fbpx

WordPress specialist

WordPress specialist2023-08-08T11:49:39+00:00
WordPress Specialist Amsterdam

WP Website laten maken door WordPress specialist Rickid

Professioneel WordPress webdesign Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele responsive website voor uw onderneming voor een betaalbare prijs? En wilt u dat uw website gebouwd of te onderhouden wordt door een WordPress specialist? Schakel Rickid in, want Rickid heeft jarenlange ervaring met WordPress en heeft zich daarom namelijk gespecialiseerd in het bouwen WordPress websites. WordPress specialist Rickid maakt een eenvoudige standaard websites, webshops of volledig op maat gemaakte wordpress site. Rickid zet tevens bestaande websites over vanuit andere (CMS) systemen naar WordPress Bovendien ontwikkelt Rickid maatwerk uitbreidingen, thema’s en plugins. Ook biedt Rickid WordPress Onderhoud en Support voor een goed functionerende en veilige website. Het resulteert in de beste WordPress website die aan al uw bedrijfsdoelstellingen voldoet waardoor uw onderneming online succes heeft!

Voor ieder budget

Voor elk budget vind Rickid gegarandeerd een passende oplossing. De WordPress websites worden door Rickid schaalbaar opgeleverd zodat u klein kunt beginnen en later onbeperkt functionaliteiten en content kunt toevoegen. Bekijk hier de prijzen.

U kunt Rickid inschakelen o.a. voor de volgende WordPress services:

Rickidlogo-wordpress-specialist_rickidwebdesign
 • Professionele ontwikkel- en onderhoud van WordPress websites

 • WordPress Multisite platform ontwikkeling

 • Aflliate WordPress website ontwikkeling

 • (Responsive) WordPress theme design

 • WordPress design voor high-performance high-traffic websites

 • Maatwerk WordPress theme en plugin development

 • Ontwikkeling van een intranet op basis van WordPress

 • WordPress Webshop / Woocommerce implementatie

 • Webmaster servies voor uw  WordPress website of webshop

Inhoud van deze pagina

Als u een WP website wil laten maken dan is er veel over te vertellen. Maar het kan zijn dat u niet alle onderwerpen interessant vind. Daarom vind u hieronder een inhoudsopgave met onderdelen waarover deze gaat zodat u in een keer door kunt naar de info die u interessant vindt om te lezen.

Rickid_laptop_contents_rickidwebdesign-640
Open source CMS

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is een veelzijdig en krachtig een open source Content Management Systeem (CMS). WordPress is het beste en meest gebruiksvriendelijke CMS systeem in de markt en het is uitstekend geschikt alle soorten van websites zoals corporate websites, marketingsites en websites met een focus op content publishing. Daarnaast is het uit te breiden met een enorm aanbod aan plugins en thema’s. Zo krijgt u een website met alle functionaliteiten die het nodig heeft.

Voordelen van WordPress

De voordelen van WordPress en redenen om voor WordPress te kiezen

Er zijn diverse manieren om een website te bouwen alleen de populairste methode is met WordPress. Hieronder zijn 7 redenen beschreven wat de voordelen zijn van WordPress.

WordPress is populair

WordPress is het populairste open-source content management systeem dat er is. Niet alleen is WordPress een kwalitatief erg goed gebouwd CMS systeem maar een het belangrijkste voordeel is dat de meeste professionals met WordPress werken . Vele (web)designer, programmeurs, marketeers en software ontwikkelaars kiezen ervoor om met WordPress te werken. Dit resulteert in:

 • een snellere ontwikkeling van het CMS zelf
 • meer en beter ontwikkelde WordPress plugins
 • meer en beter ontwikkelde WordPress thema’s
 • meer en betere applicaties die te koppelen zijn met WordPress
 • een snellere ontwikkeling van het CMS zelf

WordPress is gratis

Omdat open source CMS systeem van WordPress gratis is bespaart dit u vele euro’s op jaarbasis. Dit betaald u wel als u met een gesloten CMS zoals Wix werkt. WordPress is open-source. Dit betekent dat de community van WordPress vrijwilligers WordPress verder ontwikkelen en beter te maken en bovendien dat de software beschikbaar blijft voor iedereen. Doordat er zoveel mensen uit de WordPress community WordPress door ontwikkelen blijft WordPress altijd een stapje voor op de rest en wordt het CMS naar het volgende niveau getild.

Uw WordPress website is snel live op internet

Door uw WordPress website heeft u een domeinnaam en hosting nodig. Hosting is het huren van wat ruimte op een snelle en beveiligde server die constant verbonden staat met het internet. Een domein is de url die u in uw browser ziet, meestal de naam van uw onderneming gevold door een .nl of .com extensie. Met de WordPress hostingdienst van bijvoorbeeld Siteground heb je de keuze om direct een WordPress account aan te maken waarna WordPress automatisch wordt geïnstalleerd. Verder krijg je bij Siteground ook ondersteuning bij WordPress gerelateerde vragen. U kunt eigenlijk direct beginnen met de bouwen van uw website in WordPress. Met een ander hostingprovider is dit ook geen probleem, hier zijn vaak de zogenaamde one-minute-install koppelingen beschikbaar. Dan heb je met een paar klikken WordPress geinstalleerd op uw website.

