Hoog scoren in de zoekmachines zoals Google? Dat kan met SEO!

Zoekmachine Google optimalisatie door Rickid webdesign in Amsterdam Zuidoost

Met goed toepassen van Google zoekmachine optimalisatie voor je website kan je meer bezoekers naar je website krijgen. Rickid Design in Amsterdam Zuidoost is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites, zodat ze hoog in de Google zoekresultaten verschijnen. Het gaat hierbij dus niet om de betaalde zoekresultaten zoals Google AdWords, maar de organische (gratis) zoekresultaten.

Goed gevonden worden op het internet is heel belangrijk voor een onderneming. Veel ondernemingen besteden steeds meer tijd om hun Google ranking te verbeteren en te optimaliseren. Ondernemingen die hier geen aandacht aan besteden zullen daarom steeds lager in de Google ranking worden weergegeven, om een sterke marktpositie te behouden of een goede positie te verwerven moet een onderneming aandacht aan zoekmachine optimalisatie besteden. Hierdoor zal je onderneming goed en stevig in de markt blijven staan.

SEO heeft een positief effect op je website

Door de zoekmachine optimalisatie zal je website meer traffic generen en zodoende uiteindelijk meer klanten en werk opleveren. Met een website laat daarom mogelijke klanten zien dat je onderneming bestaat en met behulp van een goede optimalisatie in Google wordt goed je vindbaar op Internet. Er wordt heel veel gezocht via Google naar bedrijven of ondernemingen voor relevante informatie. In de meeste gevallen wordt alleen de eerste pagina (eerste 10 resultaten) van de zoekresultaten bekeken en dan vooral de hoogste plekken. Wil jij hier ook tussen staan? Dat kan!

Rickid webdesign in Amsterdam Zuidoost zorgt ervoor dat jouw website een concurrende positie verwerft en dat je onderneming beter gaat scoren op de Google en je hierdoor meer traffic genereert.

Yoast logo SEO

Responsive design & SEO

Websites die ook geschikt zijn voor smartphones en tablets scoren zullen veel hoger scoren in zoekmachine zoals Google. Het is daarom van belang dat de website een responsive design heeft. Rickid webesign kan dit ook voor jou verzorgen. Heb je dus een website, maar is deze nog niet geoptimaliseerd voor smartphones en tablets? Neem dan gerust contact op met Rickid. Rickid analyseert wat voor jou de mogelijkheden zijn, en kan je website dan ook geschikt maken voor mobiel of tablet.

Wil je je website laten optimaliseren voor Google zoekmachine? Neemt contact op en Rickid webdesign in Amsterdam Zuidoost  zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en beter gevonden wordt.

CONTACT INFO

RICKID WEBDESIGN
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: info@rickidwebdesign.nl
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Meer klanten door hoog te scoren in de zoekmachines? Rickid kan dit voor u inregelen!

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: info@rickidwebdesign.nl

contact