashop Webshop aanvragen Amsterdam

Of vraag hieronder direct en offerte aan

Uw project
Faq’s

VEEL GESTELDE PRESTASHOP VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

PrestaShop is een open source platform voor het bouwen, beheren en onderhouden van professionele webshops

PrestaShop is geschikt voor  middelgrote en grote webshop ondernemingen. Prestashop is geschikt voor alle soorten van producten van gereedschappen tot aan kunstobjecten. Het aantal landen en talen is tevens bijna onbeperkt en per land kun je betaal- en verzendmethoden instellen. Er kan per product ook attributen en kenmerken voor opties, maten, kleuren etc. aangemaakt worden.

WooCommerce is een plug-in, waarmee je eenvoudig een WordPress-website (CMS) kunt uitbreiden met een webshop. PrestaShop is een stuk software wat dient als een volledige webshop en niet als een contentmanagementsysteem. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfswebsite uitbreiden met een webshop dan kunt u beter kiezen voor een WordPress-website in combinatie met WooCommerce-webshop. Wilt een website die volledig dient als webshop (geen extra’s), dan kun je kiezen voor het volledige systeem van PrestaShop.

De webshop software heeft standaard veel functies. Wanneer er een extra functie nodig is en deze niet in de software zit, dan kan er een module aangeschaft worden. Er zijn veel modules te koop.

Eisen pakket Prestashop site

WAARAAN DIENT EEN GOEDE PRESTASHOP WEBSHOP ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) PrestaShop Webshop zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Dit komt omdat deze systemen naadloos met elkaar samengaan, geïntegreerde functionaliteiten hebben en bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. U hoeft geen kennis van HTML, CSS of andere codes te hebben om de aanpassingen te kunnen doen.

Hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

prestashop-onderhoud_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign-2

2) Mobielvriendelijke, responsive PRestaShop webdesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive webdesign integreert in PrestaShop.  Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op custom template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw PrestaShop webshop

Als u een PrestaShop webshop-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe webshop.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle PrestaShop webshop ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid uw webshop dmv afbeeldingen optimlaisatie, verkleinen van scripts, GZIP-compressie en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5)SEO-vriendelijke PrestaShop webshop

Wanneer Rickid uw Prestashop website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw PrestaShop webshop , geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WEBSHOP ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw PrestaShop webshop zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit

PrestaShop Specialist

Rickid is uw PrestaShop specialist in Nederland. De plaats waar u moet zijn voor de beste PrestaShop hulp. Rickid is gevestigd in Amsterdam, maar werken voor klanten door het hele land.

Rickid veel ervaring opgebouwd met PrestaShop. Deze ervaring gebruikt Rickid om u verder te helpen. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Prima geen probleem!
Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt elementor websites & webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland als werkterrein.

PrestaShop Webshop in Rotterdam
PrestaShop Webshop in Den Haag
PrestaShop Webshop in Utrecht
PrestaShop Webshop in Eindhoven
PrestaShop Webshop in Groningen
PrestaShop Webshop in Tilburg
PrestaShop Webshop in Almere
PrestaShop Webshop in Breda
PrestaShop Webshop in Nijmegen
PrestaShop Webshop in Apeldoorn
PrestaShop Webshop in Haarlem
PrestaShop Webshop in Arnhem
PrestaShop Webshop in Enschede
PrestaShop Webshop in Amersfoort
PrestaShop Webshop in Haarlemmermeer
PrestaShop Webshop in Zaanstad

PrestaShop Webshop in ‘s-Hertogenbosch
PrestaShop Webshop in Zwolle
PrestaShop Webshop in Zoetermeer
PrestaShop Webshop in Leiden
PrestaShop Webshop in Leeuwarden
PrestaShop Webshop in Dordrecht
PrestaShop Webshop in Maastricht
PrestaShop Webshop in Ede
PrestaShop Webshop in Alphen aan den Rijn
PrestaShop Webshop in Westland
PrestaShop Webshop in Alkmaar
PrestaShop Webshop in Emmen
PrestaShop Webshop in Delft
PrestaShop Webshop in Venlo
PrestaShop Webshop in Deventer

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.