FAQ items aan het laden...

Over Rickid

Home / Over Rickid
Over Rickid2020-05-19T16:52:00+00:00

Over Rickid webdesign

van webdesign tot het ontwerpen van logo’s & van seo tot onderhoud

Rickid Webdesign is een klein marketing reclame bureau in Amsterdam. Ben je toe aan een nieuwe website of wil je een webshop beginnen? Een nieuw logo? Of misschien wel een hele nieuwe huisstijl? Denk aan visitekaartjes, brochures, flyers, enveloppen en briefpapier. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd! Heb je al een huisstijl en een website waar je tevreden over bent? Heb je al eens nagedacht over het inzetten van social media om je merk te versterken? En ben je wel goed vindbaar op Google? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Neem contact op

Wat doet Rickid

Rickid webdesign in Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van websites en webshops. Rickid is een allround ontwerp bureau die met veel passie en creativiteit ook de volgende gespecialiseerde diensten levert: grafisch ontwerp, huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, flyers en posters en nog veel meer. Rickid biedt ook online marketing aan door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan, zodat je onderneming goed vindbaar is op Google. Begin je aan social media en wil campagne opzetten of wil je social media helemaal uit handen geven? Je website of webshop laten onderhouden? Geen probleem! Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op.

Hoe werkt Rickid webdesign

Het begint allemaal met het vormen van een duidelijk beeld van wat je als klant voor ogen hebt met jou onderneming. Vervolgens vindt er een brainstormsessie plaats, wordt een goed concept uitgedacht en uitgewerkt. Na de overleggings/feeback sessie worden  gaat er ontwikkelt en ontworpen worden. De kracht van Rickid webdesign is dat er snel met de werkzaamheden gestart worden. Resultaten worden snel gecommuniceerd en hier hoef je niet lang op te wachten. Pas als de klant tevreden is, is Rickid webdesign dat ook. Een eindproduct opleveren die aanspreekt, werkt en converteert, dat is het doel!

Wat kan Rickid webdesign voor jou doen?

Een heleboel! Bijvoorbeeld je bestaande website laten redesignen of compleet een nieuwe website of webshop laten ontwerpen en ontwikkelen, een professioneel logo ontwerpen, een nieuwe huisstijl ontwerpen, je bedrijfsauto laten bestickeren en nog veel meer. Wat had je gedacht van nieuwe producten in je webshop zetten voorzien van SEO teksten, afbeeldingen en de juiste prijs? hoger scoren in de Google zoekmachine? Webhosting van je website? Of misschien wil je wel een flyer of folder met je bedrijfdiensten erop laten ontwerpen. Een kop koffie drinken op locatie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan ook!

neem contact op

Veel gestelde vragen aan Rickid

Hoe is Rickid webdesign te bereiken?2020-05-14T15:42:50+00:00

Mocht u telefonisch advies nodig hebben, kunt u Rickid gerust bellen of WhatsAppen via +31618511380 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een afspraak met Rickid in te plannen als u wilt dat Rickid persoonlijk bij u langskomt.

Is mijn nieuwe website geschikt op mobiel en tablet?2020-05-14T15:39:19+00:00

Jazeker! Iedere website die Rickid bouwt wordt gemaakt voor verschillende schermen (desktop, tablet, mobiel) en wordt tevens getest op de diverse devices. Uw website past zich automatisch aan afhankelijk van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Met wat voor soort klanten werkt Rickid2020-05-04T15:27:12+00:00

De klanten van Rickid zijn uniek en divers. De ondernemers waarmee Rickid samenwerkt zijn onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Creatieve ontwerpen en tevreden klanten! Bekijk wat eerdere klanten te zeggen hebben over het werken met Rickid webdesign. Tevredenheid gegarandeerd!

Hoe snel kan mijn website live zijn op internet2020-05-04T14:56:34+00:00

Na het eerste ontwerpadvies voor uw website kan uw website binnen 14 dagen ‘live’ zijn. Is er haast bij geboden? Vul dit formulier in om vandaag nog aan de slag te gaan >

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website wordt weergegeven op de eerste pagina van Google?2020-05-04T13:51:16+00:00

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Word mijn website ook bij alle zoekmachines aangemeld?2020-05-04T13:12:57+00:00

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Kan ik toegang krijgen om mijn eigen website bij te werken2020-05-04T13:28:19+00:00

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

hoger scoren in google zoekmachine?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]

contact
Go to Top