Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Custom oxygen 
geen thema nodig
high performance
lightweight dus supersnel

OXygen Website laten maken

Rickid Webdesign is uw partner voor professioneel website design in de wordpress websitebuilder Oxygen zowel nieuwe websites als redesign websites.

Rickid-webdesign-hero-vasthouden-side-oxygen
Custom oxygen 
geen thema nodig
high performance
lightweight dus supersnel

OXygen Website laten maken

Rickid Webdesign is uw partner voor professioneel website design in de wordpress websitebuilder Oxygen zowel nieuwe websites als redesign websites.

Webdesign and more

oxygen WEBSITE LATEN MAKEN DOOR RICKID WEBDESIGN

Professioneel Oxygen webdesign Amsterdam

Wilt u een professionele en moderne & vooral supersnelle website laten maken die aan alle moderne standaarden voldoet?  

Zoek dan niet verder want Rickid is gespecialiseerd in het bouwen van functionele websites in Oxygen Builder voor WordPress. Van op maat gemaakte custom designs tot geavanceerde functionaliteiten, Rickid transformeert uw visie in een krachtige online aanwezigheid die bezoekers boeit en tot meer lead leidt. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5. Enkele voordelen van Oxygen:

Rickid_webdesign_intro_image
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Waarom kiezen voor Oxygen Builder

Oxygen is een krachtige visuele websitebouwer voor uw WordPress website. Oxygen Builder geeft u volledige controle over de development van uw WordPress-website. Door de schonere, slankere, snellere en efficiënte code van Oxygen heeft elke pagina of site erg snelle laadtijden – 349 milliseconden om precies te zijn. Met Oxygen heeft u geen thema nodig maar het thema wordt stap voor stap, volledig afgestemd op de functionaliteitseisen, in Oxygen opgebouwd. Van header tot footer en van front-end tot back-end en alles daartussenin word uw website lightweight en custom opgebouwd. 

Key Features van Oxygen Builder

Oxygen Builder is een krachtige visuele editor. Het maakt het bouwen van complexe WordPress-websites eenvoudig. Enkele Oxygen Builder functionaliteiten die Rickid aanbiedt

oxygen-website-builder

WooCommerce integratie

Onze diensten omvatten het bouwen en aanpassen van e-commercewebsites met behulp van Oxygen Builder, waarbij populaire platforms zoals WooCommerce worden geïntegreerd om een robuuste online winkel te creëren.

Custom Development

Als u specifieke functionaliteitsvereisten heeft, kan Rickid development oplossingen op maat ontwikkelen met behulp van Oxygen Builder, waardoor de mogelijkheden worden uitgebreid om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Een veelheid aan thirtparty integraties

Rickid integreerd uw Oxygen Builder-website met verschillende thirtparty diensten zoals CRM-systemen, e-mailmarketingplatforms en analysetools.

Super Snelle laadtijden

Door de schone en efficiente code van Oxygen is deze builder snller edan enigeen andere builder. Hierdoor zal u website supersnelle laden en goede default performance hebben dat deze voor de Google Lighthouse Test slaagt.

SEO vriendelijk

Ons team volgt best practices voor SEO-vriendelijke ontwikkeling en optimaliseert de structuur en code van uw Oxygen Builder-website om de zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Onderhoud & Support

Wij bieden ondersteuning na de ontwikkeling, zodat uw Oxygen Builder-website veilig, up-to-date en soepel blijft functioneren.

Hoe werkt het laten maken van een oxygen webshop? in 5 stappen uitgelegd

Intakegesprek, Strategie en Offerte
Rickid zal in een intakegesprek uw wensen doornemen. Dit vertaald zicht in een richting van een strategie, Aan de hand hiervan biedt Rickid u een scherpe offerte, een indicatie kunt u zien bij de prijzen verder op deze pagina
Custom Template traject
Rickid zal voor u een geheel custom template maken voor u nieuwe website. Met een Custom template zal Rickid eerst een Prototype design en de Wireframes onwikkelen. Zodra u het prototype hebt goedgekeurd zal er begonnen zal de volgende stap worden genomen.
Development traject
Coderen en Bouwen van de webshop. Dit is het langste onderdeel van het traject. Bij een Custom Webshop wordt het prototype design 1 op 1 overgenomen
Check
Gezamelijk lopen we alle pagina's door totdat alles naar wens is. Meestal zitten er 2 revisie rondes in het traject.
Lancering
Wanneer alle revisies gedaan zijn zullen we de shop lanceren en laten indexeren door Google. De volgende stap kan genomen worden!
Vorige slide
Volgende slide
Ontwerp van uw website

EEN CUSTOM WEBSITE LATEN MAKEN IN OXYGEN

Een Custom Oxygen website laten maken 

Rickid zal een op maat gemaakte template speciaal voor uw website ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een website met cleane code die bovendien super snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD / Figma wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress icm Oxygen. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickidwebdesign
Webdesign prijzen

PRIJZEN VOOR EEN OXYGEN WEBSITE

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe Oxygen website project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

Oxygen Business website

zakelijke website mbt leadgenreration

2499,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp
Maximaal 7 pagina's
Slider voor de homepagina
Contactpagina met formulier
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: 2
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Logo design
Meer opties

Oxygen Website aanvragen Amsterdam

Of vraag hieronder direct en offerte aan

Uw project

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

Heeft u al een bestaande website en wilt u overstappen naar Oxygen builder in WordPress, dat kan!

