fbpx

Webshop laten maken

Webshop laten maken2024-03-21T11:53:49+00:00
Compleet & op maat

Nieuwe webshop laten maken door Rickid webdesign

Professionele en conversiegerichte Webshop laten maken

Wanneer je voor Rickid webdesign kiest, werk je met een toegewijde e-commerce specialist die voor u een innovatieve, creatieve en conversie gestuurde winkel bouwt. Rickid ontwerpt samen met u ontwikkelaar ontwerpt een e-Commerce website waar u van houdt en die u het gevoel geeft dat u tijdens de ontwikkeling deel uitmaakt van het proces. Uw e-commerce website ziet er niet alleen visueel verbluffend uit, hij is ook volledig responsief en SEO-vriendelijk. Rickid webdesign ontwikkelt e-commerce websites met behulp van robuuste en schaalbare platforms zoals WooCommerce,Shopify en Magento.

Vanaf het begin van uw e-commerceproject tot de laatste hand legt Rickid als e-commerce professional de nadruk op communicatie en beschikbaarheid. Rickid gelooft dat communicatie de sleutel is tot een deskundige ontwikkelingsservice voor e-commerce en dat beschikbaarheid voor elke klant belangrijk is.

Wilt u een professionele en moderne maar zeker ook een veilige webshop die aan de moderne standaarden voldoet? Dan zit je bij Rickid goed. Rickid vindt het belangrijk dat het design van de webshop past bij de onderneming en het/de product(en). Een veilige webshop is tevens essentieel voor een goede bedrijfsvoering, ook Google kijkt hiernaar. Rickid implementeert dan ook webshops standaard met een SSL certificaat.

Rickidlogo-webshops-woocommerce-wordpress
 • WordPress-WooCommerce, Magento, of Shopify

 • Snel online

 • Conversie gericht

 • 13+ jaar ervaring

 • Responsive webdesign

 • Goede communicatie

 • Vele extra mogelijkheden

Inhoud van deze pagina

Als u een webshop wilt laten maken dan is er veel over te vertellen. Maar het kan zijn dat u niet alle onderwerpen interessant vind. Daarom vind u hieronder een inhoudsopgave met headlines waarover is geschreven heeft zodat u in een keer door kunt naar de info die u interessant vindt om te lezen.

Rickid_laptop_contents_rickidwebdesign-640
Ontwerp van uw webshop

Een webshop laten maken op basis van een nieuwe- of bestaande template

Een webshop laten maken op basis van een bestaand template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe webshop biedt Rickid de mogelijk om een nieuwe webshop te laten maken op basis van een template. Rickid werkt met vele templates binnen Woocommerce, Shopify of Magento. Een webshop template is een vooraf ontworpen design voor een webwinkel. Binnen een template is er over alle webshop functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

» LEES-MEER..

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

» ..LEES-MINDER

Premium theme template design
Customized theme template design

Een webshop laten maken op basis van een op maat gemaakte template

Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw webshop te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

» LEES-MEER..

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

UXdesign

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een zogenaamd wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer tests, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Wireframe

Een wireframe van een webshop wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

PSD to HTML

Uit dit wireframe komt een website mockup (visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Photoshop wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke winkel. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress, Joomla of Drupal. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

» ..LEES-MINDER

Wireraming and UX design

Wireframing en UI/UX design

PSD TO HTML conversion

PSD TO HTML conversie

WordPress WooCommerce, Shopify of Magento

Hoe u het beste e-Commerce platform kiest voor uw onderneming

Enkele van de meest voorkomende vragen die Rickid hoort zijn “welk webshopplatform is het beste voor mijn bedrijf” en “kan ik mijn website aanpassen nadat deze is gelanceerd?”

Het antwoord op de eerste vraag is eenvoudig! Rickid zal met u de doelen en vereisten van uw webshop bespreken om aanbevelingen te doen voor het beste websiteplatform voor uw bedrijf. Wat betreft de tweede vraag, u zult absoluut uw eigen website kunnen bewerken en gemakkelijk kunnen aanpassen! Rickid begrijpt dat u eenvoudige bewerkingen op uw website wilt aanbrengen nadat deze is gelanceerd, wat een van de redenen is waarom Rickid WordPress-WooCommerce, Shopify of Magento aanbevelen voor websiteplatforms. Met deze 3 webshop platformen kunt u gemakkelijk producten toevoegen of wijzigen, pagina’s bijwerken, afbeeldingen toevoegen en nog veel meer.

