fbpx

Website laten maken2023-08-07T17:26:25+00:00
Webdesign and more

Nieuwe website laten maken door Rickid webdesign

Professioneel webdesign Amsterdam

Wilt u een professionele en moderne website laten maken die aan alle moderne standaarden voldoet die goed naar voren komt op zowel de desktop, notebook, tablet en mobiel? En die tevens hoog scoort in Google? Zoek dan niet verder want Rickid webdesign heeft jarenlange ervaring in het bouwen van deze professionele websites. De soorten websites die Rickid ontwikkelt heeft zijn zeer divers denk aan een een blog, presentatie website, informatieve website of publicatie website. Dit is dus een belangrijke vraag die u zelf moet stellen als u uw onderneming wilt presenteren dmv een website. De websites worden ontwikkelt met een innovatief schaalbaar content management systemen (CMS) zoals WordPress, Joomla of Drupal die SEO geoptimaliseerd zijn. Rickid maakt elke website op maat voor een betaalbare prijs, een slimme keuze dus voor u en uw portemonnee. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

 • WordPress, Joomla, of Drupal
 • Responsive Webdesign

 • Goede communicatie

 • Vele extra mogelijkheden

Rickid-webdesign-logo-gespecialiseeerd-in-websites-wordpress-joomla-drupal

Website moet aansluiten op de doelgroep

Rickid webdesign vindt het belangrijk dat ontwerp van de website aansluit bij de wensen van de klant en past bij de onderneming. Er wordt met veel passie aan een op maat gemaakt ontwerp voor uw website gewerkt. Het ontwerp van de website moet niet alleen een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers, maar ook bezoekers aansporen om terug te komen, contact opnemen, te verkopen of informatie achter te laten.

Website moet verkopen

Ook de informatie op de website moet goed aansluiten bij potentiële klanten. Kortom de website moet er niet alleen mooi uitzien maar ook goed werken en converteren. Rickid heeft namelijk niet alleen de kennis van webdesign in huis, maar is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Hierdoor kan Rickid het complete traject opzich nemen van ontwerp tot uitvoering en onderhoud. Ten slotte werkt Rickid samen met de klant aan een mooi eindresultaat, waar iedereen trots op kan zijn!

Inhoud van deze pagina

Als u een website wil laten maken dan is er veel over te vertellen. Maar het kan zijn dat u niet alle onderwerpen interessant vind. Daarom vind u hieronder een lijstje waarover Rickid allemaal geschreven heeft zodat u in een keer door kunt naar de info die u interessant vindt om te lezen.

Rickid_laptop_contents_rickidwebdesign-640
Ontwerp van uw website

Een website laten maken op basis van een nieuwe- of bestaande template

Een website laten maken op basis van een bestaand template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website werkt Rickid met templates. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress, Joomla of Drupal. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

» LEES-MEER..

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

» ..LEES-MINDER

premium-website-template_rickidwebdesign_640
custom-website-template_rickid-webdesign_640

Een website laten maken op basis van een op maat gemaakte template

Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw website te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

» LEES-MEER..

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

UXdesign

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een zogenaamd wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer tests, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

PSD to HTML

Uit dit wireframe komt een website mockup (visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Photoshop wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress, Joomla of Drupal. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

» ..LEES-MINDER

wireframe_UX_UI-design_rickidwebdesign_640

Wireframing en UI/UX design

PSD TO HTML conversion

PSD TO HTML conversie

Waarom kiezen voor Rickid

Waarom kiezen voor een website van Rickid webdesign

Uw website laten maken, kan door vele partijen worden uitgevoerd. Waarom zou u kiezen voor Rickid webdesign?

