Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Welkom bij Rickid webdesign 
Elementor Specialist 
Volledig custom design nodig?

Elementor Webshop laten maken

Rickid maakt webshops in de websitebuilder elementor en elementor Pro. Heeft u een idee voor uw ecommerce website of wilt u uw huidige webshop laten redesignen in elementor, geen probleem! Vertel het Rickid.

Rickid-webdesign-hero-vasthouden-side-elementor
Welkom bij Rickid webdesign 
Elementor Specialist 
Volledig custom design nodig?

Elementor Webshop laten maken

Rickid maakt webshops in de websitebuilder elementor en elementor Pro. Heeft u een idee voor uw ecommerce website of wilt u uw huidige webshop laten redesignen in elementor, geen probleem! Vertel het Rickid.

Elementor websitebuilder

Nieuwe webshop in elementor laten bouwen door rickid

Rickid’s Elementor services

Rickid is gespecialiseerd in het maken van eCommerce sites in de pagebuilder Elementor. Het grootste voordeel van Elementor is dat het over een gebruiksvriendelijke interface beschikt. Met deze interface kan alles op maat worden ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat u een echt over een unieke webshop kunt beschikken. Rickid kan ervoor zorgen dat uw Elementor shop perfect aansluit bij uw merkidentiteit en doelstellingen. Bovendien kan Rickid dmv maatwerk zelf code schrijven en toe voegen binnen Elementor, waardoor er specifieke functionaliteiten kunnen worden gebouwd. Aan de hand van CSS en Javascript realiseren Rickid een unieke website lay-outs, stijlen en functionaliteiten.

Rickid helpt bedrijven (groot en klein) en ZZP’ers met elementor website. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

De eindeloze mogelijkheden van Elementor Pro

Elementor biedt dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface een scala aan mogelijkheden die zijn geïntegreerd in zowel Elementor als Elementor Pro. Een voorbeeld is de zeer handige drag en drop functie en hiermee kunt u zonder enige kennis van codering eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Met deze drag en drop functie kunnen diverse functionaliteiten (widgets) worden toegevoegd op uw site zoals bijvoorbeeld een shoppingcart of een specifieke productinformatie. Omdat Elementor aan populaiteit stijgt wordt er steeds meer ontwikkelt en 3rd party onwikkelbedrijven helpen mee om steeds meer functionaliteiten te gebruiken binnen de builder. Elementor shop kunnen onder meer door deze widgets gestyled en dynamisch gemaakt worden. Tevens is er de mogelijk om iedere WordPress of WooCommerce template van start op te bouwen helemaal in de stijl zoals u dat voor ogen ziet. Ook wordt op maat gemaakt worden of op basis van een template kit worden gebouwd voor u.

Elementor software & Addons

EA LogoCreated with Sketch.

Voordelen van een Elementor webshop op een rij

Zelf u website uitbreiden of aanpassen
Wilt u een afbeelding of tekst aanpassen? Wiltu een extra blog of pagina toevoegen? Geen probleem! Met de page-builder van Elementor kun je gemakkelijk elementen toevoegen of aanpassen.
Snelheid & optimalisatie
Wanneer een website veel elementen moet inladen zal het lang duren voordat de pagina geladen is. Met elementor kun je de website op efficiënte manier inladen waardoor de snelheid optimaal blijft. Dit geeft een goede gebruikerservaring en helpt met het ranken van de website in de zoekmachine.
Bouw uw eigen WordPress thema
Is uw website vast in een bepaalde layout gebouwd en kun u weinig aanpassen hierin? Met de page-builder Elementor kun u uw eigen thema opbouwen. Hierdoor kunt u al uw creativiteit kwijt in een unieke website.
Integraties met diverse tools
Naast dat je met Elementor maatwerk WordPress websites kunt ontwikkelen heeft Elementor ook handige integraties. Hierdoor kunt bijvoorbeeld het mailprogramma mailchimp koppelen aan een formulier waardoor je automatisch emails verzameld.
Vorige slide
Volgende slide

Uw elementor webshop laten onderhouden

Als uw elementor eCommerce site live staat dan wilt u ook dat deze website goed onderhouden wordt. Rickid helpt je met het onderhouden van uw shop. Dit kunnen wekelijkse maintenance werkzaamheden uit te voeren zoals up-to-date houden, backups maken en beveiligen tegen hackers en malware. Maar het onderhoud kan ook inhouden dat u functionaliteiten op elementor website wilt laten uitvoeren. Er zal tal van mogelijkheden zoals een extra taal toevoegen, een afspraken pagina toevoegen, formulieren toevoegen of een landingspagina toevoegen.

Rickid_betrouwbare_allrounder
Rickid_webdesign_samenwerken

Bestaande webshop ombouwen naar Elementor

De Redenen zijn divers. Mischien kan het zijn dat u niet meer tevreden met het huidige thema of page builder die u op dit moment gebruikt . Of u wilt overstappen naar WordPress vanuit een ander cms zoals Joomla. Het kan ook zijn  dat u het huidige design opfrissen.

