Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

WEBSHOP Specialist Amsterdam nodig? 
meer conversies voor uw webshop
Voor een professionele webshop
uitbreidingen voor uw shop

Webshop laten maken Amsterdam-zuid

Rickid Webdesign is gevestigd in Amsterdam Zuid en is uw partner voor een professionele eCommerce webshop design. Zowel nieuwe webshops als redesign webshops

Rickid-webdesign-hero-hands-v2
WEBSHOP Specialist Amsterdam nodig? 
meer conversies voor uw webshop
Voor een professionele webshop
uitbreidingen voor uw shop

Webshop laten maken Amsterdam-zuid

Rickid Webdesign is gevestigd in Amsterdam Zuid en is uw partner voor een professionele eCommerce webshop design. Zowel nieuwe webshops als redesign webshops

Compleet & op maat

NIEUWE WEBSHOP LATEN MAKEN Amsterdam Zuid DOOR RICKID WEBDESIGN

Professionele en conversiegerichte Webshop laten maken in Amsterdam Zuid

Wanneer je voor Rickid webdesign kiest, werk je met een toegewijde e-commerce specialist die voor u een innovatieve, creatieve en conversie gestuurde winkel bouwt. Uw nieuwe e-commerce website zal er niet alleen visueel verbluffend uitzien, hij is ook volledig responsief en SEO-vriendelijk. Rickid webdesign ontwikkelt e-commerce websites met behulp van robuuste en schaalbare platforms zoals WooCommerce, Shopify & PrestaShop.

Vanaf het begin van uw e-commerceproject tot de laatste hand legt Rickid als e-commerce professional de nadruk op communicatie en beschikbaarheid. Rickid gelooft dat communicatie de sleutel is tot een deskundige ontwikkelingsservice voor e-commerce en dat beschikbaarheid voor elke klant belangrijk is.

Wilt u een professionele en moderne maar zeker ook een veilige webshop die aan de moderne standaarden voldoet? Dan zit je bij Rickid in Amsterdam goed. Rickid vindt het belangrijk dat het design van de webshop past bij de onderneming en het/de product(en). Een veilige webshop is tevens essentieel voor een goede bedrijfsvoering, ook Google kijkt hiernaar. Rickid implementeert dan ook webshops standaard met een SSL certificaat.

Rickidlogo-webshops-woocommerce-wordpress

Woont u in de regio van Amsterdam?

Rickid maakt websites voor klanten uit heel Nederland, dus ook als u woont in Amsterdam of daarbuiten! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Waarom Rickid?

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Webshop moet verkopen

De producten op de webshop moet bezoekers aansporen om klant te worden en aankopen te gaan doen De webshop moet er dan ook niet alleen mooi uitzien maar ook goed werken en converteren. Rickid is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Advertenties. Hierdoor kan Rickid het complete traject opzich nemen van ontwerp, uitvoering en onderhoud tot online marketing uitingen.

Webshop moet aansluiten op uw doelgroep

Rickid webdesign vindt het belangrijk dat ontwerp van de webshop aansluit bij de wensen van de klant en past bij de onderneming. Er wordt met veel passie aan een op maat gemaakt ontwerp voor uw website gewerkt. Het ontwerp van de website moet niet alleen een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers, maar ook bezoekers aansporen om terug te komen voor een herhaalaankoop.

Rickid_betrouwbare_allrounder
Inhoudsopgave

Inhoud van deze pagina

Als u een webshop wilt laten maken dan is er veel over te vertellen. Maar het kan zijn dat u niet alle onderwerpen interessant vind. Daarom vind u hieronder een inhoudsopgave met headlines waarover is geschreven heeft zodat u in een keer door kunt naar de info die u interessant vindt om te lezen.

Ontwerp van uw webshop

EEN WEBSHOP LATEN MAKEN amsterdam OP BASIS VAN EEN CUSTOM OF BESTAANDE TEMPLATE

Een webshop laten maken Amsterdam op basis van een custom template

U kunt kiezen om een op maat gemaakte template speciaal voor uw webshop te laten ontwerpen. Hierbij zal Rickid alle werkzaamheden die in een template gaan zitten uitwerken zodat deze heel op maat bij uw onderneming past. Dit proces duurt wel iets langer omdat vanaf 0 een template zal worden opgebouwd. Waarom zou u dan kiezen om een template vanaf 0 te laten opbouwen?

