Mollie betaal platform

Rickid webdesign is een grafisch mediabureau in Amsterdam. Rickid webdesign maakt mooie WordPress webshops. WordPress biedt standaard geen mogelijkheid om e-commerce te voeren. Hiervoor heb je een extra software programma nodig. Deze extra software programma’s wordt ook wel plugins genoemd.

Betalingsplugin Mollie

De Wordpress plugin die e-commerce mogelijk maakt is Woocommerce. Om betalingen zo gemakkelijk mogelijk op je website te kunnen ontvangen heb je naast Woocommerce ook een betalingsplugin nodig. Mollie is zo een betalingsplugin ook wel betalingsplatform genaamd. Met Mollie is het mogelijk om diverse betalingsmogelijkheden op je webshop te kunnen aanbieden. Je kunt bijna elke betalingsvorm instellen zoals iDEAL, Creditcard, SEPA overschrijving of PayPal. Rickid webdesign heeft veel ervaring met het implementeren van diverse betalingsplugins op Woocommerce webshops.

Geïnteresseerd in Mollie

Geïnteresseerd? of ben je toe aan een webshop met een ander betaalplatform? Neem contact op met [email protected] of via telefoon +31618511380.

Webshops met de Mollie betaalplugin