Project omschrijving

De website van Mobiele fietsenfixer Amsterdam is ontworpen en uitgevoerd door Rickid webdesign. Advocatenkantoor De Mobiele fietsenfixer Amsterdam is een Mobiele fietsenmaker in Amsterdam en omgeving die ter plekke je fiets repareert of onderhoud. De mobielefietsenfixer fixt en onderhoud fietsen op een servicegerichte, effectieve, duurzame en snelle methode. Met een kapotte fiets slepen naar een fietsenwinkel hoeft niet meer. De reparatie wordt op de locatie uitgevoerd die u aangeeft. De Mobielefietsenfixer fixt onder meer Stadsfietsen, Omafietsen, Bakfietsen, Elektrische fietsen, Mountainbikes, Racefietsen, Rolstoelen, Kinderwagens, Tandems en Rollators.

De website is gemaakt in WordPress in combinatie met een hedendaags WordPress thema. Om de website optimaal te laten werken maakt deze gebruik van diverse WordPress Plugins. De SEO teksten optimalisatie is tot stand gekomen door middel van de Yoast plugin. De website voldoet aan alle huidige standaarden, 100% responsive en is veilig (SSL certificaat).

Ga hier naar de website van de Mobiele fietsenfixer. Ben je een nieuw bedrijf begonnen en wil je onderneming online zichtbaar maken en heb je hierbij hulp nodig? Kortom wil je een nieuwe website of logo? neem dan contact op met Rickid Webdesign voor meer informatie.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email [email protected]