DATAMIGRATIE GEMAKKELIJK GEMAAKT VAN UW OUDE OMGEVING NAAR UW NIEUWE OMGEVING

Als u wilt overstappen van uw website naar een nieuwe website bied Rickid een omzetservice aan.  Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Joomla website om te zetten naar een WordPress website.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw pagina’s behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting  niet alle pagina’s opnieuw te plaatsen in op website. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar een CMS systeem naar u keuze.

datamigration-service-rickid

Enkele CMS systemen die Rickid voor u kan migreren

Wilt u een webshop migreren dan kan natuurlijk ook! Bekijk hier de mogelijkheden
Faq’s

VEEL GESTELDE VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

Yes, Oxygen Builder fully supports responsive web design. You can easily create responsive layouts by adjusting element properties for different screen sizes and previewing the changes in real-time.

Oxygen Builder werkt zoals een normale WordPress-plugin. Deze dient als extrap lugin te worden geinstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, vervangt het de standaard WordPress-editor door een visuele interface. Gebruikers kunnen pagina’s en templates maken door elementen mbv drag and drop builder het design aan te passen en te configureren. Oxygen Builder genereert achter de schermen cleane HTML-, CSS- en JavaScript-code.

Ja, Oxygen Builder kan worden gebruikt met bestaande WordPress-websites. Het integreert naadloos met WordPress, waardoor u nieuwe pagina’s of templates kunt maken met Oxygen Builder terwijl uw bestaande inhoud en functionaliteit intact blijven. Deze optie kan worden ingezet bij een redesign van uw site

Nee, Oxygen Builder is nauw geïntegreerd met WordPress en de websites zijn speciaal gebouwd voor het WordPress-ecosysteem. Hoewel u een Oxygen Builder-website niet rechtstreeks naar een ander platform kunt exporteren, kunt u de inhoud (zoals tekst en afbeeldingen) wel exporteren en de website vervolgens indien nodig opnieuw opbouwen met een ander platform.

Ja, Oxygen Builder is zeer geschikt voor het bouwen van complexe websites en webapplicaties. Het biedt geavanceerde functies zoals dynamic data integration, conditional logic, custom PHP-functies en de mogelijkheid om reusable components te maken. Met deze functies kunnen ontwikkelaars geavanceerde en interactieve webapplicaties bouwen met Oxygen Builder.

Ja, Oxygen Builder biedt een ontwikkelaarsvriendelijke omgeving en maakt het mogelijk de functionaliteit uit te breiden met aangepaste code. Ontwikkelaars kunnen aangepaste CSS-, JavaScript- en PHP-code schrijven binnen Oxygen Builder om de mogelijkheden ervan te verbeteren of te integreren met externe systemen.

Eisen van een goede website

WAARAAN DIENT EEN GOEDE oxygen WEBSITE ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) Oxygen Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Binnen WordPress  is dit mogelijk. Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen website geen enkel probleem. Alledrie de systemen werken daarin erg goed. De systemen bevatten namelijk ieder een pagebuilder met wysiwyg editor..

..Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

woo-wordpress-onderhoud_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign

2) Mobielvriendelijke, responsive webdesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive webdesign integreerd in WordPress, Joomla of Shopify. Als u uw responsive website laat bouwen in een populair contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op maat gemaakte template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw website

Als u een website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle website ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5)SEO-vriendelijke websiteontwikkeling

Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Verruim uw blik met uitbreidingen

UITBREIDINGEN VAN UW (HUIDIGE) BESTAANDE WEBSITE

Heeft u al een website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw website en onderneming.

UW WEBSITE UITBREIDEN MET EEN WEBSHOP

WEBSITE FOTOSHOOT, BEDRIJF OF PROFIEL

NIEUWSBRIEVEN MET MAILCHIMP VERSTUREN

Een E-mail campagne opzetten door regelmatig een nieuwsbrief te sturen naar uw klantenbestand. Zo betrekt u uw doelgroep bij uw bedrijf of organisatie.
Meer info

CONTENT (TEKSTEN & IMAGES) CREËREN

UW WEBSITE BEVEILIGEN MET CLOUDFLARE

BANNERS LATEN MAKEN VOOR UW ONLINE ACTIES

BLOGS, KENNISBANK OF FAQS LATEN SCHRIJVEN

MET UW WEBSITE ADVERTEREN IN GOOGLE

MEERDERE TALEN TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

YOUTUBE OF VIMEO FILMPJES TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SEO LATEN INVULLEN DMV YOAST SEO

Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw WordPress, Joomla of Drupal website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.

Uw nieuwe Oxygen website laten maken door Rickid Webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!