WordPress is gebruiksvriendelijk

Dankzij de website-editor, de thema’s, drag and drop pagebuilders, Wysiwyg (uitgesproken als whizzywig, what you see i what you get) editors en de plugins hoeft u geen een enkele regel HTML, CSS, Javascript of php code te schrijven om de website te maken die u wilt. Mocht u toch veranderingen op maat willen toevoegen dan kan dat ook gemakkelijk. U kunt namelijk zelf ook maatwerk ontwikkelen door de CSS of php te overschrijven. Hiervoor heeft u wel einige technische kennis voor nodig. WordPress specialist Rickid heeft die kennis in huis.

WordPress beschik over plugins

Een plugin is een kleine software uitbreiding van een externe ontwikkelaar. U voegt eigenlijk een stukje functionaliteit toe op uw website binnen WordPress. Met de ene plugin voegt u een hele webshop toe aan uw website en met ander voegt u wat social media buttons toe of contactformulier. Er zijn vele gratis en ook betaalde WordPress plugins en er komen dagelijks nieuwe bij. Voor elk stukje functionaliteit is er wel een plugin te vinden.

WordPress is zeer flexibiliteit en schaalbaar

U kunt ten alle tijde controle over uw WordPress website en u kunt deze mocht u niet tevreden zijn over de hosting uw website migeren naar een andere hosting provider. U zit dus niet vast aan één partij en u heeft altijd de mogelijk om het volgende te doen:

 • Gemakkelijk switchen van hostingprovider
 • Gemakkelijk switchen van thema
 • Gemakkelijk plugins installeren, activeren en deactiveren
 • In no-time je hele website redesignen of omzetten
 • Wilt u een webshop toevoegen? Geen probleem. Een blog? Ook geen probleem

WordPress is zoekmachine vriendelijk

U wilt dat uw website vindbaar is in de zoekmachine van Google en Bing. WordPress is namelijk ook zeer zoekmachine vriendelijk. Naast het veranderen van de permalinks hoeft u eigenlijk niets extra in te stellen om uw website zoekmachine vriendelijk te maken. Wilt u aan de slag met SEO? Dan kunt u de WordPress SEO Plugin van Yoast installeren en in stellen. Deze plugin helpt u aan een sitemap, het instellen van teksten en titels en zelfs bij het optimaliseren van uw content. Zo is uw bedrijf nog beter vindbaar in de zoekmachines. Wilt u dit gedeelte uitbesteden dan kunt Rickid u hierbij helpen.

WordPress Thema’s

Wat zijn WordPress Thema’s eindelijk?

Een WordPress thema is een verzameling bestanden ook wel template files genaamd die zorgen hoe je WordPress website eruit ziet. Met andere woorden: alle stijlelementen die aan de voorkant zichtbaar zijn. Een thema bevat doorgaans meerdere template bestanden zoals afbeeldingen, style sheets of css bestanden en de benodigde php bestanden. Sommige premium thema’s bevatten ook Photoshop (psd) bestanden, zodat u nog meer mogelijkheden hebt. Een WordPress thema past de manier waarop uw website wordt weergegeven aan, zonder dat de onderliggende WordPress software wordt aangepast. De meeste WordPress thema’s bepalen:

 • Het standaard design van uw website
 • Uw fonts
 • De kleuren
 • Locaties van widgets
 • De stijl van uw blogposts
 • Extra stijl elementen
wordpress-dashboard-side-image-green_rickidwebdesign
wordpress-theme-depository-side-image-green_rickidwebdesign (1)

Een WordPress thema aanpassen

Dat wil echter niet zeggen dat twee websites met hetzelfde thema er ook hetzelfde uitzien. Het merendeel van de WordPress thema’s kan namelijk helemaal aangepast worden naar uw wensen. Het design aanpassen van een WordPress thema doet u door de stylesheets te wijzigen en het aanpassen van de functionaliteiten van het WordPress thema doet u door de php bestanden te wijzigen. Dit is echter niet direct weggelegd voor beginnende wp gebruikers, aangezien fouten in deze bestanden de website kunnen laten crashen. Schakel daarom een professional in die u hiermee kan helpen, Rickid is zo een professional.