Kort samengevat komt erop neer dat u dan geheel over een unieke template voor uw onderneming beschikt, die uniek is in zijn markt. Bovendien heeft u een relatief kleine website die snel laad. Dit komt omdat je alleen de elementen uitwerkt die daadwerkelijk nodig hebt en zodoende klein blijft. Naargelang uw bedrijf groeit kunt u ook uw template uitbreiden met nieuwe features. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en snel.

Wireframe

Een wireframe van een website wordt ook wel een paginaschema of schermblauwdruk genoemd en is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen te rangschikken om een bepaald doel het beste te bereiken dat kan zijn contact opnemen met uw organisatie of een bepaalde dienst te promoten.

UX Design

Hierbij wordt eerst een UX-webontwerp door het gemaakt in een wireframe helemaal op basis van uw voorkeuren. UX of UXD staat voor User experience design, is simpel gezegd dat het ontwerp compleet is afgestemd op een optimale gebruikerservaring. Deze gebruikerservaring wordt aan de hand van onder meer A/B testing, gebruikersonderzoeken, statistieken en analyses nagegaan hoe een gebruiker in dit geval bepaalde websites en webtoepassingen ervaart.

Van Prototype naar coding

Uit dit wireframe komt een website prototype (mockup – visuele representatie met kleuren, afbeeldingen en teksten) rollen welke in Adobe XD wordt gemaakt. Deze visuele mockup is het eerste ontwerp van uw werkelijke site. Hier zal uw nieuwe website worden ontwikkelt in WordPress / WooCommerce,  Shopify of Prestashop. Dit proces zal tot een uniek design leiden.

custom-website-template_rickidwebdesign
premium-webshop-template_rickidwebdesign_640

Een webshop laten Amsterdam maken op basis van een bestaande template

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website werkt Rickid met templates. Rickid werkt met vele templates binnen WordPress, Shopify of Prestashop. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

WooCommerce, Shopify of Prestashop

HOE U HET BESTE E-COMMERCE PLATFORM KIEST VOOR UW ONDERNEMING

Enkele van de meest voorkomende vragen die Rickid hoort zijn “welk webshopplatform is het beste voor mijn bedrijf” en “kan ik mijn website aanpassen nadat deze is gelanceerd?”

Het antwoord op de eerste vraag is eenvoudig! Rickid zal met u de doelen en vereisten van uw webshop bespreken om aanbevelingen te doen voor het beste websiteplatform voor uw bedrijf. Wat betreft de tweede vraag, u zult absoluut uw eigen website kunnen bewerken en gemakkelijk kunnen aanpassen! Rickid begrijpt dat u eenvoudige bewerkingen op uw website wilt aanbrengen nadat deze is gelanceerd, wat een van de redenen is waarom Rickid WordPress-WooCommerce, Shopify of Prestashop aanbevelen voor websiteplatforms. Met deze 3 webshop platformen kunt u gemakkelijk producten toevoegen of wijzigen, pagina’s bijwerken, afbeeldingen toevoegen en nog veel meer.

Nadat uw webshop is gelanceerd, zal Rickid u training geven in het beheerdersgedeelte van uw nieuwe webwinkel. Zo weet u zeker hoe u door het beheergedeelte van uw webwinkel kunt navigeren om nieuwe pagina’s te maken, menu-items te bewerken en uw wijzigingen op te slaan. Zelfs als u weinig tot geen ervaring heeft met het beheren van een website, Rickid u gemakkelijk begeleiden bij het eenvoudige proces. Bel Rickid gewoon op 06-18511380 en we helpen u graag bij het beheer van uw website..

Rickidwebdesign_welke_CMS_kiezen_voor_ecommerce_website_v2

3 opensource CMS systemen waarin Rickid webshops bouwt.

Woocommerce_Webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

WooCommerce is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Het is een gratis e-commerce shopping plugin die je kan gebruiken om een webshop binnen WordPress in te richten. WooCommerce is tevens het grootste e-commerce software platform van de wereld. De software is verantwoordelijk voor meer dan 30% van alle online winkels.

Prestashop_Websites_Rickidwebdesign-specialimse-500x300

De website builder Prestashop is een krachtige tool om grote websites mee te bouwen. PrestaShop is een open-source  CMS die volledig op e-commerce is gericht. Daarom is het bij ondernemingen die over een groot assortiment beschikken handig om Prestashop te gebruiken. Snelle performance en volledig op maat in te richten.

Shopify_webshops_Rickidwebdesign-specialimse-500x300
Shopify is een krachtig eCommerce platform met alle functies die je nodig hebt om jouw eCommerce shopping bedrijf op te starten. U kan in Shopify gemakkelijk een online webshop maken, betalingen accepteren en je voorraad beheren. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig zoals: HTML of codering, webhosting, beveiliging of caching.

