Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Ecommerce Services: 
Maatwerk 
Template 
Multisite 
Single Product 
Affiliate 
Ecommerce websites

Ecommerce webSite laten ontwikkelen

Wilt u een nieuw eCommerce website project laten bouwen?  Rickid biedt zowel op maat gemaakte websites aan als op een template gemaakte websites aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
Ecommerce Services: 
Maatwerk 
Template 
Multisite 
Single Product 
Affiliate 
Ecommerce websites

Ecommerce webSite laten ontwikkelen

Wilt u een nieuw eCommerce website project laten bouwen?  Rickid biedt zowel op maat gemaakte websites aan als op een template gemaakte websites aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden

Webshop design

Ecommerce Webdesign services voor uw bedrijf

Professioneel gebouwde eCommerce websites

Wilt u een nieuwe eCommerce website laten maken? Ontdek de opties in op maat gemaakte en op template gebaseerde webdesign diensten om een nieuwe website voor uw bedrijf te lanceren!

Bij Rickid bent u aan het goede adres, wij kunnen voor u het hele traject verzorgen van logo ontwerp, naar website bouw tot uw online profiel verbeteren met een juiste en doelgerichte online Marketing strategie. 

Rickid helpt bedrijven (groot en klein) en ZZP’ers. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Rickid_webdesign_intro_image
e-commerce_webshop_rickidwebdesign_small

Werkwijze maatwerk kort samengevat

Als custom webdesign specialist start Rickid het liefst elk project vanaf nul.

Hierdoor kan Rickid aangepaste prototype ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op uw merkvereisten, om u de look en feel van uw toekomstige ecommerce website te laten zien voordat de webbouw kan beginnen. Het beste van alles is dat deze prototypes kunnen worden herzien totdat u tevreden bent met het ontwerpconcept en klaar bent om verder te gaan.

Nadat u het aangepaste webontwerpmodel hebt goedgekeurd, zal het webontwikkeling starten met het integreren in een volledig op maat gemaakt thema. Een aangepast thema heeft veel voordelen, waaronder een vereenvoudigde codebase die vaak een betere paginasnelheid en bruikbaarheid heeft, omdat deze speciaal voor uw bedrijf is ontwikkeld.

Voor een eCommerce website op maat is de richtprijs € 8.500, met een doorlooptijd van 10-14 weken.

Ontwerp van uw webshop

KIEZEN TUSSEN EEN CUSTOM OF BESTAANDE WEBSITE TEMPLATE

Een eCommerce website laten maken op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw eCommerce site te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD / Figma wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress / WooCommerce,  Shopify of Prestashop. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickid-webdesign_640
premium-webshop-template_rickidwebdesign_640

Een eCommerce website laten maken op basis van een bestaande template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe eCommerce site biedt Rickid ook de mogelijk om een bestaand template te gebruiken voor uw nieuwe website. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress, Shopify of Prestashop. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

Welk cms systeem te gebuiken

Een e-commerceplatform kiezen

Doelstellingen duidelijk krijgen

Om een ​​e-commerceplatform voor uw bedrijf aan te bevelen, is het handig te weten wat de doelstellingen van uw website zijn. Rickid zal met u de doelen en vereisten van uw webshop bespreken om aanbevelingen te doen voor het beste websiteplatform voor uw bedrijf. Rickid biedt de volgende keuzes in websiteplatforms: WordPress-WooCommerce, Shopify of Prestashop. Met deze 3 webshop platformen kunt u gemakkelijk producten toevoegen of wijzigen, pagina’s bijwerken, afbeeldingen toevoegen en nog veel meer.

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_v2
Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_woocommerce-webshops

WooCommerce

WordPress is het populairste open source contentmanagementsysteem. Rickid heeft ervaring met het helpen van startende e-commercebedrijven en bestaande bedrijven bij het uitbouwen en verbeteren van hun online websites. Hieronder zijn 3 redenen waarom Rickid WooCommerce aanbeveelt:

Shopify

Shopify is het populairste gehoste e-commerceplatform. Rickid heeft ervaring met het ontwerpen van websites voor nieuwe bedrijven en bestaande bedrijven binnen het Shopify-platform. Hier zijn 3 redenen waarom Rickid Shopify vaak aanbeveelt:

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_shopify-webshops
Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_prestashop-webshops

Prestashop

Prestashop is een krachtige tool om grote websites mee te bouwen. PrestaShop is een open-source CMS die volledig op e-commerce is gericht. Daarom is het bij ondernemingen die over een groot assortiment beschikken handig om Prestashop te gebruiken. Snelle performance en volledig op maat in te richten. Hier zijn 3 redenen waarom Rickid Prestashop vaak aanbeveelt:

** Houd er rekening mee dat er geen e-commerceplatform is dat perfect is voor alle functionaliteitsvereisten. Als u uitgebreide maatwerkverzoeken heeft, moet u op sommige gebieden compromissen sluiten als u niet over het budget beschikt voor ontwikkeling op maat.