WP Thema voorbeelden

Enkele WordPress thema’s uitgelicht

avada-theme-side-image_rickidwebdesign
Avada-logo-rickidwebdesign

Met meer dan 650.000 verkochte licenties op ThemeForest is het Avada WordPress-theme een van de best verkochte premium multipurpose themes ter wereld. Avada is een multipurpose theme dat u op uw WordPress website installeert als een WordPress-thema. Dit thema kan worden gebruikt om een website of webshop te bouwen voor diverse markten zoals o.a. gyms, restaurants, kappers, creatieven, bakkers non-profit organisaties enzovoorts. Als u een moderne en efficiënte website wilt maken, is het Avada WordPress-thema een compleet pakket met ontwerp- en premiumfuncties. Als u Avada gebruikt om uw nieuwe website in te stellen, hoeft u geen webdesign specialisten in te huren of ingewikkelde codeervaardigheden te leren. U dient enkel het thema te installeren en beginnen met het bouwen van uw website.

Kosten Avada

De Avada WordPress multipurpose theme inclusief page-builder is aan te schaffen bij Themforest themes voor eenmalig $60,- Hierin zit 6 maanden support

Aanschaffen Avada

Om Avada aan te schaffen klikt u hier

flatsome-logo_rickidwebdesign

Flatsome WordPress thema is een van de beste die er is om webshops mee te bouwen. De ontwikkelaars van het thema hebben Flatsome speciaal afgestemd op de WooCommerce e-commerce omgeving. Ook ondersteunt Flatsome de trends in webshop design en ook vele andere specifieke kenmerken. Met dit veelzijdige template kun je op een gemakkelijke en eenvoudige wijze uw webwinkel ontwerpen en configureren. Met meer dan 122.320 sales is dit thema is een van de meest populaire thema’s op Themeforest geworden. Flatsome wordt namelijk geleverd met een paginabuilder en waar je uit meer dan +500 sjablonen kan kiezen. Ook wordt bij het Flatsome thema diverse hoge kwalitatieve functionaliteiten meegeleverd en ook gebruiksvriendelijke aanpasbare opties. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel een expert op het gebied van WordPress en Woocommerce als een nieuwe gebruiker zonder enige technische kennis.

Flatsome-theme-side-imageRickid_webdesign_woo_specialist_800

Kosten Flatsome

De Flatsome WordPress Woocommerce theme inclusief UX builder is aan te schaffen bij Themforest themes voor eenmalig $59,- Hierin zit 6 maanden support. Om flatsome aan te schaffen klikt u hier

Divi-theme-side-image_Rickid_webdesign_woo_specialist_800
Divi-logo-by-elegant-themes-rickidwebdesign

Divi is één van de populairste premium WordPress thema’s van dit moment en is ontwikkeld door Elegant Themes. U kunt namelijk bijna ieder denkbaar design bouwen met de Visual Builder. Zonder echte technische kennis, maar met een beetje gevoel voor webdesign, maak je met Divi de mooiste websites. De Divi Page Builder is een uitbreiding van het WordPress content management systeem, waarmee je pagina’s beter kunt invoeren en opmaken. De Page Builder kan je tevens ook met andere WordPress themes gebruiken.

Kosten Divi

De Divi WordPress template theme inclusief page-builder is aan te schaffen bij Elegant themes voor $89 per jaar. Om Divi aan te schaffen klikt u hier

logosOceanWP-logo_rickidwebdesign

OceanWP is een erg populair WordPress thema dat speciaal is ontwikkeld voor het behalen van resultaat. Om het maximale uit uw website of webshop te halen is het thema licht, snel en goed geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast is OceanWP niet duur, er is geen technische kennis voor nodig, het thema standaard geleverd met een behoorlijk aantal demo websites en heeft het een goede support. Tevens heeft OceanWP diverse WooCommerce functies die rechtstreeks in het thema zijn ingebouwd, hierdoor hoeft u geen reeks plug-ins te gebruiken. Met het OceanWP theme kunt u daarom een hele succesvolle webshop opzetten.

OceanWP-theme-side-image_rickidwebdesign_woo_specialist_800

Kosten OceanWP

De Ocean WP WordPress template theme is aan te schaffen bij Ocean WP voor $39,- Hierin zitten 12 maanden support en updates. Om OceanWP aan te schaffen klikt u hier

WordPress Plugins

Wat zijn WordPress plugins eigenlijk?

WordPress Plugins voegen functies en features toe aan uw WordPress website. Op deze manier maakt Rickid het erg gemakkelijk om de website in eigen beheer te nemen en het beste resultaat te behalen. Op basis van de jarenlange ervaring met WordPress kan Rickid bepalen of er al geschikte plugin bestaat die aan de wensen voldoet. Waarom is dat handig? Iets laten bouwen dat al bestaat kost tijd en geld en dat is zonde. Bovendien kan Rickid de valkuilen van sommige plugins en kan uit ervaring zeggen welke wel of niet te gebruiken. Het kost u niets extra’s, maar de kennis en ervaring is zeker een pluspunt. WordPress specialist Rickid gaat voor u aan de slag om de juiste plugins te implementeren die nodig zijn om het optimale rendement uit uw website te halen. Hieronder zijn enkele bekende en veel gebruikte WordPress Plugins beschreven.

Webshop plugin

WooCommerce

woocommerce-logo_rickidwebdesign

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. De plug-in werd is de webshop plugin voor WordPress en is zeer populair vanwege de eenvoudige installatie en aanpassing en het gratis basisproduct.