» LEES-MEER..

Nadat uw webshop is gelanceerd, zal Rickid u training geven in het beheerdersgedeelte van uw nieuwe webwinkel. Zo weet u zeker hoe u door het beheergedeelte van uw webwinkel kunt navigeren om nieuwe pagina’s te maken, menu-items te bewerken en uw wijzigingen op te slaan. Zelfs als u weinig tot geen ervaring heeft met het beheren van een website, Rickid u gemakkelijk begeleiden bij het eenvoudige proces. Bel Rickid gewoon op 06-18511380 en we helpen u graag bij het beheer van uw website.

» ..LEES-MINDER

3 e-Commerce platformen waarin Rickid webshops bouwt.

WordPress-WooCommerce

Woocommerce is een van de meest populaire open-source platforms wereldwijd. WordPress in combinatie met WooCommerce is geschikt voor kleine tot grote online verkopers.

Shopify

Shopify is een full-featured e-commerce platform waarmee je webshops kan bouwen zonder te hoeven coderen. Bereikbaar voor zowel kleine als grote bedrijven.

Magento

Magento is een veel gebruikt open source CMS e-commerce platform waarmee je webshops kan bouwen. Bovendien is dit platform erg schaalbaar dankzij zijn flexibiliteit.

WordPress & WooCommerce

Een Webshop maken doet Rickid webdesign  onder andere met behulp van de WordPress plugin Woocommerce. WooCommerce begon in 2008 als een simpele plugin, maar bestaat tegenwoordig uit een enorme community en het is veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload. Er bestaan vele soorten themes en plugins die speciaal voor WooCommerce zijn ontwikkeld. Woocommerce is daardoor zeer veelzijdig. Rickid maakt met deze Woocommerce themes en plugins op maat een webshop die past bij uw onderneming.

De Woocommerce producten zijn ook makkelijk zelf te beheren. Teksten, afbeeldingen, prijzen, categorieën, menu’s etc. kunnen gemakkelijk worden aangepast en toegevoegd worden. Je kunt zelf ook nieuwe producten aanmaken. Het is wel verstandig om het onderhoud van de webshop uit te besteden om ervoor te zorgen dat de website goed blijft functioneren en veilig blijft.

Heeft u al een bestaande webshop en wilt u overstappen naar een nieuw platform, dat kan!

Datamigratie gemakkelijk gemaakt van uw oude omgeving naar uw nieuwe omgeving

Als u wilt overstappen van uw webshop naar een nieuwe webshop bied Rickid een omzetservice aan.  Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Magento website om te zetten naar een WordPress website en visa versa.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw producten, orders, klantenbestand, voorraden en pagina’s behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting niet alle contwnt opnieuw te plaatsen in nieuwe webshop. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar een CMS systeem naar u keuze.

datamigration-service-rickid

Enkele e-Commerce platformen die Rickid voor u kan migreren

woocommerce-icon-logo-200x200

Woocommerce

Magento

Opencart

Shopify

bigcommerce-icon-logo-200x200

Bigcommerce

prestashop-icon-logo-200x200

Prestashop

Wilt u een website migeren dan kan! Klik dan hier voor meer informatie en de mogelijkheden

Onderhoud

Uw webshop laten onderhouden door Rickid webdesign

Het onderhouden van uw webshop is ook zeer belangrijk. Er moet bijvoorbeeld regelmatig een backup worden gemaakt, zodat u niet ineens uw hele webshop kwijt raakt mocht u gehackt worden. Ook kan het voorkomen dat er eenmalig of regelmatig nieuwe producten of content op de website geplaatst moet worden worden. Ook komen er regelmatig kleinere en grotere updates uit voor WordPress en Woocommerce, WordPress Plugins en WordPress Thema’s. Tenslotte kan Rickid u ook ondersteunen met marketingacties door middel van op maat gemaakte actiebanners of het adverteren in Google of Facebook.

Onderhoudsabonnement afsluiten

Rickid webdesign zorgt ervoor dat dit allemaal voor jou wordt gedaan als je een onderhoudsabonnement afsluit. Er zijn verschillende onderhoudsabonnementen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de abonnementen en onderhoud van je website op de pagina Onderhoud.

