Project omschrijving

De webshop van Lichaamsmeting is ontworpen en uitgevoerd door Rickid webdesign. Lichaamsmeting.nl is de domeinnaam voor de Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde van Kees Korteweg. Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde is een praktijk die voorziet in alternatieve geneeswijze. Het doel is de cliënten zowel lichamelijk als geestelijk gezond te krijgen door onze specialistische behandelingen. Ter ondersteuning van onze behandelingen worden voedingssupplementen gebruikt. In de webshop worden diverse producten aangeboden zoals voedingssupplementen.

De webshop is gemaakt in WordPress en Woocommerce in combinatie met een hedendaags thema. Om de website optimaal te laten werken maakt deze gebruik van diverse WordPress Plugins. De SEO teksten optimalisatie is tot stand gekomen door middel van de Yoast plugin. De website voldoet aan alle huidige standaarden, 100% responsive en is veilig (SSL certificaat).

Ga hier naar de website van Lichaamsmeting. Ben je een nieuw bedrijf begonnen en wil je onderneming online zichtbaar maken en heb je hierbij hulp nodig? Kortom wil je een nieuwe website of logo? neem dan contact op met Rickid Webdesign voor meer informatie.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email [email protected]