Over Rickid webdesign

van webdesign tot het ontwerpen van logo’s & van seo tot onderhoud

Rickid Webdesign is een klein marketing reclame bureau in Amsterdam. Ben je toe aan een nieuwe website of wil je een webshop beginnen? Een nieuw logo? Of misschien wel een hele nieuwe huisstijl? Denk aan visitekaartjes, brochures, flyers, enveloppen en briefpapier. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd! Heb je al een huisstijl en een website waar je tevreden over bent? Heb je al eens nagedacht over het inzetten van social media om je merk te versterken? En ben je wel goed vindbar op Google? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Neem contact op

Wat doet Rickid

Rickid webdesign in Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van websites en webshops. Rickid is een allround ontwerp bureau die met veel passie en creativiteit ook de volgende gespecialiseerde diensten levert: grafisch ontwerp, huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, flyers en posters en nog veel meer. Rickid biedt ook online marketing aan door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan, zodat je onderneming goed vindbaar is op Google. Begin je aan social media en wil campagne opzetten of wil je social media helemaal uit handen geven? Je website of webshop laten onderhouden? Geen probleem! Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op.

Hoe werkt Rickid webdesign

Het begint allemaal met het vormen van een duidelijk beeld van wat je als klant voor ogen hebt met jou onderneming. Vervolgens vindt er een brainstormsessie plaats, wordt een goed concept uitgedacht en uitgewerkt. Na de overleggings/feeback sessie worden  gaat er ontwikkelt en ontworpen worden. De kracht van Rickid webdesign is dat er snel met de werkzaamheden gestart worden. Resultaten worden snel gecommuniceerd en hier hoef je niet lang op te wachten. Pas als de klant tevreden is, is Rickid webdesign dat ook. Een eindproduct opleveren die aanspreekt, werkt en converteert, dat is het doel!

wat kan Rickid webdesign voor jou doen?

Een heleboel! Bijvoorbeeld je bestaande website laten redesignen of compleet een nieuwe website of webshop laten ontwerpen en ontwikkelen, een professioneel logo ontwerpen, een nieuwe huisstijl ontwerpen, je bedrijfsauto laten bestickeren en nog veel meer. Wat had je gedacht van nieuwe producten in je webshop zetten voorzien van SEO teksten, afbeeldingen en de juiste prijs? hoger scoren in de Google zoekmachine? Webhosting van je website? Of misschien wil je wel een flyer of folder met je bedrijfdiensten erop laten ontwerpen. Een kop koffie drinken op locatie om te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan ook!

neem contact op

hoger scoren in google zoekmachine?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]

contact