Ervaren webdesign-professional

Rickid biedt u een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen bouwt Rickid de perfecte website tegen zeer scherpe kosten, of u nu een zelfstandige, kleine ondernemer of mkb’er bent. Met de ervaring in de webdesign-industrie streeft Rickid ernaar webstandaarden, best practices en richtlijnen voor gebruikerservaring te volgen en toe te passen op uw project. Naast de veelzijdige diensten is Rickid trots op het veelzijdige klantenbestand waarmee Rickid de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

Een aantal van Rickids eigenschappen

Rickid luistert naar uw wensen en combineert die met Rickids kennis
Rickid is goed bereikbaar
Rickid is gemotiveerd en staat te springen om aan de slag te gaan
Rickid levert complete diensten: Rickid host uw website ook graag

13+ jaar ervaring

Rickid heeft op het gebied van website-ontwerp jarenlange ervaring in de branche. Rickid heeft uitgebreide kennis van tal van CMS-platforms, waaronder WordPress, Joomla en Drupal. Daarnaast heeft Rickid gespecialiseerde kennis in mobielvriendelijk websiteontwerp, customized programmeren, best practices voor SEO en optimalisatie van gebruikerservaring.

Tevreden klanten

Van kleine informatieve websites tot grote e-commerceontwikkelingen, Rickid heeft websiteprojecten voltooid voor diverse soorten klanten zoals onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Rickid is blij dat we in de loop der jaren met veel van onze klanten een persoonlijke relatie hebben opgebouwd. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

Samen maken wij uw perfecte website

Wanneer Rickid uw website maakt, denkt Rickid met u mee. Het is het doel om voor u de best mogelijke website te maken, dus verdiept Rickid in wie u bent en wat uw wensen en behoeften zijn van uw onderneming.

Alles onder 1 dak

Bij Rickid kunt u complete diensten afnemen voor u project van hosting, logo ontwerp, huisstijl, nieuwe website tot aan adverteren, het optimaliseren en onderhouden van uw website. Met Rickid webdesign krijg je het beste van 3 werelden! Rickid is niet alleen webdesign expert en grafisch expert maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Korte lijnen

Om een ​​duidelijke communicatielijn tussen uw Rickid te garanderen,  kunt u op elk moment van de dag Rickid benaderen doormiddels van WhatsApp, email, bellen of door een zoom meeting in te plannen. U krijgt meestal direct antwoord en als het antwoord niet direct voorhanden is zoekt Rickid voor u uit en komt daar laten bij u op terug. Daardoor begrijpt Rickid uw bedrijfsdoelen en websitevisie nog beter en dit zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt.

Nazorg vanzelf sprekend

Nadat uw website online is gegaan en u van Rickid een cursus website onderhouden heeft gehad, heeft u vast nog vragen die onderweg tegenkomt. Daarom zorgt Rickid ervoor dat u ook na het project nog gewoon Rickid kan benaderen voor vragen. Hierdoor blijft de samenwerking tussen u en Rickid optimaal. We hebben tenslotte zelf samen de website gemaakt.

Rickid levert meerwaarde

Wanneer u uw website laat maken door Rickid webdesign, kunt u niet alleen rekenen op scherpe kosten om de website te laten maken: Rickid belooft u nog meer. Met een website van Rickid mag u altijd rekenen op de volgende voordelen:

Een responsieve website waarin uw wensen verwerkt zijn
Een website die u zelf kan onderhouden
Een website die goed vindbaar is
Een website die geld oplevert
Betrouwbare hosting
Betaalbare eenmalige kosten voor uw website
Volledig eigendom van uw website
Een persoonlijke aanpak
Complete service en hulp
Kwalitatieve website design
Goede website vindbaarheid
Een fijne samenwerking

Rickid_waarom_rickid-kiezen_rickidewebdesign-600
Website ontwerpproces

Samenwerking met u is de sleutel tot succes! in 7 stappen

Intake

Vanaf het eerste telefoontje tot de kickoff meeting en daarna staat Rickid klaar om al uw eerste vragen te beantwoorden. Als eerste vind er een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. De intake kan digitaal, telefonisch, via een zoom meeting of door middel van een persoonlijk gesprek bij een horecagelegenheid of bij u op kantoor. In de intake zullen wij uw specifieke wensen bespreken zoals de vereisten van uw project, welke ontwerpstijlen u verkiest zoals bijvoorbeeld een kleurenschema en wat belangrijk is voor uw bedrijf.

» LEES-MEER..

