fbpx
FAQ items aan het laden...

Website laten maken

Website laten maken2023-08-08T12:20:56+00:00

Nieuwe website laten maken al voor €499,-

Professioneel webdesign Amsterdam

Wil je een professionele en moderne WordPress website laten maken die aan de moderne standaarden voldoet die goed naar voren komt op zowel de pc, notebook, tablet en mobiel? En wil je een blog site, presentatie website, informatieve website of publicatie website voor je onderneming? Zoek dan niet verder want Rickid webdesign heeft jarenlange ervaring in het bouwen van deze professionele WordPress websites. Rickid maakt elke website op maat voor een betaalbare prijs, een slimme keuze dus voor u en uw portemonnee. Wilt u uw website laten bouwen door een WordPress specialist zoek dan niet verder! Onze klanten klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

Website moet aansluiten op de doelgroep

Rickid webdesign vindt het belangrijk dat ontwerp van de website aansluit bij de wensen van de klant en past bij de onderneming. Er wordt met veel passie aan een op maat gemaakt ontwerp voor jouw website gewerkt. Het ontwerp van de website moet niet alleen een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers, maar ook bezoekers aansporen om terug te komen, contact opnemen, te verkopen of informatie achter te laten.

Website moet verkopen

Ook de informatie op de website moet goed aansluiten bij potentiële klanten. Kortom de website moet er niet alleen mooi uitzien maar ook goed werken en converteren. Rickid heeft namelijk niet alleen de kennis van webdesign in huis, maar is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Hierdoor kan Rickid het complete traject opzich nemen van ontwerp tot uitvoering en onderhoud. Ten slotte werkt Rickid samen met de klant aan een mooi eindresultaat, waar iedereen trots op kan zijn!

Cleanmakers Schoonmaakbedrijf website
Sofia's Catering website

WordPress websites

Rickid webdesign ontwerpt en ontwikkelt websites met behulp van WordPress. WordPress is een veel gebruikte Content Management System (CMS) met heel veel mogelijkheden van een simpele blog tot een uitgebreide webshop met honderden artikelen. WordPress is flexibel en stabiel, maar vooral gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden tot uitbreiding doormiddel van de vele plugins die er beschikbaar zijn van tot zoekmachine optimalisatie, emailings, responsive design en social media koppelingen. Kortom er zijn legio aan opties mogelijk met WordPress.

wordpress

WordPress websites zijn ook makkelijk zelf te beheren. Teksten, afbeeldingen, foto’s, menu’s etc. kunnen gemakkelijk worden aangepast. Je kunt zelf ook nieuwe pagina’s aanmaken. Het is wel verstandig om het onderhoud van de website uit te besteden om ervoor te zorgen dat de website goed blijft functioneren en veilig blijft.

Responsive design

Alle websites die worden gemaakt hebben een responsive design. Dat wil zeggen dat deze websites ook direct geschikt zijn voor alle media hardware zoals smartphones en tablets. De websites die Rickid ontwerpt en ontwikkelt zijn dus goed zichtbaar op alle schermgroottes, pc’s, computers, TV’s, smartphones en tablets.

Onderhoud website

Het onderhouden van je website is ook zeer belangrijk. Er moet bijvoorbeeld regelmatig een backup worden gemaakt, zodat je niet ineens je hele website kwijt raakt mocht je gehackt worden. Ook kan het voorkomen dat er eenmalig of regelmatig nieuwe content op de website geplaatst moet worden worden. Ook komen er regelmatig kleinere en grotere updates uit voor WordPress, WordPress Plugins en WordPress Thema’s.

Abonnement

Rickid webdesign zorgt ervoor dat dit allemaal voor jou wordt gedaan als je een onderhoudsabonnement afsluit. Er zijn verschillende onderhoudsabonnementen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de abonnementen en onderhoud van je website op de pagina onderhoud.

