Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

WooCommerce Specialist nodig? 
meer conversies voor uw webshop
Voor een professionele website
voor mobiel vriendelijk maken sites

WooCommerce Specialist staat voor u klaar

Rickid Webdesign is uw partner voor een professionele WooCommerce webshop design. Zowel nieuwe websites als redesign websites. Problemen met Woocommerce neem contact op!

Rickid-webdesign-hero-vasthouden-side-elementor_woocommerce
WooCommerce Specialist nodig? 
meer conversies voor uw webshop
Voor een professionele website
voor mobiel vriendelijk maken sites

WooCommerce Specialist staat voor u klaar

Rickid Webdesign is uw partner voor een professionele WooCommerce webshop design. Zowel nieuwe websites als redesign websites. Problemen met Woocommerce neem contact op!

WooCommerce Specialist Amsterdam

WOOCOMMERCE SPECIALIST NODIG VOOR UW ONDERNEMING

Professioneel Woocommerce webdesign Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele responsive e-commerce webshop voor uw onderneming voor een betaalbare prijs? En wilt u dat uw webshop gebouwd of te onderhouden wordt door een WordPress & Woocommerce specialist? Schakel Rickid in, want Rickid heeft jarenlange ervaring met WooCommerce en heeft zich daarom namelijk gespecialiseerd in het bouwen van WooCommerce webshops. WooCommerce specialist Rickid maakt een eenvoudige standaard webshops, deels op maat gemaakte webshops of volledig op maat gemaakte WooCommerce sites. Rickid zet tevens bestaande webshop over vanuit andere (CMS) systemen naar WooCommerce. Bovendien ontwikkelt Rickid maatwerk uitbreidingen, thema’s en plugins. Ook biedt Rickid WooCommerce Onderhoud en Support voor een goed functionerende en veilige webwinkel. Het resulteert in de beste WooCommerce webshop die aan al uw bedrijfsdoelstellingen voldoet en die bovenal optimaal converteert. Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf, dan praten we verder.

Voor ieder budget

Voor elk budget vind Rickid gegarandeerd een passende oplossing. De WooCommerce webshops worden door Rickid schaalbaar opgeleverd zodat u klein kunt beginnen en later onbeperkt functionaliteiten en content kunt toevoegen. Bekijk hier de prijzen.

Rickidlogo-wordpress-specialist_rickidwebdesign-800x697

U kunt Rickid inschakelen o.a. voor de volgende WordPress services:

Inhoud

Inhoud van deze pagina

Als u een WooCommerce webshop wilt laten maken dan is er veel over te vertellen. Maar het kan zijn dat u niet alle onderwerpen interessant vind. Daarom vind u hieronder een inhoudsopgave waarover deze pagina gaat zodat u in een keer door kunt naar de info die u interessant vindt om te lezen.

Open source CMS

WAT IS WOOCOMMERCE EIGENLIJK?

Woocommerce-logo

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. De plug-in werd is de webshop plugin voor WordPress en is zeer populair vanwege de eenvoudige installatie en aanpassing en het gratis basisproduct.

Voordelen van WooCommerce

DE VOORDELEN VAN WOOCOMMERCE EN REDENEN OM VOOR WOOCOMMERCE TE KIEZEN

Er zijn diverse manieren om een webshop te bouwen alleen de populairste methode is met WooCommerce. Hieronder zijn 10 redenen beschreven wat de voordelen zijn van WooCommerce.

WooCommerce is gratis

WooCommerce is een gratis, open-source WordPress-plug-in. Het is gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die net begint met eCommerce. WordPress is verreweg het populairste CMS-platform ter wereld – de schatting is dat 25% van de websites op WordPress draait – en biedt directe ontwikkelingsondersteuning voor de WooCommerce-plug-in. Een WooCommerce-winkel kan in zeer korte tijd worden geïnstalleerd en geopend voor bedrijven in vergelijking met op maat gemaakte webwinkels of meer gecompliceerde CMS-oplossingen.