Wel steeds vaker komt het verzoek binnen bij Rickid om WordPress webshop te laten ombouwen naar Elementor.  Elementor neemt toe aan populariteit. De plugin telt 7+ miljoen actieve installaties wereldwijd en staat daarmee in de top 15 van meest populaire WordPress plugins. 

Custom of een template webshop

EEN ELEMENTOR WEBSHOP LATEN MAKEN OP BASIS VAN EEN CUSTOM OF BESTAANDE TEMPLATE

Een elementor webshop laten maken op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw eCommerce site te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress mbv Elementor Pro. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickidwebdesign
premium-Woo-webshop-template_elementor_rickidwebdesign

Een elementor webshop laten maken op basis van een bestaande template kit

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe webshop werkt Rickid ook met templates binnen Elementor en WordPress. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

Elementor Website prijzen

PRIJZEN VOOR EEN Elementor shop

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe elementor project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

opmaat

Custommade template

2499,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Kleuren thema in overleg
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp inclusief
Aantal pagina's in overleg
Sliders in overleg
Contactpagina met formulier in overleg
Integratie betalingen (iDEAL)
My account & Shoppingcart
Onepage checkout
Onepage checkout
Aantal producten: in overleg
Koppeling met pakketbezorging
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: In overleg
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Uitleg (ZOOM): 1,5 uur
Hulp op afstand: max 1 maand
Logo ontwerp
Meer opties

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

Faq’s

VEEL GESTELDE ELEMENTOR VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

Elementor is een websitebouwer in WordPress en hiermee kunt u van alles en nog wat maken, van hele websites tot specifieke bestemmingspagina’s. U kunt verkooppagina’s, promotiepagina’s en zelfs aangepaste formulieren ontwerpen.Enkele hulpmiddelen binnen elementor

Theme Builder: Theme Builder helpt u bij het ontwerpen van elk van uw site onderdelen, zoals koptekst, voettekst, productpagina en meer, rechtstreeks vanuit de Editor.
Popup Builder: Helpt u pop-ups te maken die opvallen en volledig consistent zijn met de rest van uw site-ontwerp.
80+ widgets: elke widget in Elementor biedt geavanceerde ontwerp-aanpassingen, zodat u geen extra plug-ins hoeft te installeren om uw ontwerp af te krijgen.
100+ vooraf ontworpen templates en 300+ blokken: u kunt kiezen uit meer dan 100 paginagrote WordPress-sjablonen en 300 blokken om uw ontwerp binnen enkele ogenblikken te verrijken.

Ja zeker, u kunt Rickid  inhuren om u of uw collegae te trainen hoe u of zij met Elementor kunnen omgaan. 

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

Over het algemeen zijn de meeste websites snel na te bouwen met Elementor Pro. Voor specifieke designs kan het zijn dat bepaalde add-ons nodig zijn. Dit stemt Rickid van te voren goed met u af.

Het grootste verschil is dat u met een elementr pro licentie over extra widgets en functionaliteiten beschikt die u weer kan gebruiken om u website zo uniek mogelijk te maken. 

Eisen van een elementor eCommerce website

WAARAAN DIENT EEN GOEDE ELEMENTOR WEBSHOP ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) Elementor Webshop zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen WordPress WooCommere en Elementor is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen naadloos met elkaar samengaan, geïntegreerde functionaliteiten hebben en bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. U hoeft geen kennis van HTML, CSS of andere codes te hebben om de aanpassingen te kunnen doen. 

Hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

woo-wordpress-onderhoud_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign-2

2) Mobielvriendelijke, responsive elementor webdesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive elementor webdesign integreert in WordPress.  Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op custom template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw elementor webshop

Als u een elementor webshop-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe webshop.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle elementor webshop ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5)SEO-vriendelijke elementor webshop

Wanneer Rickid uw elementor website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw Elementor WordPress webshop , geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSHOP ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw elementor WP webshop zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit

Uw nieuwe elementor webshop laten maken door Rickid Webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt elementor websites & webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland als werkterrein.

Elementor Webshop in Rotterdam
Elementor Webshop in Den Haag
Elementor Webshop in Utrecht
Elementor Webshop in Eindhoven
Elementor Webshop in Groningen
Elementor Webshop in Tilburg
Elementor Webshop in Almere
Elementor Webshop in Breda
Elementor Webshop in Nijmegen
Elementor Webshop in Apeldoorn
Elementor Webshop in Haarlem
Elementor Webshop in Arnhem
Elementor Webshop in Enschede
Elementor Webshop in Amersfoort
Elementor Webshop in Haarlemmermeer
Elementor Webshop in Zaanstad

Elementor Webshop in ‘s-Hertogenbosch
Elementor Webshop in Zwolle
Elementor Webshop in Zoetermeer
Elementor Webshop in Leiden
Elementor Webshop in Leeuwarden
Elementor Webshop in Dordrecht
Elementor Webshop in Maastricht
Elementor Webshop in Ede
Elementor Webshop in Alphen aan den Rijn
Elementor Webshop in Westland
Elementor Webshop in Alkmaar
Elementor Webshop in Emmen
Elementor Webshop in Delft
Elementor Webshop in Venlo
Elementor Webshop in Deventer

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.