Pagebuilder plugin

Elementor

elementor-logo_rickidwebdesign

De Elementor plugin is een krachtige tool waarmee heel makkelijk pages, templates, headers of footers toevoegd aan uw site. Met de Elementor-websitebuilder kunnen WordPress-gebruikers gemakkelijk websites maken en bewerken door middel van de drag & drop (slepen en neerzetten). U hoeft hiervoor geen kennis van codes zoals CSS of Php te hebben. Heeft tevens een ingebouwde responsieve modus.

Beveiligings plugin

WordFence

Wordfence-logo_rickidwebdesign

WordFence is een premium WordPress plug-in, die zowel een gratis als een betaalde versie heeft. Met WordFence kunt u uw WordPress installatie veilig houden. Standaard scant WordFence alle bestanden in uw account. Hij weten zodra er malafide bestanden gevonden zijn of wanneer er ongewenste login pogingen zijn gedaan.

SEO plugin

YOAST SEO

Yoast-logo_rickidwebdesign

Met de Yoast SEO-plugin kunt u een zoekwoord of zoekterm ingeven die u aan de betreffende pagina wilt koppelen om gevonden te worden in de zoekresultaten zoals van Google of Bing. Er wordt vervolgens een controle uitgevoerd of deze woorden vaak genoeg gebruikt worden maar niet te vaak, en op de juiste locaties.

Caching plugin

W3 Total Cache

W3-totalcache-logo_rickidwebdesign

W3 Total Cache (W3TC) verbetert de SEO en gebruikerservaring van uw site door de websiteprestaties te verbeteren en laadtijden te verkorten door gebruik te maken van functies zoals Content Delivery Network (CDN) -integratie en de nieuwste best practices.

Meertalige plugin

WPML

WPML-logo_rickidwebdesign

De WPML plug-in zorgt ervoor dat WordPress meertalig werkt. Met WPML kunnen auteurs inhoud in verschillende talen schrijven en inhoud vertalen. Met WPML kunt u pagina’s, berichten, aangepaste typen, taxonomie, menu’s en zelfs de teksten van het thema vertalen.

Extra service

Verdere WordPress services

Hieronder staan ​​enkele van de gebieden van WordPress waarop rickid zich verder concentreert, waardoor Rickid uitstekende WordPress-services kan bieden.

Aangepast ontwerp / ontwikkeling

Rickid maakt een aangepaste WordPress-website, uniek voor uw bedrijf en merk.

Thema’s aanpassen

Rickid past reeds gebouwde thema’s aan om aan uw ontwerpdoelen en bij uw merk te voldoen.

WordPress-beveiliging

Rickid WordPress-services worden geleverd met een WordPress-beveiliging die op elke WordPress-website en -project is geïmplementeerd. Rickid stopt de hack attempts die toegang willen krijgen tot uw bedrijf via uw WordPress-website.

Premium-thema’s

Rickid heeft een verzameling premiumthema’s waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw ontwerp- en ontwikkelingsbehoeften.

Responsief en compatibel

Rickid maakt WordPress-websites die reageren op alle mobiele apparaten en compatibel zijn met alle browsers.

Zoekmachine optimalisatie

Alle ontwerpen en ontwikkelen van WordPress-websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om het websiteverkeer te verbeteren en de ranking te verhogen. Dit zorgt ervoor dat uw WordPress-website sneller laadt en beter wordt gerangschikt door verschillende zoekmachines.

Ondersteuning
Rickid zal u on-site en op afstand doorlopende ondersteuning bieden wanneer u die nodig heeft.

Overstap service

Heeft u al een bestaande website en wilt u overstappen naar het WordPress platform, dat kan!

Datamigratie gemakkelijk gemaakt van uw oude omgeving naar uw nieuwe wordpress omgeving

Als u wilt overstappen van uw bestaande website naar een nieuwe WordPress website bied Rickid een omzetservice aan. Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Joomla website of Magento webshop om te zetten naar een WordPress website of webshop. Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw pagina’s, producten, orders en voorraden behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting niet alle pagina’s en producten opnieuw te plaatsen op website. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar het WordPress CMS systeem.

datamigration-service-rickid

Enkele CMS systemen die Rickid voor u kan migreren naar WordPress

Joomla

Laravel

Squarespace

Drupal

Weebly

Magento

WordPress prijzen

Prijzen voor een wordpress website

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe website project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

Starter

Bestaande basis template
Projectduur: 14 werkdagen
750
500,- Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Logo ontwerp in overleg
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 5 pagina`s,
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Google geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: 1
 • Hulp op afstand: max 1 weken
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies over SEO
 • Google bedrijfspagina

Pro

Custom made template
Projectduur: 21 dagen
999
850 Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Logo ontwerp in overleg
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 7 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Google geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: 2
 • Hulp op afstand: max 2 weken
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies over SEO
 • Google bedrijfspagina
Meest
gekozen

Op maat

Compleet nieuwe template
Projectduur: 28 dagen
1699
99
Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Logo ontwerp in overleg
 • Inclusief prototype
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 10 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Google geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: nader te bepalen
 • Hulp op afstand: max 1 maand
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies SEO
 • Google bedrijfspagina

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

Ontwerp van uw WordPress website

Een website laten maken op basis van een nieuwe- of bestaande WP template

Een website laten maken op basis van een bestaand WP thema

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website werkt Rickid met thema’s. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress. Een thema is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een thema is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

» LEES-MEER..