WooCommerce is gemakkelijk aanpasbaar

Als een op maat gemaakte website eenmaal live is, is het vaak buitengewoon moeilijk en duur om wijzigingen aan te brengen. Met het WooCommerce-platform kan men gemakkelijk heen en weer schakelen tussen weergaves. Dit wordt bereikt door het gebruik van verschillende thema’s, gratis of betaald. Betaalde thema’s kunnen tot $100 kosten en worden ondersteunt door het ontwikkelingsteam van het thema’s zelf. Een goede plek om premium WordPress – WooCommerce-thema’s te zoeken, is ThemeForest.

WooCommerce heeft een veelheid aan functies

WooCommerce wordt geleverd met alle functies die een nieuwe webshop nodig heeft om goed te functioneren, van het aanbieden van nieuwe producten tot bestellingen en facturering. Het stelt gebruikers in staat om alles te verkopen, van fysieke producten tot digitale downloads. De code wordt echter slank gehouden door zijn modulaire karakter en biedt alleen de essentiële functies die gebruikers op een bepaald moment nodig hebben. Dit betekent dat WooCommerce snel en betrouwbaar zal werken met de basisfuncties, maar indien nodig kan worden uitgebreid.

WooCommerce belangrijkste kenmerken:

 • onbeperkt maatwerk
 • ingebouwde blogging
 • gemakkelijk beheersbare productcategorieën
 • tags en attributen
 • productbeoordelingen en recensies
 • productsortering en filtering
 • locatie-aanpassing: valuta, taal en maateenheden
 • Er is ook geen limiet aan het aantal producten dat u kunt verkopen of afbeeldingen die u voor elk product wilt gebruiken

U bent de eigenaar van uw WooCommerce-winkel

Het verkopen van producten of services via een derde partij is onderworpen aan de regels en voorwaarden van die partij. Dit is een probleem dat veel online verkopers ervaren, dus het is goed om een ​​eigen webshop te hebben, ook al is het maar als back-up, voor het geval er problemen zijn met bijvoorbeeld uw Bol.com winkel. Als je in het verleden aan branding hebt gewerkt, zullen klanten uw vinden via organisch zoeken als ze u niet kunnen vinden op Bol.com.

WooCommerce is veilig

Het ontwikkelingsteam van WooCommerce werkt nauw samen met beveiligingsexperts, zoals Sucuri.net, om hun klanten de veiligste online ervaring te bieden. Beveiligingsupdates komen snel aan en u kunt ze met slechts één klik implementeren. Als u uw WooCommerce-platform en plug-ins regelmatig bijwerkt, beschikt u over een zeer betrouwbaar en veilig platform waarop u zaken kunt doen.

Groot aantal officiële extensies

Er zijn meer dan 400 officiële extensies voor WooCommerce, variërend van analyse, betalingen en verzending tot marketing en boekhouding. Dit zijn officiële extensies, gemaakt en ondersteund door het WooCommerce-ontwikkelingsteam, en talloze andere extensies van derden. Net als thema’s, zijn plug-ins van derden gratis of betaald en worden ze vaak samen met de thema’s op markten verkocht. Deze extensies, of plug-ins, maken het leven een stuk gemakkelijker, omdat ze meestal gemakkelijk in een bestaande webshop kunnen worden geïntegreerd. Houd er rekening mee dat alle extensies die u bij een webontwikkelingsbureau bestelt, u gemakkelijk honderden, zo niet duizenden dollars kunnen kosten, terwijl WooCommerce-extensies en plug-ins zelden meer dan $ 20-30 bedragen.

WooCommerce is zoekmachine vriendelijk

WooCommerce draait op een van de meest stabiele platforms ter wereld, die in hoge mate is aangepast aan de SEO-richtlijnen zoals verstrekt door Google. Behalve dat het hele platform “out of the box” SEO-vriendelijk is, maakt het ook SEO-optimalisatie van uw producten veel eenvoudiger. WooCommerce biedt een intuïtieve interface, waar de belangrijkste productdetails en alle informatie over SEO kunnen worden ingevoerd en opgeslagen. Bovendien zijn er uitstekende SEO-plug-ins van derden die u kunnen helpen bij het optimaliseren van elke post en pagina op uw website.