Als het om een redesignproject gaat, bespreken we wat u graag verbeterd zou willen zien. Daarnaast bespreken we de voordelen van CMS-platforms zoals WordPress, Joomla en Drupal om u te helpen bepalen welk platform het beste aan uw behoeften voldoet. Ook bespreken we ook de keuze voor het te gebruiken template of juist een op maat gemaakt template. Het is namelijk erg belangrijk voor Rickid om een goed concreet beeld te krijgen van uw bedrijf. Hiermee krijgen we namelijk duidelijk wat de juiste uitstraling moet zijn en wat er nodig is om uw doelstellingen te kunnen bereiken die passen bij uw bedrijf, dienst of product. Met de antwoorden op deze vragen kan Rickid ervoor zorgen dat het ontwerp ook de direct goed is! Na het intakegesprek waarbij deze inzichten duidelijk worden, kan Rickid een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

» ..LEES-MINDER

Offerte

Na het intakegesprek en met de informatie die uit dat gesprek is gekomen begint Rickid met het opstellen van de offerte. Voor de duidelijkheid vraagt Rickid ook een korte briefing van u, met hierin u eisen voor de nieuwe website. In de op maat gemaakte offerte zal Rickid gedetailleerd uiteenzetten wat de kosten zullen zijn voor uw project. U kunt meestal binnen 1 dag na intake de offerte in uw mailbox vinden. Bij akkoord offerte krijgt

» LEES-MEER..

u direct daarna de opdrachtbevestiging toegestuurd met alle details en eisen van de opdracht en wat uiteindelijk het resultaat dient te zijn.

» ..LEES-MINDER

Planning en uitvoering

Een planning voor een website laten maken op basis van een bestaand template

Van te voren zal Rickid met u de planning van oplevering met u doornemen. Na goedkeuring offerte, briefing klant en de keuze van het template begint Rickid met het opzetten van de website en invulling van alle pagina’s en modules. Hier zullen ook de kleuren en de aangeleverde afbeeldingen, teksten worden ingevoegd en de benodigde call-to-actions worden geïmplementeerd. Volgens planning krijgt u iedere vordering te zien van uw nieuwe website. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar

» LEES-MEER..

uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

Een planning voor een website laten maken op basis van een op maat gemaakte template

Na goedkeuring offerte begint Rickid met het UX-webontwerp door het maken van een wireframe op basis van uw voorkeuren. Rickid levert 3 concepten aan die bestaat uit een hoofdpagina, sub-pagina en contactpagina. Als Rickid klaar is, zullen we het wireframe of mockup met u delen om uw feedback te krijgen en u te betrekken bij de vroege ontwerpfase van uw website. Tijdens deze fase van het project werken we nauw met u samen om een ​​aangepast ontwerp te maken voor de lay-out, navigatie, inhoud en call-to-actions van uw toekomstige website. In deze fase hebben we misschien alleen lorem ipsum-inhoud in het ontwerpmodel, maar we zullen met u samenwerken om uw eigen inhoud snel genoeg op de website te plaatsen!

» ..LEES-MINDER

Ontwikkelfase en vorderingen

U maakt maakt samen met Rickid integraal deel uit van dit proces terwijl we met u communiceren en met u samenwerken om het webontwerpvoorbeeld te verfijnen voordat er ontwikkelingswerkzaamheden beginnen. Zodra de wireframe en mockup gereed zijn krijgt een schema met een planning toegestuurd. In deze planning staan alle onderdelen waaruit de website zal bestaan en wordt aangegeven welk onderdeel wanneer af is. Hierdoor weet u exact wat wij van elkaar kunnen verwachten.

» LEES-MEER..

In de ontwikkelfase gaat Rickid de mockup om zetten naar het nieuwe template in de gekozen CMS. Rickid volgt dan de vooraf opgestelde planning. Tussendoor kunt u altijd een kijkje nemen van de vorderingen. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

» ..LEES-MINDER

Check

Zodra de eerste opzet van de website gereed is zal dit gecommuniceerd worden met u. Het kan namelijk zijn de website eerder gereed is dan de planning. In deze fase gaan we een checklist opstellen met de aanpassingen die u nog wilt laten uitvoeren voordat de website online komt te staan. De website zal in de fase ook uitvoerig worden getest of alle werkingen. In deze fase kunt u uw revisies doorgeven welke onderdelen u nog aangepast wilt hebben aan uw project.

» LEES-MEER..

Nadat alle revisie puntjes zijn doorgewerkt zal Rickid dit met u communiceren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er 2 revisie rondes (bij grotere  projecten)nodig zijn om tot het gewenste eindresultaat te komen.