Eisen van webshop

Waaraan dient een nieuwe webshop te voldoen?

Er wordt tevens met veel passie aan een op maat gemaakt ontwerp voor uw webshop gewerkt. Het ontwerp van de webshop moet niet alleen een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers, maar ook bezoekers aansporen om een product uit de webshop te bestellen. Ook de producten op de website moeten up-to-date zijn met de juiste content en prijzen. Kortom de webshop moet er niet alleen goed uitzien maar ook met de juiste content gevuld zijn en converteren. Rickid heeft namelijk niet alleen de kennis van webdesign in huis, maar is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Hierdoor kan Rickid het complete traject opzich nemen van ontwerp tot uitvoering en onderhoud. Samen met de klant werkt Rickid webdesign aan een mooi eindresultaat, waar iedereen trots op kan zijn!

Prijzen

de prijzen van een nieuwe webshop

Er zijn bij Rickid webdesign diverse mogelijkheden voor een nieuwe webshop of website. Heeft u hulp nodig met het beheer, onderhoud, update of aanpassen van uw WooCommerce, Shopify of Magento website? Rickid kunt u praktische hulp bieden bij uw vragen en u helpen uw website te onderhouden tegen de scherpe prijs.

Starter

Customized template
Projectduur: 14 werkdagen
999
899
99
Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 5 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Integratie betalingen (iDEAL)
 • My account & Shoppingcart
 • Aantal producten: geen
 • Koppeling met pakketbezorging
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aantal revisies: 1
 • Hulp op afstand: max 1 weken
 • Aanmelding Search console
 • Aanmelding Google Analytics
 • Google geoptimaliseerd
 • Logo ontwerp
 • Advies over SEO
 • Google bedrijfspagina

Pro

Custom made template
Projectduur: 21 dagen
1299,- Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 10 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Integratie betalingen (iDEAL)
 • My account & Shoppingcart
 • Aantal producten: 30
 • Koppeling met pakketbezorging
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: 2
 • Hulp op afstand: max 2 weken
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies over SEO
 • Google bedrijfspagina
 • Google geoptimaliseerd
 • Onepage checkout
 • Logo ontwerp
Meest
gekozen

Op maat

Custom made template
Projectduur: 28 dagen
2499
99
Eenmalig vanaf
 • Nieuwste CMS software
 • Prototype home & shop
 • Kleuren thema in overleg
 • Menu indeling in overleg
 • Pagina indeling in overleg
 • maximaal 15 pagina`s
 • Slider voor de homepagina
 • Contactpagina met formulier
 • Integratie betalingen (iDEAL)
 • My account & Shoppingcart
 • Onepage checkout
 • Aantal producten: in overleg
 • Koppeling met pakketbezorging
 • Responsive design
 • Sociale media geïntegreerd
 • Aanmelding Search console
 • Aantal revisies: nader te bepalen
 • Uitleg (ZOOM): 1,5 uur
 • Hulp op afstand: max 1 maand
 • Aanmelding Google Analytics
 • Advies SEO
 • Google bedrijfspagina
 • Google geoptimaliseerd
 • Logo ontwerp
Webshop ontwerpproces

Samenwerking met u is de sleutel tot succes! in 7 stappen

Intake

Vanaf het eerste telefoontje tot de kickoff meeting en daarna staat Rickid klaar om al uw eerste vragen te beantwoorden. Als eerste vind er een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. De intake kan digitaal, telefonisch, via een zoom meeting of door middel van een persoonlijk gesprek bij een horecagelegenheid of bij u op kantoor. In de intake zullen wij uw specifieke wensen bespreken zoals de vereisten van uw project, welke ontwerpstijlen u verkiest zoals bijvoorbeeld een kleurenschema en wat belangrijk is voor uw bedrijf.

» LEES-MEER..