Unieke resultaten

Er zijn vele thema’s te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand thema is het zaak dat u een thema kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoevaak het thema is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke premium templates en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Bent u bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

» ..LEES-MINDER

premium-wordpress-webshop-themas_rickidwebdesign
custom-website-template_rickid-webdesign_640

Een WordPress website laten maken op basis van een op maat gemaakte template

Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw website te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

» LEES-MEER..

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

UXdesign

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een zogenaamd wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer tests, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

PSD to HTML

Uit dit wireframe komt een website mockup (visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Photoshop wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

» ..LEES-MINDER

wireframe_UX_UI-design_rickidwebdesign_640

Wireframing en UI/UX design

PSD TO HTML conversion

PSD TO HTML conversie

Waarom kiezen voor Rickid

Waarom kiezen voor een website van Rickid webdesign

Uw website laten maken, kan door vele partijen worden uitgevoerd. Waarom zou u kiezen voor Rickid webdesign?

Ervaren webdesign-professional

Rickid biedt u een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen bouwt Rickid de perfecte website tegen zeer scherpe kosten, of u nu een zelfstandige, kleine ondernemer of mkb’er bent. Met de ervaring in de webdesign-industrie streeft Rickid ernaar webstandaarden, best practices en richtlijnen voor gebruikerservaring te volgen en toe te passen op uw project. Naast de veelzijdige diensten is Rickid trots op het veelzijdige klantenbestand waarmee Rickid de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

Een aantal van Rickids eigenschappen

Rickid luistert naar uw wensen en combineert die met Rickids kennis
Rickid is goed bereikbaar
Rickid is gemotiveerd en staat te springen om aan de slag te gaan
Rickid levert complete diensten: Rickid host uw website ook graag

13+ jaar ervaring

Rickid heeft op het gebied van website-ontwerp jarenlange ervaring in de branche. Rickid heeft uitgebreide kennis van tal van CMS-platforms, waaronder WordPress, Joomla en Drupal. Daarnaast heeft Rickid gespecialiseerde kennis in mobielvriendelijk websiteontwerp, customized programmeren, best practices voor SEO en optimalisatie van gebruikerservaring.

Tevreden klanten

Van kleine informatieve websites tot grote e-commerceontwikkelingen, Rickid heeft websiteprojecten voltooid voor diverse soorten klanten zoals onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Rickid is blij dat we in de loop der jaren met veel van onze klanten een persoonlijke relatie hebben opgebouwd. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

Samen maken wij uw perfecte website

Wanneer Rickid uw website maakt, denkt Rickid met u mee. Het is het doel om voor u de best mogelijke website te maken, dus verdiept Rickid in wie u bent en wat uw wensen en behoeften zijn van uw onderneming.

Alles onder 1 dak

Bij Rickid kunt u complete diensten afnemen voor u project van hosting, logo ontwerp, huisstijl, nieuwe website tot aan adverteren, het optimaliseren en onderhouden van uw website. Met Rickid webdesign krijg je het beste van 3 werelden! Rickid is niet alleen webdesign expert en grafisch expert maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Korte lijnen

Om een ​​duidelijke communicatielijn tussen uw Rickid te garanderen,  kunt u op elk moment van de dag Rickid benaderen doormiddels van WhatsApp, email, bellen of door een zoom meeting in te plannen. U krijgt meestal direct antwoord en als het antwoord niet direct voorhanden is zoekt Rickid voor u uit en komt daar laten bij u op terug. Daardoor begrijpt Rickid uw bedrijfsdoelen en websitevisie nog beter en dit zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt.

Nazorg vanzelf sprekend

Nadat uw website online is gegaan en u van Rickid een cursus website onderhouden heeft gehad, heeft u vast nog vragen die onderweg tegenkomt. Daarom zorgt Rickid ervoor dat u ook na het project nog gewoon Rickid kan benaderen voor vragen. Hierdoor blijft de samenwerking tussen u en Rickid optimaal. We hebben tenslotte zelf samen de website gemaakt.