Heeft u al een bestaande webshop en wilt u overstappen naar een nieuw platform, dat kan!

DATAMIGRATIE GEMAKKELIJK GEMAAKT VAN UW OUDE OMGEVING NAAR UW NIEUWE OMGEVING

Als u wilt overstappen van uw webshop naar een nieuwe webshop bied Rickid een omzetservice aan.  Bijvoorbeeld u kunt ervoor kiezen om uw bestaande Magento website om te zetten naar een WordPress website.  Rickid kan uw data informatie uit uw website moeiteloos omzetten naar uw nieuwe omgeving. Het voordeel van de service is dat al uw producten, orders, klantenbestand, voorraden en pagina’s behouden blijven, dus u hoeft na de omzetting niet alle content opnieuw te plaatsen in nieuwe webshop. Tevens wordt de complete database, inclusief foto’s en gebruikers geëxporteerd naar het andere systeem. Rickid zorgt ervoor dat binnen een korte tijd uw website volledig gemigreerd is naar een CMS systeem naar u keuze.

datamigration-service-rickid

Enkele e-Commerce platformen die Rickid voor u kan migreren

Wilt u een website migreren dan kan dat prima! Bekijk hier de mogelijkheden

Een webshop laten maken, hoe werkt het proces? in 5 stappen kort uitgelegd

Wanneer u Rickid inhuurt voor het bouwen van een nieuw project, kunt u er zeker van zijn dat we opties hebben om u van begin tot eind te helpen bij uw nieuw webdesign project!

Kennismaking, Intakegesprek, Strategie & Offerte
Rickid zal in een intakegesprek uw wensen doornemen. Rickid kan u eventueel adviseren welk systeem en configuratie voor uw situatie het beste is. Eventueel leidt Rickid u door de uitgebreide webdesign opties heen. Aan de hand van de keuzes die worden gemaakt biedt Rickid u een scherpe offerte, een indicatie kunt u zien bij de prijzen verder op deze pagina
Design op basis van Custom Design of Template Design
In deze fase zal het Design voor u worden gemaakt. Alsu een website met een custom design hebt gekozen zal een comlete prototype voor uw gemaakt worden. Voor een Template Design zal met u tijden de vorige fase uitgebreid de kleurstelling, huisstijl worden doorgenomen om deze in het template te integreren.
Bouw en development
Deze fase duurt het langst, hier zal het design omgezet worden in het gekozen CMS. Mcht er maatwerk aan te pas komen zal dit hier ook worden geïntegreerd Nadat de bouw klaar is zal gezamelijk alle pagina's doorgenomen worden totdat alles naar wens is. Meestal zitten er 2 revisie rondes in het traject.
Lancering
Wanneer alle revisies gedaan zijn zullen het webdesignproject gelanceerd worden en tevens laten indexeren door Google. De volgende stap kan genomen worden om de online presense te verbeteren dmv online marketing en SEO!
Vorige slide
Volgende slide
Onderhoud van uw webshop

UW WEBSHOP LATEN ONDERHOUDEN DOOR RICKID WEBDESIGN

maintenance-performance-template

Het onderhouden van uw webshop is ook zeer belangrijk. Er moet bijvoorbeeld regelmatig een backup worden gemaakt, zodat u niet ineens uw hele webshop kwijt raakt mocht u gehackt worden. Ook kan het voorkomen dat er eenmalig of regelmatig nieuwe producten of content op de website geplaatst moet worden worden. Ook komen er regelmatig kleinere en grotere updates uit voor WordPress en Woocommerce, WordPress Plugins en WordPress Thema’s. Tenslotte kan Rickid u ook ondersteunen met marketingacties door middel van op maat gemaakte actiebanners of het adverteren in Google of Facebook.

