Freelance webdesigner Amsterdam

Rickid is als Freelance webdesigner / SEO specialist / grafisch ontwerper voor jouw bedrijf beschikbaar!

Rickid is een freelance webdesigner en zzp’er en is gevestigd in Amsterdam. Rickid helpt bedrijven en startups met het creëren van een duidelijk website design, een goed werkende webshop en professionele branding. Ook laat Rickid webdesign zich inhuren door bedrijven om voor derden te werken. Bent u opzoekt naar een allround professionele webdesigner, een SEO specialist of een grafisch vormgever voor een kort- of langlopende  opdracht.  U kunt Rickid inschakelen als freelancer of zzp’er voor bedrijven zoals ICT-bedrijf, webdesignbureau, reclamebureau, internetbureau of advertentiebedrijf.  Rickid webdesign is op dit moment beschikbaar voor zowel korte als langlopende freelance klussen en/of opdrachten.

WordPress en WooCommerce specialist

Rickid onderscheid zich als webdesigner door het specialisme & expertise op het gebied van WordPress en Woocommerce. Door de jarenlange ervaring en de vele website en webshops die dgemaakt kan Rickid zich een waardevolle aanvulling op jouw organisatie en heb ik verschillende programma’s van Adobe en SEO optimalisatie tools tot mijn beschikking.

Kennis

WordPress
Woocommerce
CSS
HTML
SEO
backlinking
SEA
Photoshop

Uurtarief

Als freelancer bied Rickid zijn diensten aan tegen een gunstig uurtarief. Het normale uurtarief is € 55,- excl. BTW maar voor freelance werk vraagt Rickid slechts € 45,- ex. per uur. Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet project uit te besteden. Hiervoor wordt in goed overleg een vaste projectprijs geoffreerd.

Werken op locatie

Als freelancer werkt Rickid vanuit eigen kantoor in Amsterdam, maar dit kan ook bij u op locatie. Rickid is in zijn werk als freelancer erg flexibel wat betreft locatie en werktijden.

Bent u geïnteresseerd om een opdracht door Rickid webdesign te laten uitvoeren, dat kan! Neem dan contact op door onderstaande formulier in te vullen of contact via WhatsApp of bel via telefoonnummer +31618511380

    Bedrijfsnaam (verplicht)