Rickid levert meerwaarde

Wanneer u uw website laat maken door Rickid webdesign, kunt u niet alleen rekenen op scherpe kosten om de website te laten maken: Rickid belooft u nog meer. Met een website van Rickid mag u altijd rekenen op de volgende voordelen:

Een responsieve website waarin jouw wensen verwerkt zijn
Een website die je zelf kan onderhouden
Een website die goed vindbaar is
Een website die geld oplevert
Betrouwbare hosting
Lage eenmalige kosten voor uw website
Volledig eigendom van uw website
Complete service en hulp
Goede website functionaliteit
Goede website vindbaarheid
Een fijne samenwerking

Rickid_waarom_rickid-kiezen_rickidewebdesign-600
Website ontwerpproces

Samenwerking met u is de sleutel tot succes! in 7 stappen

Intake

Vanaf het eerste telefoontje tot de kickoff meeting en daarna staat Rickid klaar om al uw eerste vragen te beantwoorden. Als eerste vind er een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. De intake kan digitaal, telefonisch, via een zoom meeting of door middel van een persoonlijk gesprek bij een horecagelegenheid of bij u op kantoor. In de intake zullen wij uw specifieke wensen bespreken zoals de vereisten van uw project, welke ontwerpstijlen u verkiest zoals bijvoorbeeld een kleurenschema en wat belangrijk is voor uw bedrijf.

» LEES-MEER..

Als het om een redesignproject gaat, bespreken we wat u graag verbeterd zou willen zien. Daarnaast bespreken we de voordelen van CMS-platforms zoals WordPress, Joomla en Drupal om u te helpen bepalen welk platform het beste aan uw behoeften voldoet. Ook bespreken we ook de keuze voor het te gebruiken template of juist een op maat gemaakt template. Het is namelijk erg belangrijk voor Rickid om een goed concreet beeld te krijgen van uw bedrijf. Hiermee krijgen we namelijk duidelijk wat de juiste uitstraling moet zijn en wat er nodig is om uw doelstellingen te kunnen bereiken die passen bij uw bedrijf, dienst of product. Met de antwoorden op deze vragen kan Rickid ervoor zorgen dat het ontwerp ook de direct goed is! Na het intakegesprek waarbij deze inzichten duidelijk worden, kan Rickid een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

» ..LEES-MINDER

Offerte

Na het intakegesprek en met de informatie die uit dat gesprek is gekomen begint Rickid met het opstellen van de offerte. Voor de duidelijkheid vraagt Rickid ook een korte briefing van u, met hierin u eisen voor de nieuwe website. In de op maat gemaakte offerte zal Rickid gedetailleerd uiteenzetten wat de kosten zullen zijn voor uw project. U kunt meestal binnen 1 dag na intake de offerte in uw mailbox vinden. Bij akkoord offerte krijgt

» LEES-MEER..

u direct daarna de opdrachtbevestiging toegestuurd met alle details en eisen van de opdracht en wat uiteindelijk het resultaat dient te zijn.

» ..LEES-MINDER

Planning en uitvoering

Een planning voor een website laten maken op basis van een bestaand template

Van te voren zal Rickid met u de planning van oplevering met u doornemen. Na goedkeuring offerte, briefing klant en de keuze van het template begint Rickid met het opzetten van de website en invulling van alle pagina’s en modules. Hier zullen ook de kleuren en de aangeleverde afbeeldingen, teksten worden ingevoegd en de benodigde call-to-actions worden geïmplementeerd. Volgens planning krijgt u iedere vordering te zien van uw nieuwe website. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar

» LEES-MEER..

uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

Een planning voor een website laten maken op basis van een op maat gemaakte template

Na goedkeuring offerte begint Rickid met het UX-webontwerp door het maken van een wireframe op basis van uw voorkeuren. Rickid levert 3 concepten aan die bestaat uit een hoofdpagina, sub-pagina en contactpagina. Als Rickid klaar is, zullen we het wireframe of mockup met u delen om uw feedback te krijgen en u te betrekken bij de vroege ontwerpfase van uw website. Tijdens deze fase van het project werken we nauw met u samen om een ​​aangepast ontwerp te maken voor de lay-out, navigatie, inhoud en call-to-actions van uw toekomstige website. In deze fase hebben we misschien alleen lorem ipsum-inhoud in het ontwerpmodel, maar we zullen met u samenwerken om uw eigen inhoud snel genoeg op de website te plaatsen!

» ..LEES-MINDER

Ontwikkelfase en vorderingen

U maakt maakt samen met Rickid integraal deel uit van dit proces terwijl we met u communiceren en met u samenwerken om het webontwerpvoorbeeld te verfijnen voordat er ontwikkelingswerkzaamheden beginnen. Zodra de wireframe en mockup gereed zijn krijgt een schema met een planning toegestuurd. In deze planning staan alle onderdelen waaruit de website zal bestaan en wordt aangegeven welk onderdeel wanneer af is. Hierdoor weet u exact wat wij van elkaar kunnen verwachten.

» LEES-MEER..