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Prijzen

Er zijn bij Rickid webdesign diverse mogelijkheden voor een nieuwe website. Heb je hulp nodig met het beheer, onderhoud, update of aanpassen van je WordPress of wooCommerce website? Ik kan je praktische hulp bieden bij uw vragen en je helpen je website te onderhouden tegen de scherpe prijs.

Starter - Simpele website voor beginners

250vanaf
 • Keuze uit: +-200 layouts
 • Aantal pagina’s: onbeperkt
 • Plugins: contact & SEO
 • SEO: ja
 • 100% responsive: ja
 • Uitleg ter plaatse: 1 uur

Basic - Ideaal voor particulieren en ondernemers

490vanaf
 • Keuze uit: +-200 layouts
 • Aangepast naar: Huisstijl
 • Aantal pagina’s: onbeperkt
 • Plugins: o.a. contact, slider
 • Integratie met: Mollie
 • Koppelingen: social media
 • SEO: ja
 • 100% responsive: ja
 • Uitleg ter plaatse: 2 uur
 • Hulp op afstand: ja

Webshop - Woocommerce webshop package

990vanaf
 • Ontwerp: Op maat gemaakt
 • Aangepast naar: Huisstijl
 • Plaatsen aantal producten: 20
 • Plugins: o.a. contact, slider
 • Koppelingen: social media
 • SEO: ja
 • 100% responsive: ja
 • Uitleg ter plaatse: 3 uur
 • Hulp op afstand: ja
 • Integratie met: Mollie
 • Hulp op afstand: ja

Professioneel - Website/Webshop ideaal voor ondernemers

1450vanaf
 • Ontwerp: Uniek
 • Aantal pagina’s: onbeperkt
 • Producten: onbeperkt
 • Plaatsen aantal producten: onbeperkt
 • Integratie met: Mollie
 • Koppelingen: social media
 • SEO: ja
 • 100% responsive: ja
 • Plugins: o.a. contact, slider
 • Uitleg ter plaatse: 5 uur
 • Hulp op afstand: ja

Veel gestelde vragen

Hieronder vragen van klanten die Rickid het vaakst worden gesteld

Hoe is Rickid webdesign te bereiken?2020-05-14T15:42:50+00:00

Mocht u telefonisch advies nodig hebben, kunt u Rickid gerust bellen of WhatsAppen via +31618511380 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een afspraak met Rickid in te plannen als u wilt dat Rickid persoonlijk bij u langskomt.

Is mijn nieuwe website geschikt op mobiel en tablet?2020-05-14T15:39:19+00:00

Jazeker! Iedere website die Rickid bouwt wordt gemaakt voor verschillende schermen (desktop, tablet, mobiel) en wordt tevens getest op de diverse devices. Uw website past zich automatisch aan afhankelijk van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Met wat voor soort klanten werkt Rickid2020-05-04T15:27:12+00:00

De klanten van Rickid zijn uniek en divers. De ondernemers waarmee Rickid samenwerkt zijn onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Creatieve ontwerpen en tevreden klanten! Bekijk wat eerdere klanten te zeggen hebben over het werken met Rickid webdesign. Tevredenheid gegarandeerd!

Hoe snel kan mijn website live zijn op internet2020-05-04T14:56:34+00:00

Na het eerste ontwerpadvies voor uw website kan uw website binnen 14 dagen ‘live’ zijn. Is er haast bij geboden? Vul dit formulier in om vandaag nog aan de slag te gaan >

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website wordt weergegeven op de eerste pagina van Google?2024-02-03T12:17:46+00:00

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Word mijn website ook bij alle zoekmachines aangemeld?2020-05-04T13:12:57+00:00

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Kan ik toegang krijgen om mijn eigen website bij te werken2024-02-03T18:10:10+00:00

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

Geinteresseerd? en wilt uw nieuwe WordPress website laten bouwen door Rickid webdesign Amsterdam. Neem contact op

Bel of WhatsApp naar: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]

Ga naar de bovenkant