» ..LEES-MINDER

Lancering

Zodra de website gereed is en alle revisiepuntjes zijn verwerkt kan de website online gezet worden. In de meeste gevallen zal de underconstruction page worden verwijderd en zal de website aan google worden aangeboden om te worden geïndexeerd. Zodra de website in Google staat wordt het ook duidelijk op welke zoekwoorden u wordt gevonden en welke posities in google u heeft gekregen. U kunt er dan voor kiezen om de posities in google te verbeteren en de website uit te breiden met meer zoekwoorden,

» LEES-MEER..

lees bij Searchengine optimalisatie wat Rickid hier allemaal voor u kan betekenen.

» ..LEES-MINDER

Nazorg, support en onderhoud

Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende support, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen, lees hier meer over onderhoudsabonnementen. Rickid geeft u een complete uitleg over het gebruik van uw website. Uiteraard staan wij voor u klaar voor de nodige nazorg die u wenst. Wanneer u tijdens het offertetraject gekozen heeft om ook de website te laten onderhouden door Rickid

» LEES-MEER..

zal Rickid de eerste onderhoudswerkzaamheden doen een maand na oplevering. Uiteraard staat Rickid klaar om u nog van de nodige hulp te voorzien als u vragen hebt. Het kan ook voorkomen dat u direct een uitbreiding wilt van de website. Rickid kan dan samen met u overleggen wat de meest efficiënte werkwijze is voor uitvoering.

» ..LEES-MINDER

Webdesign prijzen

Prijzen voor een website

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe website project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

Starter

Bestaande basis template
Projectduur: 14 werkdagen
750
500,- Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Logo ontwerp in overleg
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 5 pagina`s,
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Google geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: 1
 • Hulp op afstand: max 1 weken
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies over SEO
 • Google bedrijfspagina

Pro

Custom made template
Projectduur: 21 dagen
999
850 Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Logo ontwerp in overleg
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 7 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Google geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: 2
 • Hulp op afstand: max 2 weken
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies over SEO
 • Google bedrijfspagina
Meest
gekozen

Op maat

Compleet nieuwe template
Projectduur: 28 dagen
1699
99
Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Logo ontwerp in overleg
 • Inclusief prototype
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 10 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Google geoptimaliseerd
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: nader te bepalen
 • Hulp op afstand: max 1 maand
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies SEO
 • Google bedrijfspagina

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

WordPress, Joomla of Drupal

Hoe u het beste CMS-platform kiest voor uw onderneming

Enkele van de meest voorkomende vragen die Rickid hoort zijn “welk websiteplatform is het beste voor mijn bedrijf” en “kan ik mijn website aanpassen nadat deze is gelanceerd?”

Het antwoord op de eerste websitevraag is eenvoudig! Rickid zal met u de doelen en vereisten van uw website bespreken om aanbevelingen te doen voor het beste websiteplatform voor uw bedrijf. Wat betreft de tweede websitevraag, u zult absoluut uw eigen website kunnen bewerken en gemakkelijk kunnen aanpassen! Rickid begrijpt dat u eenvoudige bewerkingen op uw website wilt aanbrengen nadat deze is gelanceerd, wat een van de redenen is waarom we WordPress, Joomla of drupal aanbevelen voor websiteplatforms. Met deze 3 websiteplatformen kunt u pagina’s bijwerken, afbeeldingen toevoegen, blogposts schrijven en nog veel meer.

» LEES-MEER..

Nadat uw website is gelanceerd, zal Rickid u training geven in het beheerdersgedeelte van uw nieuwe website. Zo weet u zeker hoe u door het beheergedeelte van uw website kunt navigeren om nieuwe pagina’s te maken, menu-items te bewerken en uw wijzigingen op te slaan. Zelfs als u weinig tot geen ervaring heeft met het beheren van een website, Rickid u gemakkelijk begeleiden bij het eenvoudige proces. Bel Rickid gewoon op 06-18511380 en we helpen u graag bij het beheer van uw website.

» ..LEES-MINDER

3 opensource CMS systemen waarin Rickid websites bouwt.