Als het om een redesignproject gaat, bespreken we wat u graag verbeterd zou willen zien. Daarnaast bespreken we de voordelen van eCommerce platformen zoals WooCommerce, Shopify en Magento om u te helpen bepalen welk platform het beste aan uw behoeften voldoet. Ook bespreken we ook de keuze voor het te gebruiken template of juist een op maat gemaakt template. Het is namelijk erg belangrijk voor Rickid om een goed concreet beeld te krijgen van uw bedrijf. Hiermee krijgen we namelijk duidelijk wat de juiste uitstraling moet zijn en wat er nodig is om uw doelstellingen te kunnen bereiken die passen bij uw bedrijf, dienst of product. Met de antwoorden op deze vragen kan Rickid ervoor zorgen dat het ontwerp ook de direct goed is! Na het intakegesprek waarbij deze inzichten duidelijk worden, kan Rickid een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

» ..LEES-MINDER

Offerte

Na het intakegesprek en met de informatie die uit dat gesprek is gekomen begint Rickid met het opstellen van de offerte. Voor de duidelijkheid vraagt Rickid ook een korte briefing van u, met hierin u eisen voor de nieuwe website. In de op maat gemaakte offerte zal Rickid gedetailleerd uiteenzetten wat de kosten zullen zijn voor uw project. U kunt meestal binnen 1 dag na intake de offerte in uw mailbox vinden. Bij akkoord offerte krijgt

» LEES-MEER..

u direct daarna de opdrachtbevestiging toegestuurd met alle details en eisen van de opdracht en wat uiteindelijk het resultaat dient te zijn.

» ..LEES-MINDER

Planning en uitvoering

Een planning voor een webshop laten maken op basis van een bestaand template

Van te voren zal Rickid met u de planning van oplevering met u doornemen. Na goedkeuring offerte, briefing klant en de keuze van het template begint Rickid met het opzetten van de webshop en invulling van alle producten, pagina’s en modules. Hier zullen ook de kleuren en de aangeleverde afbeeldingen, teksten worden ingevoegd en de benodigde call-to-actions worden geïmplementeerd. Volgens planning krijgt u iedere vordering te zien van uw nieuwe webshop. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar

» LEES-MEER..

uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

Een planning voor een websshop laten maken op basis van een op maat gemaakte template

Na goedkeuring offerte begint Rickid met het UX-webontwerp door het maken van een wireframe op basis van uw voorkeuren. Rickid levert 3 concepten aan die bestaat uit een hoofdpagina, sub-pagina en contactpagina. Als Rickid klaar is, zullen we het wireframe of mockup met u delen om uw feedback te krijgen en u te betrekken bij de vroege ontwerpfase van uw webshop. Tijdens deze fase van het project werken we nauw met u samen om een ​​aangepast ontwerp te maken voor de lay-out, navigatie, inhoud en call-to-actions van uw toekomstige website. In deze fase hebben we misschien alleen lorem ipsum-inhoud in het ontwerpmodel, maar we zullen met u samenwerken om uw eigen inhoud snel genoeg op de website te plaatsen!

» ..LEES-MINDER

Ontwikkelfase en vorderingen

U maakt maakt samen met Rickid integraal deel uit van dit proces terwijl we met u communiceren en met u samenwerken om het webontwerpvoorbeeld te verfijnen voordat er ontwikkelingswerkzaamheden beginnen. Zodra de wireframe en mockup gereed zijn krijgt een schema met een planning toegestuurd. In deze planning staan alle onderdelen waaruit de website zal bestaan en wordt aangegeven welk onderdeel wanneer af is. Hierdoor weet u exact wat wij van elkaar kunnen verwachten.

» LEES-MEER..

In de ontwikkelfase gaat Rickid de mockup om zetten naar het nieuwe template in de gekozen CMS. Rickid volgt dan de vooraf opgestelde planning. Tussendoor kunt u altijd een kijkje nemen van de vorderingen. Zodoende kunnen elk onderdeel tussendoor aanpassen naar uw wens en kunnen we doorwerken naar de voltooiing. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie.

» ..LEES-MINDER

Check

Zodra de eerste opzet van de website gereed is zal dit gecommuniceerd worden met u. Het kan namelijk zijn de webshop eerder gereed is dan de planning. In deze fase gaan we een checklist opstellen met de aanpassingen die u nog wilt laten uitvoeren voordat de website online komt te staan. De webshop zal in de fase ook uitvoerig worden getest of alle werkingen. In deze fase kunt u uw revisies doorgeven welke onderdelen u nog aangepast wilt hebben aan uw project.

» LEES-MEER..

Nadat alle revisie puntjes zijn doorgewerkt zal Rickid dit met u communiceren. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er 2 revisie rondes (bij grotere  projecten)nodig zijn om tot het gewenste eindresultaat te komen.