Rickid webdesign zorgt ervoor dat dit allemaal voor jou wordt gedaan als je een onderhoudsabonnement afsluit. Er zijn verschillende onderhoudsabonnementen beschikbaar. Alle abonnemenn beschikken over updates en backups Kijk voor meer informatie over de abonnementen en onderhoud van je website op de pagina Onderhoud.
Webshop prijzen & offerte aanvragen

DE PRIJZEN VAN EEN NIEUWE WEBSHOP

Er zijn bij Rickid webdesign diverse mogelijkheden voor een nieuwe webshop of website. Heeft u hulp nodig met het beheer, onderhoud, update of aanpassen van uw WooCommerce, Shopify of Prestashop website? Rickid kunt u praktische hulp bieden bij uw vragen en u helpen uw website te onderhouden tegen de scherpe prijs.

opmaat

Custommade template

2499,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Kleuren thema in overleg
Pagina indeling in overleg
Prototype website ontwerp inclusief
Aantal pagina's in overleg
Sliders in overleg
Contactpagina met formulier in overleg
Integratie betalingen (iDEAL)
My account & Shoppingcart
Onepage checkout
Onepage checkout
Aantal producten: in overleg
Koppeling met pakketbezorging
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: In overleg
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Uitleg (ZOOM): 1,5 uur
Hulp op afstand: max 1 maand
Logo ontwerp
Meer opties

Webshop aanvragen Amsterdam Zuid

Of vraag hieronder direct en offerte aan

Uw project

Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

Waarom Rickid

Waarom een webshop laten maken door Rickid webdesign

Volledige ontzorging online traject

Rickid webdesign is een allround webdevelopment en online marketing bureau in Weesp. Bij Rickid bent u aan het goede adres als het om ontzorgen gaat. Het gehele online traject kunt u neerliggen bij 1 professionele partij. Een online traject kan de volgende werkzaamheden omvatten:  

Rickid helpt bedrijven zowel groot en klein. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Rickid_webdesign_samenwerken
Eisen van een goede webshop

WAARAAN DIENT EEN GOEDE E-COMMERCE WEBWINKEL ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) E-commerce website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen Shopify, WordPress als Magento is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen alledrie worden geleverd met een CMS (Content Management Systeem). Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen winkel geen enkel probleem. Alledrie de systemen werken daarin erg goed. De systemen bevatten namelijk ieder een pagebuilder met wysiwyg editor.

Dit betekend wat je ziet in het systeem zie je ook online, waardoor je meteen je resultaat ziet. En hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

CMS-beste-kiezen_ecommerce-website_rickidwebdesign
SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3

2) Mobielvriendelijke, responsieve e-commerce website

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het essentieel dat mobiele kopers snel en efficiënt door uw webwinkel kunnen bladeren op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele kopers wordt beschouwd als een best practice in SEO voor e-commerce. Google verlaagt de organische zoekrangschikking van uw winkel als uw site mobiele gebruikers niet voldoende ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, e-commerce website. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

 

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive e-commerce webdesign integreert in WordPress-Woocommerce, Shopify of Magento. Als u uw responsive website laat bouwen in een populair contentmanagementsysteem, bent u er zeker van dat u klaar bent voor de komende jaren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige e-commerce storefront of een complexe e-commerce ontwikkeling met aangepast ontwerp (UX) of programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw webwinkel

Als u een webshop-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw e-commerce website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe e-commerce website.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle webwinkel ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw e-commerce website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende e-commerce website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een webshop is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben webshops die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw webwinkel ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe e-commerce met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5) SEO-vriendelijke webshop ontwikkeling

Wanneer Rickid uw e-commerce website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw webwinkel, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je webshop. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

Meer weten over SEO klik hier

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Verruim uw blik met uitbreidingen

UITBREIDINGEN VAN UW (HUIDIGE) BESTAANDE WEBSITE

Heeft u al een website waarover uw tevreden ben? maar uw wilt deze uitbreiden, bekijk de volgende diensten die Rickid u kan aanbieden als aanvullende verbetering voor uw website en onderneming.

UW WEBSITE UITBREIDEN MET EEN WEBSHOP

WEBSITE FOTOSHOOT, BEDRIJF OF PROFIEL

NIEUWSBRIEVEN MET MAILCHIMP VERSTUREN

Een E-mail campagne opzetten door regelmatig een nieuwsbrief te sturen naar uw klantenbestand. Zo betrekt u uw doelgroep bij uw bedrijf of organisatie.
Meer info

CONTENT (TEKSTEN & IMAGES) CREËREN

UW WEBSITE BEVEILIGEN MET CLOUDFLARE

BANNERS LATEN MAKEN VOOR UW ONLINE ACTIES

BLOGS, KENNISBANK OF FAQS LATEN SCHRIJVEN

MET UW WEBSITE ADVERTEREN IN GOOGLE

MEERDERE TALEN TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

YOUTUBE OF VIMEO FILMPJES TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SOCIAL MEDIA TOEVOEGEN OP UW WEBSITE

SEO LATEN INVULLEN DMV YOAST SEO

Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw WordPress, Joomla of Drupal website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit
Faq’s

VEEL GESTELDE VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

Zoekmachineoptimalisatie word ook wel SEO genoemd. Veel webdesigners hebben een achtergrond in grafisch ontwerp, maar niet in internetmarketing. Met Rickid webdesign krijg je het beste van twee werelden! Rickid is niet alleen WordPress webdesign expert, maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

Ja zeker, Rickid doet dat door een overzicht ook wel een Sitemap genoemd van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

Mocht u telefonisch advies nodig hebben, kunt u Rickid gerust bellen of WhatsAppen via +31618511380 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een afspraak met Rickid in te plannen als u wilt dat Rickid persoonlijk bij u langskomt.

