Woocommerce productfilters

Rickid webdesign is een webdesign bureau in Amsterdam. Rickid webdesign maakt mooie en goed werkende Woocommerce Webshops. Woocommerce is een gebruiksvriendelijk e-commerce systeem met heel veel mogelijkheden zijn. Woocommerce biedt beperkte opties aan om product filters te plaatsen op een Woocommerce filterpagina.

Wat is een product filter

Als je producten op een webshop zoekt via de zoekbalk, dan kom je daarna op een zoekresultatenpagina. Hier kan kan je verder filteren of verfijnen naar het gewenste product. Meestal staan alle filters links van de zoekresultaten. Om uitgebreide opties te gebruiken bij filters en om snel naar je product te kunnen filteren heb je een plugin nodig. Eens zo een filter plugin is WOOF Woocommerce product filters. Hiermee kan je unlimited aan tal filters op de productpage plaatsen zoals kleuren, maten, uitvoeringen, grammages etcetera. Rickid webdesign heeft veel ervaring met het inbouwen van productfilters in Wordpress en Woocommerce

Geïnteresseerd in product filters?

Geïnteresseerd? of ben je toe aan een nieuwe webshop die in Woocommerce wordt gebouwd icm Product filters? Neem contact op met Rickid webdesign via de contactpage, [email protected] of via telefoon +31618511380.

Webshops met product filters