Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Een website laten maken amsterdam welke 
professionele uitstraling heeft
die converteerd
mobiel vriendelijk is

Website laten maken Amsterdam

Rickid Webdesign is uw partner voor professioneel website design in zowel nieuwe website als redesign website

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
Een website laten maken amsterdam welke 
professionele uitstraling heeft
die converteerd
mobiel vriendelijk is

Website laten maken Amsterdam

Rickid Webdesign is uw partner voor professioneel website design in zowel nieuwe website als redesign website

Webdesign and more

NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN AMSTERDAM DOOR RICKID WEBDESIGN

Professioneel webdesign Amsterdam

Wilt u een professionele en moderne website laten maken die aan alle moderne standaarden voldoet die goed naar voren komt op zowel de desktop, notebook, tablet en mobiel? En die tevens hoog scoort in Google? 

Zoek dan niet verder want Rickid webdesign heeft jarenlange ervaring in het bouwen van deze professionele websites. De soorten websites die Rickid ontwikkelt heeft zijn zeer divers denk aan een een blog, presentatie website, informatieve website of publicatie website. Dit is dus een belangrijke vraag die u zelf moet stellen als u uw onderneming wilt presenteren dmv een website. De websites worden ontwikkelt met een innovatief schaalbaar content management systemen (CMS) zoals WordPress, Joomla of Shopify die SEO geoptimaliseerd zijn. Rickid kan ook websites op maat maken of op basis van een template voor een betaalbare prijs, een slimme keuze dus voor u en uw portemonnee. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

Rickid-webdesign-logo-gespecialiseeerd-in-websites-wordpress-joomla-shopify-800x697-1

Woont u in de regio van Amsterdam?

Rickid maakt websites voor klanten uit heel Nederland, dus ook als u woont in Amsterdam of daarbuiten! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Website moet leads genereren

Ook de informatie op de website moet goed aansluiten bij potentiële klanten. Kortom de website moet er niet alleen mooi uitzien maar ook goed werken en converteren. Rickid heeft namelijk niet alleen de kennis van webdesign in huis, maar is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en lead generatie. Hierdoor kan Rickid het complete traject opzich nemen van ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Webshop moet aansluiten op uw doelgroep

Rickid webdesign vindt het belangrijk dat ontwerp van de website aansluit bij de wensen van de klant en past bij de onderneming. Er wordt met veel passie aan een op maat gemaakt ontwerp voor uw website gewerkt. Het ontwerp van de website moet niet alleen een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers, maar ook bezoekers aansporen om terug te komen, contact opnemen, te verkopen of informatie achter te laten.

Rickid_betrouwbare_allrounder
Inhoudsopgave

Inhoud van deze pagina

Als u een website wilt laten maken dan is er veel over te vertellen. Maar het kan zijn dat u niet alle onderwerpen interessant vind. Daarom vind u hieronder een inhoudsopgave met headlines waarover is geschreven heeft zodat u in een keer door kunt naar de info die u interessant vindt om te lezen.

Ontwerp van uw website

EEN WEBSITE LATEN MAKEN Amsterdam OP BASIS VAN EEN CUSTOM OF BESTAANDE TEMPLATE

Een website laten maken Amsterdam op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw website te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress, Bootstrap, Joomla of Drupal. Dit proces zal tot een uniek design leiden.
custom-website-template_rickidwebdesign
premium-website-template_rickidwebdesign_640

Een website laten maken Amsterdam op basis van een bestaande template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website werkt Rickid met templates. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress of Joomla. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

Webdesign prijzen

PRIJZEN VOOR EEN WEBSITE

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe website project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

opmaat

Compleet nieuwe template

1699,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Kleuren thema in overleg
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp inclusief
Aantal pagina's in overleg
Sliders in overleg
Contactpagina met formulier in overleg
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: In overleg
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Meer opties

Website aanvragen Amsterdam

Of vraag hieronder direct en offerte aan

Uw project

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

WordPress, Joomla of Shopify

HOE U HET BESTE CMS-PLATFORM KIEST VOOR UW ONDERNEMING

Enkele van de meest voorkomende vragen die Rickid hoort zijn “welk websiteplatform is het beste voor mijn bedrijf” en “kan ik mijn website aanpassen nadat deze is gelanceerd?”