WooCommerce Sales analyse

Zonder een goede analyse van uw inspanningen, is het moeilijk om een ​​solide uitvoerbaar verkoopplan te maken. WooCommerce heeft zeer intuïtieve en eenvoudige ingebouwde analyses. Voor degenen die weinig of geen ervaring hebben met het implementeren van tracking, maken ingebouwde analyses het bijzonder gemakkelijk. Verkoop op datum, meest gewilde producten, klantinformatie… deze zijn allemaal zichtbaar in cirkeldiagrammen en begrijpelijke grafieken. Daarnaast is het een eenvoudig proces om Google Analytics in WooCommerce te activeren voor aanvullende gegevens en diepere analyse.

WooCommerce vergemakkelijkt uw werkproces

WooCommerce faciliteert up-selling en cross-selling, waarbij het hele platform wordt gebouwd om deze processen te vereenvoudigen. Het heeft ongelooflijke ondersteuning van een grote gemeenschap van gebruikers die actief zijn in online verkoop en WooCommerce regelmatig verbeteren en stroomlijnen.

WooCommerce is uiterst betaalbaar en flexibel

In vergelijking met de meeste platforms is een WooCommerce-oplossing altijd aanzienlijk kosteneffectiever. Ontwerp, productie en installatie van een webshop op maat kan maanden duren. Een WooCommerce-winkel kan, afhankelijk van de grootte, binnen enkele dagen worden opgezet. Ontwerpwijzigingen kunnen erg kostbaar zijn, en duren over het algemeen ook langer bij een custom webshop. Bij WooCommerce is dit een kwestie van betaalbare nieuwe thema’s implementeren. Extra features zijn snel te implementeren, met verwaarloosbare kosten, terwijl custom made webshops een langer ontwikkelproces en dus grotere investeringen vragen.

WooCommerce Thema’s

ENKELE WOOCOMMERCE THEMA’S UITGELICHT

flatsome-logo

Flatsome WordPress thema is een van de beste die er is om webshops mee te bouwen. De ontwikkelaars van het thema hebben Flatsome speciaal afgestemd op de WooCommerce e-commerce omgeving. Ook ondersteunt Flatsome de trends in webshop design en ook vele andere specifieke kenmerken. Met dit veelzijdige template kun je op een gemakkelijke en eenvoudige wijze uw webwinkel ontwerpen en configureren. Met meer dan 122.320 sales is dit thema is een van de meest populaire thema’s op Themeforest geworden. Flatsome wordt namelijk geleverd met een paginabuilder en waar je uit meer dan +500 sjablonen kan kiezen. Ook wordt bij het Flatsome thema diverse hoge kwalitatieve functionaliteiten meegeleverd en ook gebruiksvriendelijke aanpasbare opties. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel een expert op het gebied van WordPress en Woocommerce als een nieuwe gebruiker zonder enige technische kennis.

Flatsome-theme-side-imageRickid_webdesign_woo_specialist_800

Kosten Flatsome

De Flatsome WordPress Woocommerce theme inclusief UX builder is aan te schaffen bij Themforest themes voor eenmalig $59,- Hierin zit 6 maanden support. Om flatsome aan te schaffen klikt u opde volgende link flatsome aanschaffen 

Divi-theme-side-image_Rickid_webdesign_woo_specialist_800
Divi-logo-by-elegant-themes-rickidwebdesign

Divi is één van de populairste premium WordPress thema’s van dit moment en is ontwikkeld door Elegant Themes. U kunt namelijk bijna ieder denkbaar design bouwen met de Visual Builder. Zonder echte technische kennis, maar met een beetje gevoel voor webdesign, maak je met Divi de mooiste websites. De Divi Page Builder is een uitbreiding van het WordPress content management systeem, waarmee je pagina’s beter kunt invoeren en opmaken. De Page Builder kan je tevens ook met andere WordPress themes gebruiken.

Kosten Divi

Kosten Divi
De Divi WordPress template theme inclusief page-builder is aan te schaffen bij Elegant themes voor $89 per jaar. Om Divi aan te schaffen klikt u op de volgende link Divi by Elegant themes aanschaffen

logosOceanWP-logo_rickidwebdesign

OceanWP is een erg populair WordPress thema dat speciaal is ontwikkeld voor het behalen van resultaat. Om het maximale uit uw website of webshop te halen is het thema licht, snel en goed geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast is OceanWP niet duur, er is geen technische kennis voor nodig, het thema standaard geleverd met een behoorlijk aantal demo websites en heeft het een goede support. Tevens heeft OceanWP diverse WooCommerce functies die rechtstreeks in het thema zijn ingebouwd, hierdoor hoeft u geen reeks plug-ins te gebruiken. Met het OceanWP theme kunt u daarom een hele succesvolle webshop opzetten.

