Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Meerdere talen 
op uw WordPress website 
op uw PRestaShop website 
Shopify webshop 
Rickid staat voor u klaar

Meertalige Website laten maken

Wilt u meerdere talen op uw website laten tonen? Rickid kunt voor u meerdere talen voor uw website plaatsen verzorgen.

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
Meerdere talen 
op uw WordPress website 
op uw PRestaShop website 
Shopify webshop 
Rickid staat voor u klaar

Meertalige Website laten maken

Wilt u meerdere talen op uw website laten tonen? Rickid kunt voor u meerdere talen voor uw website plaatsen verzorgen.

Waarom Meertalen

Meertalen op uw website integreren

Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Waarom Meertalen inzetten voor uw onderneming

Rickid heeft meer dan 15 jaar ervaring in webdesign, ook als het gaat om websites met meerdere talen te maken. Met meerdere talen kunt u een groter publiek aanspreken die niet uw standaard uitgevoerde taal spreken.

U kunt bijvoorbeeld de standaard taal in het Nederlands hebben ingesteld en ervoor kiezen om ook uw website of webshop in het Engels te gaan vertalen om zo een grotere groep aan te spreken in eigen land maar ook het buitenland. Verder worden Duits & Frans veel toegepast om vertalingen uit te breiden van uw onderneming.

Rickid helpt u onderneming met het integreren van een Mulitlingual plugin op uw website(s) en helemaal custom te configureren. Ideaal voor eCommerce ondernemingen die bijvoorbeeld internationaal willen gaan leveren met hun WordPress Woocommerce, Shopify of PrestaShop webshop. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.

Welk CMS systeem voor uw meertalige website

Mocht u een webshop of webssite in WordPress, WooCommerce, Shopify of Prestashop hebben en u wilt een extra taal of talen op uw site integreren, kan Rickid dit voor u uitvoeren. In WordPress en WooCommerce zijn er  diverse tools in de vorm van plugins beschikbaar om uw website in meerdere talen uit te voeren  Shopify en PrestaShop zijn reeds systemen die uitgerust zijn voor multilingual gebruik. Wel kunt een aparte tool zoals Gtranslate of Google translate inzetten om invloed uit te oefenen op de vertalingen.

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_v2
Meertalig-WP-inforgraphic-new

WordPress meertalige opties

Als u uw website of Webshop meertalig wilt maken heeft u keuze uit diverse vertalingsplugins. Rickid werkt met de WP plugins TranslatePress, Polylang & WPML om websites te vertalen. Met deze tools kunt u stuk voor stuk uw website vertalen naar de taal of talen die u wenst.  Met WPML en TranslatePress kunt ervoor kiezen om uw website automatisch te vertalen of handmatig. U kunt ook ervoor kiezen om uw website eerst te vertalen door een gerenommeerd vertaalbureau en vervolgen Rickid deze teksten aan te leveren. Rickid zal deze teksten dan stuk voor stuk integreren op de juiste positie om uw website meertalig uit te voeren. 

Verder zijn TranslatePress, Polylang en WPML volledig te integreren met de websitebouwers Elementor en Oxygen builders.

Polylang

Met Polylang kunt u handmatig niet alleen berichten, pagina's, media, categorieën en tags vertalen, maar u kunt ook aangepaste berichttypen, aangepaste taxonomieën, widgets, navigatiemenu's en URL's vertalen.

WPML

WPML is een Translation Management System. Verander teksten in de oorspronkelijke vertaalde pagina’s, dan geeft WPML dit aan. Werk ook makkelijk met ‘vertaalteams’ waar iedere member een eigen taal kan aanpassen,.

translatepress--logo

TranslatePress

TranslatePress is een gemakkelijke plugin om mee te werken. Het is heel intuitief en u kunt letterlijk met iedere pagebuilder uit de voeten. Uw website vertalen handmatig, maar ook ‘automatisch’.

Faq’s

VEEL GESTELDE MEERTALEN VRAGEN

Rickid kunt voor een goedekopere licentie inzetten voor gebruik dan een reguliere licentie. Dit bedrag betaald uw jaarlijks. 

Er zijn 3 keuzes. U kunt ervoor kiezen om zelf teksten aan te leveren zodat Rickid deze kan integreren. U kunt er ook voor kiezen om voor de autotranslate functie. Hier wordt dan uw site automatsch vertaald of u kunt er ook voor kiezen dat Rickid de website geheel vertaald voor uw onderneming.

PrestaShop meertalige webshop

Het vertalen van uw PrestaShop naar een nieuwe taal is vrij snel gedaan dmv autotranslate functie van PrestaShop zelf. Dit wordt gedaan door een taal toe te voegen in PrestaShop. Dit moet apart worden geïnstalleerd. Hierna wordt er een kopie van de webshop gemaakt. De tekst wordt vervolgens automatisch vertaald in uw shop.  Dit scheelt veel tijd!

Wilt u meer invloed uitoefenen op uw vertalingen kunt gebruik maken van de taal Plugins voor PrestaShop zoals Gtranslate of Deepl.  Met de G-translate plugin kunt u uw webshop in meer dan 100 verschillende talen vertalen. Voor het vertalen van de content wordt gebruik gemaakt van Google Translate of ChatGPT. Het voordeel van het gebruikt van de DeepL plugin is dat u ervoor kunt kiezen om bepaalde onderdelen niet te laten vertalen, zoals de productbrands en productnamen.

Meertalig-PrestaShop-inforgraphic
Meertalig-shopify-inforgraphic

Shopify meertalige webshop

Het vertalen van uw Shopify naar een nieuwe taal is vrij snel gedaan dmv autotranslate functie van Shopify zelf. Dit wordt gedaan door een taal toe te voegen in Shopify. De gewenste taal hoeft u alleen maar te selecteren en te activeren in Shopify. Er is keuze uit vele talen.

Wilt u meer invloed uitoefenen op uw vertalingen kunt gebruik maken van de taal Apps voor Shopify zoals Gtranslate, Weglot of Langify.  

Meertalen integratie prijzen

PRIJZEN om MEERTALEN te integreren op uw website

Belangrijk is ook wat voor prijs kunt u verwachten met de integratie van Meertalen op uw website. U kunt kiezen voor vooraf ingekochte uren te kiezen dmv een strippenkaart of u kunt een website aanmelden dmv een verzoek in te dienen

Website aanmelden om Meertalen te integreren

Dien hieronder het nieuwe Meertalen verzoek in

Uw site voor Meertalen
Voordelen uiteengezet

Waarom kiezen voor Rickid

Volledige ontzorging online traject

Rickid webdesign is een allround webdevelopment en online marketing bureau in Amsterdam. Bij Rickid bent u aan het goede adres als het om ontzorgen gaat. Het gehele online traject kunt u neerliggen bij 1 professionele partij. Een online traject kan de volgende werkzaamheden omvatten:  

Rickid helpt bedrijven zowel groot en klein. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Rickid_webdesign_samenwerken
paintstripes_white

Meertalen aan uw website toevoegen voor meer leads en conversies

Voeg een meerdere talen toe aan uw website en ervaar meer klanten en conversies via uw Website. Neem contact op. Liever persoonlijk contact per telefoon of WhatsApp? Prima geen probleem!

paintstripes_white
Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw Elementor WordPress website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw elementor WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.