WordPress

WordPress is een gratis en open-source contentmanagementsysteem geschreven in PHP en gekoppeld aan een MySQL- of MariaDB-database. Functies omvatten een plug-inarchitectuur en een sjabloonsysteem, in WordPress aangeduid als Thema’s.

Joomla

Joomla is een gratis en open-source contentmanagementsysteem voor het publiceren van webcontent op websites. Webinhoudtoepassingen omvatten discussieforums, fotogalerijen, e-commerce en gebruikersgemeenschappen en tal van andere webgebaseerde toepassingen.

Drupal

Drupal is een gratis en open-source framework voor webcontentbeheer, geschreven in PHP en gedistribueerd onder de GNU General Public License.

Heeft u al een bestaande website en wilt u overstappen naar een nieuw platform, dat kan!

Datamigratie gemakkelijk gemaakt van uw oude omgeving naar uw nieuwe omgeving

Als u wilt overstappen van uw website naar een nieuwe website bied Rickid een omzetservice aan.  Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Joomla website om te zetten naar een WordPress website en visa versa.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw pagina’s behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting  niet alle pagina’s opnieuw te plaatsen in op website. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar een CMS systeem naar u keuze.

datamigration-service-rickid

Enkele CMS systemen die Rickid voor u kan migreren

WordPRess

Laravel

Joomla

Drupal

Weebly

Squarespace

Wilt u een webshop migeren dan kan! Klik dan hier voor meer informatie en de mogelijkheden

Eisen van een goede website

Waaraan dient een goede website allemaal te voldoen

1) Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen Joomla, WordPress als Drupal is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen alledrie worden geleverd met een CMS (Content Management Systeem). Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen website geen enkel probleem. Alledrie de systemen werken daarin erg goed. De systemen bevatten namelijk ieder een pagebuilder met wysiwyg editor.

» LEES-MEER..

Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

» ..LEES-MINDER

CMS-beste-kiezen-website_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign

2) Mobielvriendelijke, responsive webdesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

» LEES-MEER..

Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive webdesign integreerd in WordPress, Joomla of Drupal. Als u uw responsive website laat bouwen in een populair contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op maat gemaakte template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

» ..LEES-MINDER

3) Verbetering van de beveiliging van uw website

Als u een website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website.

» LEES-MEER..

 • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
 • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
 • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
 • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
 • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
 • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.

Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.

» ..LEES-MINDER

Security-website_rickidwebdesign
website-speed_rickidwebdesign

4) Een snelle website ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

» LEES-MEER..

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

» ..LEES-MINDER

5)SEO-vriendelijke websiteontwikkeling

Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

» LEES-MEER..

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

» ..LEES-MINDER

Meer weten over SEO klik hier

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign
Verruim uw blik met uitbreidingen

Uitbreidingen van uw (huidige) bestaande website

Heeft u al een website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw website en onderneming.

Uw website uitbreiden met een webshop

Website fotoshoot, bedrijf of profiel

Nieuwsbrieven met mailchimp versturen

Content (teksten & images) creëren

Banners laten maken voor uw online acties

Uw website beveiligen met cloudflare

Met uw website adverteren in google

Blogs, Kennisbank of FAQs laten schrijven

Meerdere talen toevoegen op uw website

Youtube of vimeo filmpjes toevoegen op uw website

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

Geanimeerde banner of lottie image toevoegen op uw website

Onderhoud, Hosting & graphic design

Andere diensten van Rickid webdesign voor uw bedrijf

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

Sluit ook uw hosting af bij Rickid

Voordelige hosting voor uw WordPress, Joomla of Drupal website, geheel ingericht voor deze open source CMS systeem. Tevens domeins registratie.

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.

Laat uw huisstijl ontwerpen door rickid

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.

Adverteren op Facebook of Google

Rickid zet Google Ads en Facebook ads optimaal voor u In. Rickid heeft jarenlange ervaring met het adverteren voor diverse branches.

Faq’s

Veel gestelde vragen aan Rickid webdesign

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website wordt weergegeven op de eerste pagina van Google?2024-02-03T12:17:46+00:00

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Word mijn website ook bij alle zoekmachines aangemeld?2020-05-04T13:12:57+00:00

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Kan ik toegang krijgen om mijn eigen website bij te werken2024-02-03T18:10:10+00:00

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

Wat is Woocommerce2020-05-04T16:32:22+00:00

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. Woocommerce is erg populair vanwege de eenvoud om te installeren, aan te passen en de vele mogelijkheden die er zijn om e-commerce producten weer te geven en te optimaliseren.