Jazeker! Iedere website die Rickid bouwt wordt gemaakt voor verschillende schermen (desktop, tablet, mobiel) en wordt tevens getest op de diverse devices. Uw website past zich automatisch aan afhankelijk van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. Woocommerce is erg populair vanwege de eenvoud om te installeren, aan te passen en de vele mogelijkheden die er zijn om e-commerce producten weer te geven en te optimaliseren.

WordPress (WordPress.org) is een gratis en open source content management systeem (CMS) dat erg gebruiksvriendelijk is. WordPress is geschreven de developertaal PHP en gekoppeld aan MySQL database. Functies van WordPress omvatten een plug-in architectuur en een sjabloonsysteem ook wel thema’s genoemd. WordPress is oorspronkelijk gemaakt als een blogpublicatiesysteem, maar is in een sneltempo uitgebreid om andere soorten webinhoud te ondersteunen, waaronder meer traditionele mailinglijsten en fora, mediagalerijen, lidmaatschapssites en online winkels. Door de mulifunctionaliteit van WordPress zijn steeds meer bedrijven en ondernemers WordPress gaan gebruiken om hun website te presenteren. Ook zijn er in een sneltempo vele WordPress Webshops mbv Woocommerce bijgekomen. WordPress wordt dan ook gebruikt door meer dan 60 miljoen websites, waaronder 33,6% van de top 10 miljoen websites vanaf april 2019.

WordPress een van meest gebruikte en toegankelijke systemen voor het maken van een website. Daarom wordt er veel door diverse ontwikkelaars programma’s ontwikkelt voor WordPress die een eindgebruiker kan gebruiken voor haar website. Deze programma’s voor WordPress worden ook wel plugins genoemd en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op je WordPress site. De functionaliteiten die een plugin heeft zitten bijvoorbeeld niet in WordPress Thema’s, plugins bieden meer diverse functionaliteiten. Plugins zijn er in diversiteit aan functionaliteiten, denk dan aan bijvoorbeeld formulieren, betaalfunctie, boekingen en afspraken of  aan een webwinkel optie. De meeste plugins zijn gratis en sommige plugins met uitgebreide functionaliteiten zijn betalend. Vaak hebben de gratis plugins ook een betaalde versie die uitgebreider is. Deze betaalde plugins worden premium plugins genoemd en bieden extra mogelijkheden die de gratis versie niet heeft. Daarom is het handig om te weten welke opties deze premium plugins bieden en of je die ook voor je onderneming kunt gebruiken.

Na het eerste ontwerpadvies voor uw website kan uw website binnen 14 dagen ‘live’ zijn. Is er haast bij geboden? Vul dit formulier in om vandaag nog aan de slag te gaan.

De klanten van Rickid zijn uniek en divers. De ondernemers waarmee Rickid samenwerkt zijn onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Creatieve ontwerpen en tevreden klanten! Bekijk wat eerdere klanten te zeggen hebben over het werken met Rickid webdesign. Tevredenheid gegarandeerd!

Uw nieuwe eCommerce Webshop laten maken in Amsterdam Zuid door Rickid Webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND

Rickid webdesign maakt webshops maar door heel Amsterdam

Webshop laten maken Rotterdam
Webshop laten maken Rivierenbuurt
Webshop laten maken Oud-Zuid
Webshop laten maken De Pijp
Webshop laten maken Diamantenbuurt
Webshop laten maken Apollobuurt
Webshop laten maken Buitenveldert
Webshop laten maken Hoofddorppleinbuurt
Webshop laten maken Landstrekenbuurt
Webshop laten maken Museumkwartier
Webshop laten maken Oude Pijp
Webshop laten maken Stadiobuurt
Webshop laten maken De Schinkel
Webshop laten maken Nieuw-Zuid
Webshop laten maken ZuiderAmstel
Webshop laten maken Zuidas

 

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892