OceanWP-theme-side-image_rickidwebdesign_woo_specialist_800
Storefront-theme-side-image_rickidwebdesign_woo_specialist_800
Woo-storefront-logo

WooCommerce Storefront is gebouwd en wordt onderhouden door ontwikkelaars van WooCommerce zelf, u erop kunt vertrouwen dat de integratie tussen WooCommerce, WooCommerce-extensies en WooCommerce Storefront waterdicht is. Het is een strak en eenvoudig van opzet, waardoor er veel ruimte is voor eigen aanpassingen. Dit kunt u doen door zelf een child theme te maken voor Storefront, of door één van de WooCommerce themes te kopen. Er zijn vele extensies hiervoor te verkrijgen en Storefront werk nauw samen make al deze uitbreidingen. Zeg maar gedag tegen de conflicten met plugins!

Kosten Storefront

De WooCommerce Storefront theme is gratis aan te schaffen en te downloaden bij woocommerce.com. De exentensies en bundels zijn in meeste gevallen niet gratis, hiervoor dient een fixed bedrag of een jaarlijks terugkerend bedrag betaald te worden. Bekijk alle storefront extensies en bundels.

Shopkeeper-logo_rickidwebdesign_woo-specialist

WooCommerce Storefront is gebouwd en wordt onderhouden door ontwikkelaars van WooCommerce zelf, u erop kunt vertrouwen dat de integratie tussen WooCommerce, WooCommerce-extensies en WooCommerce Storefront waterdicht is. Het is een strak en eenvoudig van opzet, waardoor er veel ruimte is voor eigen aanpassingen. Dit kunt u doen door zelf een child theme te maken voor Storefront, of door één van de WooCommerce themes te kopen. Er zijn vele extensies hiervoor te verkrijgen en Storefront werk nauw samen make al deze uitbreidingen. Zeg maar gedag tegen de conflicten met plugins!

Shopkeeper-theme-side-image_rickid_webdesign_woo_specialist_800

Kosten Shopkeeper

De Shopkeeper eCommerce WordPress Theme for WooCommerce is aan te schaffen bij Themeforest themes voor eenmalig $59,- Hierin zit 6 maanden support. Om Shopkeeper aan te schaffen klikt u op volgende link Shopkeeper aanschaffen

WooCommerce Plugin extensies

WAT ZIJN WOOCOMMERCE EXTENSIES EIGENLIJK?

Plugins voegen functies en features toe aan uw online winkel met WooCommerce en hierdoor kunt uw bedrijf laten groeien. Op deze manier maakt Rickid het erg gemakkelijk om de website in eigen beheer te nemen en het beste resultaat te behalen. Op basis van de jarenlange ervaring met WordPress kan Rickid bepalen of er al geschikte plugin bestaat die aan de wensen voldoet. Waarom is dat handig? Iets laten bouwen dat al bestaat kost tijd en geld en dat is zonde. Bovendien kan Rickid de valkuilen van sommige plugins en kan uit ervaring zeggen welke wel of niet te gebruiken. Het kost u niets extra’s, maar de kennis en ervaring is zeker een pluspunt. WooCommerce specialist Rickid gaat voor u aan de slag om de juiste plugins te implementeren die nodig zijn om het optimale rendement uit uw eCommerce website te halen.

Hoe vindt u de beste WooCommerce-plug-ins voor uw e-commercebedrijf?

Hieronder zijn enkele bekende en veel gebruikte extensies voor WooCommerce Plugins beschreven die ervoor zorgt dat de verkoop wordt vergroot en uw bedrijf laat groeien.

Extra service

VERDERE WOOCOMMERCE SERVICES

Rickid kunt u van A tot Z helpen bij het opzetten van professionele WooCommerce e-commerce projecten. Hieronder staan ​​enkele van de gebieden van WooCommerce waarop rickid zich verder concentreert, waardoor Rickid uitstekende WooCommerce-services kan bieden.