Wat is WordPress2020-05-04T16:14:35+00:00

WordPress (WordPress.org) is een gratis en open source content management systeem (CMS) dat erg gebruiksvriendelijk is. WordPress is geschreven de developertaal PHP en gekoppeld aan MySQL database. Functies van WordPress omvatten een plug-in architectuur en een sjabloonsysteem ook wel thema’s genoemd. WordPress is oorspronkelijk gemaakt als een blogpublicatiesysteem, maar is in een sneltempo geëvolueerd om andere soorten webinhoud te ondersteunen, waaronder meer traditionele mailinglijsten en fora, mediagalerijen, lidmaatschapssites en online winkels. Door de mulifunctionaliteit van WordPress zijn steeds meer bedrijven en ondernemers WordPRess gaan gebruiken om hun website te presenteren. Ook zijn er in een sneltempo vele WordPRess Webshops mbv Woocommerce bijgekomenen. WordPress wordt dan ook gebruikt door meer dan 60 miljoen websites, waaronder 33,6% van de top 10 miljoen websites vanaf april 2019.

WordPress is een van de meest populaire oplossingen voor contentmanagementsystemen die worden gebruikt.

Wat zijn WordPress Plugins2019-02-12T21:53:39+00:00

Wat zijn WordPress Plugins precies?

WordPress een van meest gebruikte en toegankelijke systemen voor het maken van een website. Daarom wordt er veel door diverse ontwikkelaars programma’s ontwikkelt voor WordPress die een eindgebruiker kan gebruiken voor haar website. Deze programma’s voor WordPress worden ook wel plugins genoemd en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op je WordPress site. De functionaliteiten die een plugin heeft zitten bijvoorbeeld niet in WordPress Thema’s, plugins bieden meer diverse functionaliteiten. Plugins zijn er in diversiteit aan functionaliteiten, denk dan aan bijvoorbeeld formulieren, betaalfunctie, boekingen en afspraken of  aan een webwinkel optie. De meeste plugins zijn gratis en sommige plugins met uitgebreide functionaliteiten zijn betalend. Vaak hebben de gratis plugins ook een betaalde versie die uitgebreider is. Deze betaalde plugins worden premium plugins genoemd en bieden extra mogelijkheden die de gratis versie niet heeft. Daarom is het handig om te weten welke opties deze premium plugins bieden en of je die ook voor je onderneming kunt gebruiken.

Werkterrein Rickid webdesign

Rickid webdesign werkt door heel Nederland en daarbuiten

Rickid webdesign maakt websites & webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland als werkterrein.

Webdesign in Rotterdam
Webdesign in Den Haag
Webdesign in Utrecht
Webdesign in Eindhoven
Webdesign in Groningen
Webdesign in Tilburg
Webdesign in Almere
Webdesign in Breda
Webdesign in Nijmegen
Webdesign in Apeldoorn
Webdesign in Haarlem
Webdesign in Arnhem
Webdesign in Enschede
Webdesign in Amersfoort
Webdesign in Haarlemmermeer
Webdesign in Zaanstad

Webdesign in ‘s-Hertogenbosch
Webdesign in Zwolle
Webdesign in Zoetermeer
Webdesign in Leiden
Webdesign in Leeuwarden
Webdesign in Dordrecht
Webdesign in Maastricht
Webdesign in Ede
Webdesign in Alphen aan den Rijn
Webdesign in Westland
Webdesign in Alkmaar
Webdesign in Emmen
Webdesign in Delft
Webdesign in Venlo
Webdesign in Deventer

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea
Testimonials

Wat zeggen klanten over Rickid webdesign?

 • Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

 • Erik Jan Klok

  Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

 • Richard Hartendorphttps://www.smart4eyes.nl

  Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

 • Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

 • Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

 • Rick is betrokken bij het bouwen van de site, heeft goede ideeën en werkt goed. Aanrader 🙂

En overtuigd?

uw website door Rickid webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Rickid_offerte-ontvangen_get_quote_640px (1)
Ga naar de bovenkant