Het antwoord op de eerste websitevraag is eenvoudig! Rickid zal met u de doelen en vereisten van uw website bespreken om aanbevelingen te doen voor het beste websiteplatform voor uw bedrijf. Wat betreft de tweede websitevraag, u zult absoluut uw eigen website kunnen bewerken en gemakkelijk kunnen aanpassen! Rickid begrijpt dat u eenvoudige bewerkingen op uw website wilt aanbrengen nadat deze is gelanceerd, wat een van de redenen is waarom we WordPress, Joomla of shopify aanbevelen voor websiteplatforms. Met deze 3 websiteplatformen kunt u pagina’s bijwerken, afbeeldingen toevoegen, blogposts schrijven en nog veel meer..

..Nadat uw website is gelanceerd, zal Rickid u training geven in het beheerdersgedeelte van uw nieuwe website. Zo weet u zeker hoe u door het beheergedeelte van uw website kunt navigeren om nieuwe pagina’s te maken, menu-items te bewerken en uw wijzigingen op te slaan. Zelfs als u weinig tot geen ervaring heeft met het beheren van een website, Rickid u gemakkelijk begeleiden bij het eenvoudige proces. Bel Rickid gewoon op 06-18511380 en we helpen u graag bij het beheer van uw website.

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_v2

3 opensource CMS systemen waarin Rickid websites bouwt.

WordPress_Websites_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

Rickid is gespecialiseerd in het bouwen WordPress websites. WordPress is een krachtige CMS tool die veel wordt gebruikt en enorm populair is bij vele soorten gebruikers.  Van standaard websites, uitgebreide webshops tot volledig op maat gemaakte WordPress site. Er is heel veel mogelijk. Overzetten van uw oude website naar WordPress geen probleem!

Elementor_Webshops_Rickidwebdesign-specialimse
De website builder Elementor is een krachtige tool om websites en Webshops mee te bouwen in WordPress. Rickid kan uw nieuwe site of shop ook in elementor bouwen. Vertel ons uw idee en wij werken het uit tot een werkbaar plan. Interesse? Neem dan snel contact op voor een eerste kennismaking dan bespreken we de mogelijkheden.
Shopify_webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300
Shopify is een krachtig eCommerce platform met alle functies die je nodig hebt om jouw eCommerce shopping bedrijf op te starten. U kan in Shopify gemakkelijk een online webshop maken, betalingen accepteren en je voorraad beheren. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig zoals: HTML of codering, webhosting, beveiliging of caching.

Heeft u al een bestaande website en wilt u overstappen naar een nieuw platform, dat kan!

DATAMIGRATIE GEMAKKELIJK GEMAAKT VAN UW OUDE OMGEVING NAAR UW NIEUWE OMGEVING

Als u wilt overstappen van uw website naar een nieuwe website bied Rickid een omzetservice aan.  Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Joomla website om te zetten naar een WordPress website en visa versa.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw pagina’s behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting  niet alle pagina’s opnieuw te plaatsen in op website. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar een CMS systeem naar u keuze.

datamigration-service-rickid

Enkele CMS systemen die Rickid voor u kan migreren

Wilt u een webshop migreren dan kan natuurlijk ook! Bekijk hier de mogelijkheden
Eisen van een goede website

WAARAAN DIENT EEN GOEDE WEBSITE ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen Joomla, WordPress als Shopify is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen alledrie worden geleverd met een CMS (Content Management Systeem). Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen website geen enkel probleem. Alledrie de systemen werken daarin erg goed. De systemen bevatten namelijk ieder een pagebuilder met wysiwyg editor..

..Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

CMS-beste-kiezen-website_rickidwebdesign-2
Responsive-design_rickidwebdesign

2) Mobielvriendelijke, responsive webdesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive webdesign integreerd in WordPress, Joomla of Shopify. Als u uw responsive website laat bouwen in een populair contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op maat gemaakte template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw website

Als u een website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle website ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5)SEO-vriendelijke websiteontwikkeling

Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Verruim uw blik met uitbreidingen

UITBREIDINGEN VAN UW (HUIDIGE) BESTAANDE WEBSITE

Heeft u al een website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw website en onderneming.

UW WEBSITE UITBREIDEN MET EEN WEBSHOP

WEBSITE FOTOSHOOT, BEDRIJF OF PROFIEL

NIEUWSBRIEVEN MET MAILCHIMP VERSTUREN

Een E-mail campagne opzetten door regelmatig een nieuwsbrief te sturen naar uw klantenbestand. Zo betrekt u uw doelgroep bij uw bedrijf of organisatie.
Meer info

CONTENT (TEKSTEN & IMAGES) CREËREN

UW WEBSITE BEVEILIGEN MET CLOUDFLARE

BANNERS LATEN MAKEN VOOR UW ONLINE ACTIES

BLOGS, KENNISBANK OF FAQS LATEN SCHRIJVEN

MET UW WEBSITE ADVERTEREN IN GOOGLE

MEERDERE TALEN TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

YOUTUBE OF VIMEO FILMPJES TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SEO LATEN INVULLEN DMV YOAST SEO

Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw WordPress, Joomla of Drupal website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Faq’s

VEEL GESTELDE VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. Woocommerce is erg populair vanwege de eenvoud om te installeren, aan te passen en de vele mogelijkheden die er zijn om e-commerce producten weer te geven en te optimaliseren.

WordPress (WordPress.org) is een gratis en open source content management systeem (CMS) dat erg gebruiksvriendelijk is. WordPress is geschreven de developertaal PHP en gekoppeld aan MySQL database. Functies van WordPress omvatten een plug-in architectuur en een sjabloonsysteem ook wel thema’s genoemd. WordPress is oorspronkelijk gemaakt als een blogpublicatiesysteem, maar is in een sneltempo uitgebreid om andere soorten webinhoud te ondersteunen, waaronder meer traditionele mailinglijsten en fora, mediagalerijen, lidmaatschapssites en online winkels. Door de mulifunctionaliteit van WordPress zijn steeds meer bedrijven en ondernemers WordPress gaan gebruiken om hun website te presenteren. Ook zijn er in een sneltempo vele WordPress Webshops mbv Woocommerce bijgekomen. WordPress wordt dan ook gebruikt door meer dan 60 miljoen websites, waaronder 33,6% van de top 10 miljoen websites vanaf april 2019.

WordPress een van meest gebruikte en toegankelijke systemen voor het maken van een website. Daarom wordt er veel door diverse ontwikkelaars programma’s ontwikkelt voor WordPress die een eindgebruiker kan gebruiken voor haar website. Deze programma’s voor WordPress worden ook wel plugins genoemd en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op je WordPress site. De functionaliteiten die een plugin heeft zitten bijvoorbeeld niet in WordPress Thema’s, plugins bieden meer diverse functionaliteiten. Plugins zijn er in diversiteit aan functionaliteiten, denk dan aan bijvoorbeeld formulieren, betaalfunctie, boekingen en afspraken of  aan een webwinkel optie. De meeste plugins zijn gratis en sommige plugins met uitgebreide functionaliteiten zijn betalend. Vaak hebben de gratis plugins ook een betaalde versie die uitgebreider is. Deze betaalde plugins worden premium plugins genoemd en bieden extra mogelijkheden die de gratis versie niet heeft. Daarom is het handig om te weten welke opties deze premium plugins bieden en of je die ook voor je onderneming kunt gebruiken.

Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt websites & webshops door heel Amsterdam en omstreken.

Webdesign in Amsterdam Noord
Webdesign in Amsterdam West
Webdesign in Amsterdam Oost
Webdesign in Amsterdam Zuid
Webdesign in Amsterdam Zuidoost
Webdesign in Weesp
Webdesign in Amstelveen
Webdesign in Driemond

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.

Uw nieuwe website laten maken door Rickid Webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.