» ..LEES-MINDER

Lancering

Zodra de webshop gereed is en alle revisiepuntjes zijn verwerkt kan de webshop online gezet worden. In de meeste gevallen zal de underconstruction page worden verwijderd en zal de website aan google worden aangeboden om te worden geïndexeerd. Zodra de website in Google staat wordt het ook duidelijk op welke zoekwoorden u wordt gevonden en welke posities in google u heeft gekregen. U kunt er dan voor kiezen om de posities in google te verbeteren en de website uit te breiden met meer zoekwoorden,

» LEES-MEER..

lees bij Searchengine optimalisatie wat Rickid hier allemaal voor u kan betekenen.

» ..LEES-MINDER

Nazorg, support en onderhoud

Ook na de oplevering ontvangt u aanvullende support, afhankelijk van het soort pakket dat u heeft gekozen, lees hier meer over onderhoudsabonnementen. Wij geven u een complete uitleg over het gebruik van uw website. Uiteraard staan wij voor u klaar voor de nodige nazorg die u wenst. Wanneer u tijdens het offertetraject gekozen heeft om ook de website te laten onderhouden door Rickid

» LEES-MEER..

zal Rickid de eerste onderhoudswerkzaamheden doen een maand na oplevering. Uiteraard staat Rickid klaar om u nog van de nodige hulp te voorzien als u vragen hebt. Het kan ook voorkomen dat u direct een uitbreiding wilt van de website. Rickid kan dan samen met u overleggen wat de meest efficiënte werkwijze is voor uitvoering.

» ..LEES-MINDER

Waarom kiezen voor Rickid

Waarom kiezen voor een websHop van Rickid webdesign

Uw webshop laten maken, kan door vele partijen worden uitgevoerd. Waarom zou u kiezen voor Rickid webdesign?

Ervaren webdesign-professional

Rickid biedt u een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen bouwt Rickid de perfecte webshop tegen zeer scherpe kosten, of u nu een zelfstandige, kleine ondernemer of mkb’er bent. Met de ervaring in de webdesign-industrie streeft Rickid ernaar webstandaarden, best practices en richtlijnen voor gebruikerservaring te volgen en toe te passen op uw project. Naast de veelzijdige diensten is Rickid trots op het veelzijdige klantenbestand waarmee Rickid de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

Een aantal van Rickids eigenschappen

Rickid luistert naar uw wensen en combineert die met Rickids kennis
Rickid is goed bereikbaar
Rickid is gemotiveerd en staat te springen om aan de slag te gaan
Rickid levert complete diensten: Rickid host uw website ook graag

13+ jaar ervaring

Rickid heeft op het gebied van website-ontwerp jarenlange ervaring in de branche. Rickid heeft uitgebreide kennis van tal van CMS-platforms, waaronder WordPress-WooCommerce, Shopify en Magento. Daarnaast heeft Rickid gespecialiseerde kennis in mobielvriendelijk websiteontwerp, customized programmeren, best practices voor SEO en optimalisatie van gebruikerservaring.

Tevreden klanten

Van kleine informatieve websites tot grote e-commerce ontwikkelingen, Rickid heeft websiteprojecten voltooid voor diverse soorten klanten zoals onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Rickid is blij dat we in de loop der jaren met veel van onze klanten een persoonlijke relatie hebben opgebouwd. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

Samen maken wij uw perfecte webshop

Wanneer Rickid uw webshop maakt, denkt Rickid met u mee. Het is het doel om voor u de best mogelijke webshop te maken, dus verdiept Rickid in wie u bent en wat uw wensen en behoeften zijn van uw onderneming.

Alles onder 1 dak

Bij Rickid kunt u complete diensten afnemen voor u project van hosting, logo ontwerp, huisstijl, nieuwe website tot aan adverteren, het optimaliseren en onderhouden van uw webshop. Met Rickid webdesign krijg je het beste van 3 werelden! Rickid is niet alleen webdesign expert en grafisch expert maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw webshop optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Korte lijnen

Om een ​​duidelijke communicatielijn tussen uw Rickid te garanderen,  kunt u op elk moment van de dag Rickid benaderen doormiddels van WhatsApp, email, bellen of door een zoom meeting in te plannen. U krijgt meestal direct antwoord en als het antwoord niet direct voorhanden is zoekt Rickid voor u uit en komt daar laten bij u op terug. Daardoor begrijpt Rickid uw bedrijfsdoelen en webshopvisie nog beter en dit zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt.

