Social Media campagne laten opzetten? dat kan!

Social media campagne door Rickid webdesign in Amsterdam Zuidoost

Voor veel bedrijven kan het inzetten van socialmedia een goede aanvulling zijn op de bestaande website. Met een socialmedia campagne kan je vele mogelijke klanten bereiken die je anders met een website niet bereikt. Het is wel belangrijk dat er goed wordt nagedacht over een socialmedia campagne en dat hieruit een doordacht plan wordt opgezet die naadloos aansluit op je bedrijf of onderneming.

Social media onderzoek en hoe verder

Een nieuwe social media pagina zoals een Facebook pagina, een LinkedIn pagina, een Twitter of Instagram account aanmaken, waar geen plan voor gemaakt is, werkt vaak niet of is niet succesvol. Er moet een weloverwogen plan worden gemaakt, waarbij wordt gedacht aan wat voor soort berichten en afbeeldingen worden geplaatst op het account. Wanneer zijn de beste tijdstippen om berichten te plaatsen? Welke socialmedia kanalen kan het bedrijf het beste inzetten? En welke kanalen juist niet? Hoe vaak moeten er berichten worden geplaatst en wat is de doelgroep? Deze vragen zijn allemaal belangrijk om te weten, zodat de juiste informatie op het juiste kanaal wordt gecommuniceerd. Rickid verwerkt deze vragen in een hiervoor speciaal op maat gemaakt socialmedia onderzoek.

Nadat het socialmedia onderzoek is uitgevoerd zal er een plan worden opgesteld en kan er gestart worden met de socialmedia campagne.

Posts en berichten plaatsen; uitbesteden aan Rickid webdesign

Het is belangrijk dat de social media goed worden onderhouden en dat er regelmatig berichten worden geplaatst, zodat het aantal volgers behouden blijft en deze groep ook uitbreid. Rickid webdesign kan ook het onderhoud van de social media accounts op zich nemen. Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig plaatsen van berichten op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Rickid webdesign kan dit allemaal voor u uitvoeren.

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van social media? Neem gerust contact op voor meer informatie.

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Social media bijhouden? Dat doet Rickid webdesign!

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]