SEO OPTIMALISATIE

Goed gevonden worden via Google of andere zoekmachines is een must voor uw webshop.
specialiteit

BETAALSYSTEMEN

WooCommerce heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Creditcard. Rickid zorgt ervoor dat iedereen kan afrekenen.
specialiteit

BEVEILIGING

Uw WooCommerce webshop moet zeker up-to-date blijven en goed beveiligd zijn.
specialiteit

MAATWERK

Om een webshop uniek te maken is een op maat gemaakt ontwerp de juiste manier om uw te onderscheiden. Rickid maakt WooCommerce webshops op maat.
specialiteit

VERZENDING

Bij een webshop is verzending essentieel. Rickid koppelt WooCommerce met PostNL, DHL, UPS en ook DPD. Zo komen de pakketten op de juiste tijd en plaats aan.
specialiteit

ONDERHOUD

Rickid draagt volledige technische zorg met de WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo kunt u de focus blijven houden op de omzet en zo blijft uw webshop veilig en snel.
specialiteit
Overstap service

HEEFT U AL EEN BESTAANDE WEBSHOP EN WILT U OVERSTAPPEN NAAR HET WOOCOMMERCE PLATFORM, DAT KAN!

DATAMIGRATIE GEMAKKELIJK GEMAAKT VAN UW OUDE OMGEVING NAAR UW NIEUWE WOOCOMMERCE OMGEVING

Als u wilt overstappen van uw bestaande website naar een nieuwe eCommerce website bied Rickid een omzetservice aan. Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Magento webshop of Shopify webshop om te zetten naar een WooCommerce webshop. Rickid kan uw data informatie uit uw webshop moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw pagina’s, producten, orders en voorraden behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting niet alle pagina’s, orders en producten opnieuw te plaatsen op website. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw shop volledig gemigreerd is naar het WooCommerce CMS systeem.

datamigration-service-rickid

Enkele CMS systemen die Rickid voor u kan migreren naar WooCommerce

WooCommerce prijzen

PRIJZEN VOOR EEN WOOCOMMERCE WEBSHOP

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe webshop project. Hieronder 3 verschillende pakketten, starter, pro en op maat. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen.

opmaat

Custommade template

2499,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Kleuren thema in overleg
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp inclusief
Aantal pagina's in overleg
Sliders in overleg
Contactpagina met formulier in overleg
Integratie betalingen (iDEAL)
My account & Shoppingcart
Onepage checkout
Onepage checkout
Aantal producten: in overleg
Koppeling met pakketbezorging
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: In overleg
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Uitleg (ZOOM): 1,5 uur
Hulp op afstand: max 1 maand
Logo ontwerp
Meer opties

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

Ontwerp van uw website

EEN WEBSHOP LATEN MAKEN OP BASIS VAN EEN CUSTOM OF BESTAANDE TEMPLATE

Een webshop laten maken op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw website te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickid-webdesign_640
premium-Woo-webshop-templat_rickid

Een Woo webshop laten maken op basis van een bestaande template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website werkt Rickid met templates. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress of Woo. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

Waarom kiezen voor Rickid

WAAROM KIEZEN VOOR EEN WEBSHOP VAN RICKID WEBDESIGN

Uw webshop laten maken, kan door vele partijen worden uitgevoerd. Waarom zou u kiezen voor Rickid webdesign?

Ervaren webdesign-professional

Rickid biedt u een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen bouwt Rickid de perfecte website tegen zeer scherpe kosten, of u nu een zelfstandige, kleine ondernemer of mkb’er bent. Met de ervaring in de webdesign-industrie streeft Rickid ernaar webstandaarden, best practices en richtlijnen voor gebruikerservaring te volgen en toe te passen op uw project. Naast de veelzijdige diensten is Rickid trots op het veelzijdige klantenbestand waarmee Rickid de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

Een aantal van Rickids eigenschappen

15+ jaar ervaring

Rickid heeft op het gebied van website-ontwerp jarenlange ervaring in de branche. Rickid heeft uitgebreide kennis van tal van CMS-platforms, waaronder WordPress, Joomla, Shopify en Prestashop. Daarnaast heeft Rickid gespecialiseerde kennis in mobielvriendelijk websiteontwerp, customized programmeren, best practices voor SEO en optimalisatie van gebruikerservaring.

