Project omschrijving

De website van Chiviva Underwear is uitgevoerd door Rickid webdesign. Chiviva Underwear is onderdeel van Chiviva Lingerie welke een lingeriewinkel in Amsterdam is die luxe Lingerie verkoopt van diverse bekende merken. Chiviva bestaat al meer dan 20 jaar in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid. Tevens verkoopt Chiviva ook nachtmode, beenmode, shapewear en badkleding. Chiviva Underwear richt zich op ondergoed van bekende merken als Hanky Panky.

De webshop is helemaal op maat gemaakt in WordPress en WooCommerce in combinatie met een hedendaags WordPress thema en CSS styling. Om de website optimaal te laten werken maakt deze gebruik van diverse WordPress Plugins zoals WooCommerce Variation Swatches. De SEO teksten optimalisatie is tot stand gekomen door middel van de Yoast plugin. De website voldoet aan alle huidige standaarden, 100% responsive en is veilig (SSL certificaat).

Ga hier naar de website van Chiviva Underwear. Ben je een nieuw bedrijf begonnen en wil je onderneming online zichtbaar maken en heb je hierbij hulp nodig? Kortom wil je een nieuwe website of logo? neem dan contact op met Rickid Webdesign voor meer informatie.

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of via whatsapp email [email protected]