In de ontwikkelfase gaat Rickid de mockup om zetten naar het nieuwe template in de gekozen CMS. Rickid volgt dan de vooraf opgestelde planning. Tussendoor kunt u altijd een kijkje nemen van de vorderingen. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

» ..LEES-MINDER

Check

Zodra de eerste opzet van de website gereed is zal dit gecommuniceerd worden met u. Het kan namelijk zijn de website eerder gereed is dan de planning. In deze fase gaan we een checklist opstellen met de aanpassingen die u nog wilt laten uitvoeren voordat de website online komt te staan. De website zal in de fase ook uitvoerig worden getest of alle werkingen. In deze fase kunt u uw revisies doorgeven welke onderdelen u nog aangepast wilt hebben aan uw project.

» LEES-MEER..

Nadat alle revisie puntjes zijn doorgewerkt zal Rickid dit met u communiceren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er 2 revisie rondes (bij grotere  projecten)nodig zijn om tot het gewenste eindresultaat te komen.

» ..LEES-MINDER

Lancering

Zodra de website gereed is en alle revisiepuntjes zijn verwerkt kan de website online gezet worden. In de meeste gevallen zal de underconstruction page worden verwijderd en zal de website aan google worden aangeboden om te worden geïndexeerd. Zodra de website in Google staat wordt het ook duidelijk op welke zoekwoorden u wordt gevonden en welke posities in google u heeft gekregen. U kunt er dan voor kiezen om de posities in google te verbeteren en de website uit te breiden met meer zoekwoorden,

» LEES-MEER..

lees bij Searchengine optimalisatie wat Rickid hier allemaal voor u kan betekenen.

» ..LEES-MINDER

Nazorg, support en onderhoud

Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende support, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen, lees hier meer over onderhoudsabonnementen. Rickid geeft u een complete uitleg over het gebruik van uw website. Uiteraard staan wij voor u klaar voor de nodige nazorg die u wenst. Wanneer u tijdens het offertetraject gekozen heeft om ook de website te laten onderhouden door Rickid

» LEES-MEER..

zal Rickid de eerste onderhoudswerkzaamheden doen een maand na oplevering. Uiteraard staat Rickid klaar om u nog van de nodige hulp te voorzien als u vragen hebt. Het kan ook voorkomen dat u direct een uitbreiding wilt van de website. Rickid kan dan samen met u overleggen wat de meest efficiënte werkwijze is voor uitvoering.

» ..LEES-MINDER

Eisen van een goede WordPress website

Waaraan dient een goede WP website allemaal te voldoen

1) WP Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. In WordPress is dat prima mogelijk, dit komt omdat WordPress een opensource CMS (Content Management Systeem) is. U hoeft geen enkele kennis te hebben van ingewikkelde code. Weet u hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van uw eigen website geen enkel probleem. WordPress en alle WordPress thema’s bevatten namelijk een pagebuilder met wysiwyg editor.

» LEES-MEER..

Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

» ..LEES-MINDER

wordpress-onderhoud_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign

2) Mobielvriendelijke, responsive WordPress website

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke WordPress website kan ontwerpen.

» LEES-MEER..

Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast WordPress webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw WordPress website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive webdesign integreert in WordPress. Als u uw responsive website laat bouwen in het WordPress contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op maat gemaakte template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

» ..LEES-MINDER

3) Verbetering van de beveiliging van uw WordPress website

Als u een website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe WordPress website.

» LEES-MEER..

 • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
 • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
 • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
 • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
 • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
 • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.

Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste practices die u kunt implementeren.

» ..LEES-MINDER

Security-website_rickidwebdesign
website-speed_rickidwebdesign

4) Een snelle WordPress website ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

» LEES-MEER..

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

» ..LEES-MINDER

5)SEO-vriendelijke WordPress websiteontwikkeling

Wanneer Rickid uw WordPress website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

» LEES-MEER..

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

» ..LEES-MINDER

Meer weten over SEO klik hier

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign
Verruim uw blik met uitbreidingen

Uitbreidingen van uw (huidige) bestaande wordpress website

Heeft u al een WordPress website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw website en onderneming.

Uw website uitbreiden met een webshop

Website fotoshoot, bedrijf of profiel

Nieuwsbrieven met mailchimp versturen

Content (teksten & images) creëren

Banners laten maken voor uw online acties

Uw website beveiligen met cloudflare

Met uw website adverteren in google

Blogs, Kennisbank of FAQs laten schrijven

Meerdere talen toevoegen op uw website

Youtube of vimeo filmpjes toevoegen op uw website

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

Geanimeerde banner of lottie image toevoegen op uw website

Hosting & Onderhoud

Andere diensten van Rickid webdesign voor uw bedrijf

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

Sluit ook uw hosting af bij Rickid

Voordelige hosting voor uw WordPress website, geheel ingericht voor deze open source CMS systeem. Tevens domeins registratie.

Laat uw WP website onderhouden door rickid

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. neem contact op voor meer ingformatie.

Laat uw huisstijl ontwerpen door rickid

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals  logo, kleuren & lettertypes.

Adverteren op Facebook of Google

Rickid zet Google Ads en Facebook ads optimaal voor u In. Rickid heeft jarenlange ervaring met het adverteren voor diverse branches.

