Unieke visitekaartjes

Visitekaartjes laten ontwerpen Amsterdam Zuidoost

Wil u graag een mooi visitekaartje achterlaten bij potentiële klanten? Rickid Design in Amsterdam ontwerpt unieke visitekaartjes die een goede professionele indruk achterlaten. Een visitekaartje dat opvalt, kwaliteit en professionaliteit uitstraalt.

Wil je een modern visitekaartje? een luxe visitekaartje? Wil je vormgeving juist Horizontaal of verticaal uitgelijnd hebben. Wil je Dik- of dun papier of juist karton, kleur op de snede of een laklaagje op je visitekaartje gedrukt hebben? Het kan allemaal. Er zijn velen mogelijkheden voor de vormgeving en uitvoering van visitekaartjes.

Welke gegevens op een visitekaartje

Welke gegevens moeten op het visitekaartje komen te staan en hoe kan het logo het beste worden gepositioneerd? Rickid kan u hierin adviseren, wat voor u beste keuze is. Er zijn diverse mogelijkheden zoals een visitekaartje gecombineerd met een afsprakenkaartje. Rickid zal de huisstijl van de onderneming of bedrijf toepassen op het ontwerp van het visitekaartje. Zo wordt er een aansprekend en professioneel visitekaartjes ontworpen die indruk maakt. Dit visitekaartje die conform huisstijl is ontworpen versterkt u merk en heeft een uniforme uitraling zodat de mogelijke klanten u direct herkennen bij een vervolggesprek.

Rickid webdesign visitekaartje

Drukken van visitekaartjes

Rickid in Amsterdam heeft goed contact met verschillende professionele drukkerijen. Voor ieder budget zit er een passende oplossing bij. Rickid adviseert je welke afwerking van het visitekaartje het beste bij het bedrijf of onderneming past. Wil je visitekaartjes laten ontwerpen, drukken en compleet laten afleveren op uw adres? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Het grafisch ontwerp van een visitekaartje is zeer belangrijk om een goede en positieve indruk achter te laten bij mogelijke klanten. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Heb je zelf al een idee of ontwerp, dan kan dat voor jou worden uitgewerk en eventueel gedrukt laten afleveren.

CONTACT INFO

RICKID WEBDESIGN
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: info@rickidwebdesign.nl
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Wil je visitekaartjes laten ontwerpen en drukken?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: info@rickidwebdesign.nl

contact