Tevreden klanten

Van kleine informatieve websites tot grote e-commerceontwikkelingen, Rickid heeft websiteprojecten voltooid voor diverse soorten klanten zoals onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Rickid is blij dat we in de loop der jaren met veel van onze klanten een persoonlijke relatie hebben opgebouwd. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

Samen maken wij uw perfecte website

Wanneer Rickid uw website maakt, denkt Rickid met u mee. Het is het doel om voor u de best mogelijke website te maken, dus verdiept Rickid in wie u bent en wat uw wensen en behoeften zijn van uw onderneming.

Alles onder 1 dak

Bij Rickid kunt u complete diensten afnemen voor u project van hosting, logo ontwerp, huisstijl, nieuwe website tot aan adverteren, het optimaliseren en onderhouden van uw website. Met Rickid webdesign krijg je het beste van 3 werelden! Rickid is niet alleen webdesign expert en grafisch expert maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Korte lijnen

Om een ​​duidelijke communicatielijn tussen uw Rickid te garanderen,  kunt u op elk moment van de dag Rickid benaderen doormiddels van WhatsApp, email, bellen of door een zoom meeting in te plannen. U krijgt meestal direct antwoord en als het antwoord niet direct voorhanden is zoekt Rickid voor u uit en komt daar laten bij u op terug. Daardoor begrijpt Rickid uw bedrijfsdoelen en websitevisie nog beter en dit zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt.

Nazorg vanzelf sprekend

Nadat uw website online is gegaan en u van Rickid een cursus website onderhouden heeft gehad, heeft u vast nog vragen die onderweg tegenkomt. Daarom zorgt Rickid ervoor dat u ook na het project nog gewoon Rickid kan benaderen voor vragen. Hierdoor blijft de samenwerking tussen u en Rickid optimaal. We hebben tenslotte zelf samen de website gemaakt.

Rickid levert meerwaarde

Wanneer u uw website laat maken door Rickid webdesign, kunt u niet alleen rekenen op scherpe kosten om de website te laten maken: Rickid belooft u nog meer. Met een website van Rickid mag u altijd rekenen op de volgende voordelen:

Website ontwerpproces

SAMENWERKING MET U IS DE SLEUTEL TOT SUCCES! IN 7 STAPPEN

Intake

Vanaf het eerste telefoontje tot de kickoff meeting en daarna staat Rickid klaar om al uw eerste vragen te beantwoorden. Als eerste vind er een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. De intake kan digitaal, telefonisch, via een zoom meeting of door middel van een persoonlijk gesprek bij een horecagelegenheid of bij u op kantoor. In de intake zullen wij uw specifieke wensen bespreken zoals de vereisten van uw project, welke ontwerpstijlen u verkiest zoals bijvoorbeeld een kleurenschema en wat belangrijk is voor uw bedrijf..

..Als het om een redesignproject gaat, bespreken we wat u graag verbeterd zou willen zien. Daarnaast bespreken we de voordelen van CMS-platforms zoals WordPress, Shopify en Prestashop om u te helpen bepalen welk platform het beste aan uw behoeften voldoet. Ook bespreken we ook de keuze voor het te gebruiken template of juist een op maat gemaakt template. Het is namelijk erg belangrijk voor Rickid om een goed concreet beeld te krijgen van uw bedrijf. Hiermee krijgen we namelijk duidelijk wat de juiste uitstraling moet zijn en wat er nodig is om uw doelstellingen te kunnen bereiken die passen bij uw bedrijf, dienst of product. Met de antwoorden op deze vragen kan Rickid ervoor zorgen dat het ontwerp ook de direct goed is! Na het intakegesprek waarbij deze inzichten duidelijk worden, kan Rickid een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

Offerte

Na het intakegesprek en met de informatie die uit dat gesprek is gekomen begint Rickid met het opstellen van de offerte. Voor de duidelijkheid vraagt Rickid ook een korte briefing van u, met hierin u eisen voor de nieuwe website. In de op maat gemaakte offerte zal Rickid gedetailleerd uiteenzetten wat de kosten zullen zijn voor uw project. U kunt meestal binnen 1 dag na intake de offerte in uw mailbox vinden. Bij akkoord offerte krijgt..