Nazorg vanzelf sprekend

Nadat uw website online is gegaan en u van Rickid een cursus website onderhouden heeft gehad, heeft u vast nog vragen die onderweg tegenkomt. Daarom zorgt Rickid ervoor dat u ook na het project nog gewoon Rickid kan benaderen voor vragen. Hierdoor blijft de samenwerking tussen u en Rickid optimaal. We hebben tenslotte zelf samen de webshop gemaakt.

Rickid levert meerwaarde

Wanneer u uw webshop laat maken door Rickid webdesign, kunt u niet alleen rekenen op scherpe kosten om de webshop te laten maken: Rickid belooft u nog meer. Met een website van Rickid mag u altijd rekenen op de volgende voordelen:

Een responsieve webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
Een webshop die je zelf kan onderhouden
Een webshop die goed vindbaar is
Een webshop die geld oplevert
Betrouwbare hosting
Lage eenmalige kosten voor uw webshop
Geen maandelijkse of terugkerende kosten
Volledig eigendom van uw webshop
Eigen beheer van uw webshop
Een persoonlijke aanpak
Complete service en hulp
Kwalitatieve website design
Goede webshop functionaliteit
Goede webshop vindbaarheid
Een fijne samenwerking

Waarom kiezen voor Rickid webdesign
Testimonials

wat zeggen klanten over Rickid webdesign

 • Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

 • Erik Jan Klok

  Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

 • Richard Hartendorphttps://www.smart4eyes.nl

  Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

 • Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

 • Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

 • Rick is betrokken bij het bouwen van de site, heeft goede ideeën en werkt goed. Aanrader 🙂

Eisen van een goede webshop

Waaraan dient een goede e-commerce webwinkel allemaal te voldoen

1) E-commerce website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen Shopify, WordPress als Magento is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen alledrie worden geleverd met een CMS (Content Management Systeem). Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen winkel geen enkel probleem. Alledrie de systemen werken daarin erg goed. De systemen bevatten namelijk ieder een pagebuilder met wysiwyg editor.

» LEES-MEER..

Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

» ..LEES-MINDER

Makkelijk te onderhouden webshop
Mobiel vriendelijke webshop

2) Mobielvriendelijke, responsieve e-commerce website

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het essentieel dat mobiele kopers snel en efficiënt door uw webwinkel kunnen bladeren op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele kopers wordt beschouwd als een best practice in SEO voor e-commerce. Google verlaagt de organische zoekrangschikking van uw winkel als uw site mobiele gebruikers niet voldoende ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

» LEES-MEER..

Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, e-commerce website. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive e-commerce webdesign integreert in WordPress-Woocommerce, Shopify of Magento. Als u uw responsive website laat bouwen in een populair contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige e-commerce storefront of een complexe e-commerce ontwikkeling met aangepast ontwerp (UX) of programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

» ..LEES-MINDER

3) Verbetering van de beveiliging van uw webwinkel

Als u een webshop-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw e-commerce website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe e-commerce website.

» LEES-MEER..

 • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
 • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
 • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
 • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
 • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
 • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.

Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.

» ..LEES-MINDER

Goede beveiliging van uw webshop
Snelle webshop

4) Een snelle webwinkel ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw e-commerce website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende e-commerce website kiezen die wel snel laad.

» LEES-MEER..

De snelheid van een webshop is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben webshops die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw webwinkel ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe e-commerce met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

» ..LEES-MINDER

5)SEO-vriendelijke webshop ontwikkeling

Wanneer Rickid uw e-commerce website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

» LEES-MEER..

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw webwinkel, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je webshop. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

» ..LEES-MINDER

Meer weten over SEO klik hier

SEO vriendelijke webshop
Faq

Veelgestelde vragen aan Rickid webdesign

Hieronder vragen van klanten die Rickid het vaakst worden gesteld

Hoe is Rickid webdesign te bereiken?2020-05-14T15:42:50+00:00

Mocht u telefonisch advies nodig hebben, kunt u Rickid gerust bellen of WhatsAppen via +31618511380 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een afspraak met Rickid in te plannen als u wilt dat Rickid persoonlijk bij u langskomt.