Opnieuw ontwerpen

Redesign van bestaande e-commercewebsites

Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Als u niet tevreden bent met de prestaties, functionaliteit of conversieratio van uw huidige e-commerce website, is het misschien tijd om na te denken over een redesign van uw eCommerce website. Dit geldt vooral voor:

Voordat we met een redesignproject voor een e-commercewebsite beginnen, willen we de e-commerceactiviteiten van uw grondig beoordelen om het grote geheel te begrijpen.

Heeft u al een bestaande ecommerce webshop en wilt u overstappen naar een nieuw platform, dat kan!

DATAMIGRATIE GEMAKKELIJK GEMAAKT VAN UW OUDE OMGEVING NAAR UW NIEUWE OMGEVING Als u wilt overstappen van uw webshop naar een nieuwe webshop bied Rickid een omzetservice aan.  Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Magento website om te zetten naar een WordPress website.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw producten, orders, klantenbestand, voorraden en pagina’s behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting niet alle content opnieuw te plaatsen in nieuwe webshop. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar een CMS systeem naar u keuze.
datamigration-service-rickid

Enkele e-Commerce platformen die Rickid voor u kan migreren

faq

Vragen aan Rickid over eCommerce websites

Jazeker, Rickid maakt mockups voor op maat gemaakte webdesignprojecten die niet vanuit een bestaand template worden opgebouwd.

Rickid helpt nieuwe klanten bij het selecteren van het platform voor hun e-commercewebsite. Het antwoord is doorgaans afhankelijk van de webontwerp- en ontwikkelingsvereisten.

Rickid voltooit doorgaans de meeste op template gebaseerde e-commercewebsites binnen 1-2 maanden, en op maat ontworpen e-commerce-projecten binnen 3-4 maanden.

Rickid maakt altijd 301-redirects om de posities in zoekmachines te behouden na de lancering van een nieuwe website.

het traject

Hoe ziet het eCommerce traject eruit?

Het webontwikkelingswerk wordt doorgaans altijd uitgevoerd in een met een wachtwoord beveiligde testomgeving. Als u al een bestaande website heeft, wordt deze niet offline gehaald terwijl wij voor u aan een nieuwe website werken.

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Onderhoud, Hosting & branding

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign biedt naast eCommerce webdesign ook andere gerelateerde diensten waardoor u alle benodigde diensten voor uw online bedrijf onder 1 dak vind. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw WordPress, Joomla of Drupal website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt eCommerce websites door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland & Vlaanderen als werkterrein.

eCommerce websites in Rotterdam
eCommerce websites in Den Haag
eCommerce websites in Utrecht
eCommerce websites in Eindhoven
eCommerce websites in Groningen
eCommerce websites in Tilburg
eCommerce websites in Almere
eCommerce websites in Breda
eCommerce websites in Nijmegen
eCommerce websites in Apeldoorn
eCommerce websites in Haarlem
eCommerce websites in Arnhem
eCommerce websites in Enschede
eCommerce websites in Amersfoort
eCommerce websites in Haarlemmermeer
eCommerce websites in Zaanstad

eCommerce websites in ‘s-Hertogenbosch
eCommerce websites in Zwolle
eCommerce websites in Zoetermeer
eCommerce websites in Leiden
eCommerce websites in Leeuwarden
eCommerce websites in Dordrecht
eCommerce websites in Maastricht
eCommerce websites in Ede
eCommerce websites in Alphen aan den Rijn
eCommerce websites in Westland
eCommerce websites in Alkmaar
eCommerce websites in Emmen
eCommerce websites in Delft
eCommerce websites in Venlo
eCommerce websites in Deventer
eCommerce websites in Hoorn

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Provinces_of_Flanders_rickidwebdesign

Vlaanderen

eCommerce websites in Antwerpen
eCommerce websites in Brugge
eCommerce websites in Brussel
eCommerce websites in Gent
eCommerce websites in Leuven
eCommerce websites in Genk

Blogposts

Laatste artikelen

Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.