..u direct daarna de opdrachtbevestiging toegestuurd met alle details en eisen van de opdracht en wat uiteindelijk het resultaat dient te zijn.

Planning en uitvoering

Een planning voor een website laten maken op basis van een bestaand template
Van te voren zal Rickid met u de planning van oplevering met u doornemen. Na goedkeuring offerte, briefing klant en de keuze van het template begint Rickid met het opzetten van de website en invulling van alle pagina’s en modules. Hier zullen ook de kleuren en de aangeleverde afbeeldingen, teksten worden ingevoegd en de benodigde call-to-actions worden geïmplementeerd. Volgens planning krijgt u iedere vordering te zien van uw nieuwe website. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar
..uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.
Een planning voor een website laten maken op basis van een op maat gemaakte template
Na goedkeuring offerte begint Rickid met het UX-webontwerp door het maken van een wireframe op basis van uw voorkeuren. Rickid levert 3 concepten aan die bestaat uit een hoofdpagina, sub-pagina en contactpagina. Als Rickid klaar is, zullen we het wireframe of mockup met u delen om uw feedback te krijgen en u te betrekken bij de vroege ontwerpfase van uw website. Tijdens deze fase van het project werken we nauw met u samen om een ​​aangepast ontwerp te maken voor de lay-out, navigatie, inhoud en call-to-actions van uw toekomstige website. In deze fase hebben we misschien alleen lorem ipsum-inhoud in het ontwerpmodel, maar we zullen met u samenwerken om uw eigen inhoud snel genoeg op de website te plaatsen!

Ontwikkelfase en vorderingen

U maakt maakt samen met Rickid integraal deel uit van dit proces terwijl we met u communiceren en met u samenwerken om het webontwerpvoorbeeld te verfijnen voordat er ontwikkelingswerkzaamheden beginnen. Zodra de wireframe en mockup gereed zijn krijgt een schema met een planning toegestuurd. In deze planning staan alle onderdelen waaruit de website zal bestaan en wordt aangegeven welk onderdeel wanneer af is. Hierdoor weet u exact wat wij van elkaar kunnen verwachten.

..In de ontwikkelfase gaat Rickid de mockup om zetten naar het nieuwe template in de gekozen CMS. Rickid volgt dan de vooraf opgestelde planning. Tussendoor kunt u altijd een kijkje nemen van de vorderingen. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

Check

Zodra de eerste opzet van de website gereed is zal dit gecommuniceerd worden met u. Het kan namelijk zijn de website eerder gereed is dan de planning. In deze fase gaan we een checklist opstellen met de aanpassingen die u nog wilt laten uitvoeren voordat de website online komt te staan. De website zal in de fase ook uitvoerig worden getest of alle werkingen. In deze fase kunt u uw revisies doorgeven welke onderdelen u nog aangepast wilt hebben aan uw project..

..Nadat alle revisie puntjes zijn doorgewerkt zal Rickid dit met u communiceren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er 2 revisie rondes (bij grotere  projecten)nodig zijn om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Lancering

Zodra de website gereed is en alle revisiepuntjes zijn verwerkt kan de website online gezet worden. In de meeste gevallen zal de underconstruction page worden verwijderd en zal de website aan google worden aangeboden om te worden geïndexeerd. Zodra de website in Google staat wordt het ook duidelijk op welke zoekwoorden u wordt gevonden en welke posities in google u heeft gekregen. U kunt er dan voor kiezen om de posities in google te verbeteren en de website uit te breiden met meer zoekwoorden,..

..lees bij Search engine optimalisatie (SEO) wat Rickid hier allemaal voor u kan betekenen.

Nazorg, support en onderhoud

Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende support, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen, lees hier meer over onderhoudsabonnementen. Rickid geeft u een complete uitleg over het gebruik van uw website. Uiteraard staan wij voor u klaar voor de nodige nazorg die u wenst. Wanneer u tijdens het offertetraject gekozen heeft om ook de website te laten onderhouden door Rickid..