Is mijn nieuwe website geschikt op mobiel en tablet?2020-05-14T15:39:19+00:00

Jazeker! Iedere website die Rickid bouwt wordt gemaakt voor verschillende schermen (desktop, tablet, mobiel) en wordt tevens getest op de diverse devices. Uw website past zich automatisch aan afhankelijk van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Met wat voor soort klanten werkt Rickid2020-05-04T15:27:12+00:00

De klanten van Rickid zijn uniek en divers. De ondernemers waarmee Rickid samenwerkt zijn onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Creatieve ontwerpen en tevreden klanten! Bekijk wat eerdere klanten te zeggen hebben over het werken met Rickid webdesign. Tevredenheid gegarandeerd!

Hoe snel kan mijn website live zijn op internet2020-05-04T14:56:34+00:00

Na het eerste ontwerpadvies voor uw website kan uw website binnen 14 dagen ‘live’ zijn. Is er haast bij geboden? Vul dit formulier in om vandaag nog aan de slag te gaan >

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website wordt weergegeven op de eerste pagina van Google?2024-02-03T12:17:46+00:00

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Word mijn website ook bij alle zoekmachines aangemeld?2020-05-04T13:12:57+00:00

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Kan ik toegang krijgen om mijn eigen website bij te werken2024-02-03T18:10:10+00:00

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

Verruim uw blik met uitbreidingen

Uitbreidingen van uw (huidige) bestaande webshop

Heeft u al een e-Commerce website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw webshop en onderneming.

Website fotoshoot, bedrijf of profiel

Nieuwsbrieven met mailchimp versturen

Content (teksten & images) creëren

Meerdere talen op uw webshop

Uw website beveiligen met cloudflare

Banners laten maken voor uw online acties

Blogs, Kennisbank of FAQs laten schrijven

Met uw website adverteren in google

Youtube of vimeo filmpjes toevoegen op uw website

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

Geanimeerde banner of lottie image toevoegen op uw website

Seo optimalisatie, Graphic design of Online marketing

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

Sluit ook uw hosting af bij Rickid

Voordelige hosting voor uw WooCommerce, Magento of Shopfy e-Commerce website, geheel ingericht voor deze platformen. Tevens domeins registratie.

Laat uw logo ontwerpen DOOR Rickid

Rickid ontwerp logo’s die juiste uitstraling hebben, maar ook zeker een positieve indruk achterlaten en die past bij uw onderneming.

Laat uw huisstijl ontwerpen door rickid

Rickid besteedt veel aandacht aan het ontwerpen van een corporate identity denk hierbij aan kleurstellingen, lettertypes (typografie) en gebruik van afbeeldingen en fotografie.

Adverteren op Facebook of Google

Snel website conversies generen door op platformen zoals Google Ads of Facebook te adverteren met campagnes die converteren.

Werkterrein Rickid webdesign

Rickid webdesign werkt door heel Nederland en daarbuiten

Rickid webdesign maakt webshops werkt niet alleen in Amsterdam maar  heeft heel Nederland als werkterrein.

Webshop design in Rotterdam
Webshop design in Den Haag
Webshop design in Utrecht
Webshop design in Eindhoven
Webshop design in Groningen
Webshop design in Tilburg
Webshop design in Almere
Webshop design in Breda
Webshop design in Nijmegen
Webshop design in Apeldoorn
Webshop design in Haarlem
Webshop design in Arnhem
Webshop design in Enschede
Webshop design in Amersfoort
Webshop design in Haarlemmermeer
Webshop design in Zaanstad

Webshop design in ‘s-Hertogenbosch
Webshop design in Zwolle
Webshop design in Zoetermeer
Webshop design in Leiden
Webshop design in Leeuwarden
Webshop design in Dordrecht
Webshop design in Maastricht
Webshop design in Ede
Webshop design in Alphen aan den Rijn
Webshop design in Westland
Webshop design in Alkmaar
Webshop design in Emmen
Webshop design in Delft
Webshop design in Venlo
Webshop design in Deventer

Werkterrein Rickid webdesign
En overtuigd?

UW WEBSHOP door Rickid webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Wilt uw nieuwe WooCommerce, Magento of Shopify webshop laten maken door Rickid webdesign Amsterdam. Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Rickid_offerte-ontvangen_get_quote_640px (1)
Ga naar de bovenkant