Faq’s

Veel gestelde vragen aan Rickid webdesign

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website wordt weergegeven op de eerste pagina van Google?2024-02-03T12:17:46+00:00

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Word mijn website ook bij alle zoekmachines aangemeld?2020-05-04T13:12:57+00:00

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Kan ik toegang krijgen om mijn eigen website bij te werken2024-02-03T18:10:10+00:00

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

Wat is Woocommerce2020-05-04T16:32:22+00:00

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. Woocommerce is erg populair vanwege de eenvoud om te installeren, aan te passen en de vele mogelijkheden die er zijn om e-commerce producten weer te geven en te optimaliseren.

Wat is WordPress2020-05-04T16:14:35+00:00

WordPress (WordPress.org) is een gratis en open source content management systeem (CMS) dat erg gebruiksvriendelijk is. WordPress is geschreven de developertaal PHP en gekoppeld aan MySQL database. Functies van WordPress omvatten een plug-in architectuur en een sjabloonsysteem ook wel thema’s genoemd. WordPress is oorspronkelijk gemaakt als een blogpublicatiesysteem, maar is in een sneltempo geëvolueerd om andere soorten webinhoud te ondersteunen, waaronder meer traditionele mailinglijsten en fora, mediagalerijen, lidmaatschapssites en online winkels. Door de mulifunctionaliteit van WordPress zijn steeds meer bedrijven en ondernemers WordPRess gaan gebruiken om hun website te presenteren. Ook zijn er in een sneltempo vele WordPRess Webshops mbv Woocommerce bijgekomenen. WordPress wordt dan ook gebruikt door meer dan 60 miljoen websites, waaronder 33,6% van de top 10 miljoen websites vanaf april 2019.

WordPress is een van de meest populaire oplossingen voor contentmanagementsystemen die worden gebruikt.

Wat zijn WordPress Plugins2019-02-12T21:53:39+00:00

Wat zijn WordPress Plugins precies?

WordPress een van meest gebruikte en toegankelijke systemen voor het maken van een website. Daarom wordt er veel door diverse ontwikkelaars programma’s ontwikkelt voor WordPress die een eindgebruiker kan gebruiken voor haar website. Deze programma’s voor WordPress worden ook wel plugins genoemd en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op je WordPress site. De functionaliteiten die een plugin heeft zitten bijvoorbeeld niet in WordPress Thema’s, plugins bieden meer diverse functionaliteiten. Plugins zijn er in diversiteit aan functionaliteiten, denk dan aan bijvoorbeeld formulieren, betaalfunctie, boekingen en afspraken of  aan een webwinkel optie. De meeste plugins zijn gratis en sommige plugins met uitgebreide functionaliteiten zijn betalend. Vaak hebben de gratis plugins ook een betaalde versie die uitgebreider is. Deze betaalde plugins worden premium plugins genoemd en bieden extra mogelijkheden die de gratis versie niet heeft. Daarom is het handig om te weten welke opties deze premium plugins bieden en of je die ook voor je onderneming kunt gebruiken.

Werkterrein Rickid webdesign

Rickid webdesign werkt door heel Nederland en daarbuiten

Rickid webdesign maakt WordPress websites & webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland als werkterrein.

WordPress Specialist in Rotterdam
WordPress Specialist in Den Haag
WordPress Specialist in Utrecht
WordPress Specialist in Eindhoven
WordPress Specialist in Groningen
WordPress Specialist in Tilburg
WordPress Specialist in Almere
WordPress Specialist in Breda
WordPress Specialist in Nijmegen
WordPress Specialist in Apeldoorn
WordPress Specialist in Haarlem
WordPress Specialist in Arnhem
WordPress Specialist in Enschede
WordPress Specialist in Amersfoort
WordPress Specialist in Haarlemmermeer
WordPress Specialist in Zaanstad

WordPress Specialist in ‘s-Hertogenbosch
WordPress Specialist in Zwolle
WordPress Specialist in Zoetermeer
WordPress Specialist in Leiden
WordPress Specialist in Leeuwarden
WordPress Specialist in Dordrecht
WordPress Specialist in Maastricht
WordPress Specialist in Ede
WordPress Specialist in Alphen aan den Rijn
WordPress Specialist in Westland
WordPress Specialist in Alkmaar
WordPress Specialist in Emmen
WordPress Specialist in Delft
WordPress Specialist in Venlo
WordPress Specialist in Deventer

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea
Testimonials

Wat zeggen klanten over Rickid webdesign?

 • Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

 • Erik Jan Klok

  Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

 • Richard Hartendorphttps://www.smart4eyes.nl

  Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

 • Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

 • Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

 • Rick is betrokken bij het bouwen van de site, heeft goede ideeën en werkt goed. Aanrader 🙂

En overtuigd?

uw wp website door Rickid webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw WordPress website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Rickid_offerte-ontvangen_get_quote_640px (1)
Ga naar de bovenkant