..zal Rickid de eerste onderhoudswerkzaamheden doen een maand na oplevering. Uiteraard staat Rickid klaar om u nog van de nodige hulp te voorzien als u vragen hebt. Het kan ook voorkomen dat u direct een uitbreiding wilt van de website. Rickid kan dan samen met u overleggen wat de meest efficiënte werkwijze is voor uitvoering.

Eisen van een goede eCommerce website

WAARAAN DIENT EEN GOEDE WOO WEBSITE ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. In WordPress is dat prima mogelijk, dit komt omdat WordPress een opensource CMS (Content Management Systeem) is. U hoeft geen enkele kennis te hebben van ingewikkelde code. Weet u hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van uw eigen website geen enkel probleem. WordPress en alle WordPress thema’s bevatten namelijk een pagebuilder met wysiwyg editor.

..Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

woo-wordpress-onderhoud_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign

2) Mobielvriendelijke, responsive WooCommerce website

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke WordPress website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast WordPress webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw WordPress website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

 

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive webdesign integreert in WordPress. Als u uw responsive website laat bouwen in het WordPress contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op maat gemaakte template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw WooCommerce website

Als u een website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe WordPress website.
 • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
 • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
 • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
 • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
 • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
 • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle WooCommerce website ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5)SEO-vriendelijke websiteontwikkeling

Wanneer Rickid uw WordPress website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Verruim uw blik met uitbreidingen

UITBREIDINGEN VAN UW (HUIDIGE) BESTAANDE ECOMMERCE WEBSITE

Heeft u al een website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw website en onderneming.

UW WEBSITE KOPPELEN AAN BOL.COM OF AMAZON

PRODUCTEN TOEVOEGEN AAN UW WEBSHOP

NIEUWSBRIEVEN MET MAILCHIMP VERSTUREN

Een E-mail campagne opzetten door regelmatig een nieuwsbrief te sturen naar uw klantenbestand. Zo betrekt u uw doelgroep bij uw bedrijf of organisatie.
Meer info

UW PRODUCTEN VERKOPEN OP GOOGLE SHOPPING

UW WEBSITE BEVEILIGEN MET CLOUDFLARE

BANNERS LATEN MAKEN VOOR UW ONLINE ACTIES

BLOGS, KENNISBANK OF FAQS LATEN SCHRIJVEN

MET UW WEBSITE ADVERTEREN IN GOOGLE

MEERDERE TALEN TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

YOUTUBE OF VIMEO FILMPJES TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SEO LATEN INVULLEN DMV YOAST SEO

Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw WordPress, Joomla of Prestashop website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Faq’s

VEEL GESTELDE VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

Je hebt een thirt-party nodig die de betalingen voor je verwerkt, een zogenaamde payment provider. Zij regelen de verwerking van uw betalingen. Standaard WooCommerce alleen is niet voldoende. De betaalproviders zijn met een plugin aan jouw Woocommerce webshop gekoppeld. In deze plugin koppel je de webshop met een API-sleutel aan de betaalprovider. Hierdoor wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht en worden uw betalingen verwerkt

It is important that you are clear at the start of your online store which payment methods you want to offer. There are costs associated with each payment method, which differ per provider. Some of the<strong>most used payment methods are: iDEAL , Paypal , Sofort Banking (German iDEAL) and MisterCash (Belgian iDEAL). A number of payment providers for handling your Woocommerce payments are: Mollie , Sisow , Pay.nl and Multisafepay .

De belangrijkste reden om een webwinkel te laten maken met WooCommerce is vanwege de naadloze koppeling met WordPress en de vele mogelijkheden die het heeft. WooCommerce is de online winkelplug-in die de WordPress-website uitbreidt met een professionele online winkel. Ruim 22% van alle webwinkels wereldwijd maakt hier gebruik van. Vanwege dit grote marktaandeel zijn er genoeg ontwikkelaars die de handigste features in plugins hebben verwerkt. Bovendien is de kracht van WooCommerce dat je vrijwel elk proces kunt automatiseren met de juiste plugin. Uiteindelijk vermindert dit uw werklast en eventuele extra kosten aanzienlijk.