Social Media campagne laten opzetten? dat kan!

Social media campagne door Rickid webdesign in Amsterdam Zuidoost

Voor veel bedrijven kan het inzetten van socialmedia een goede aanvulling zijn op de bestaande website. Met een socialmedia campagne kan je vele mogelijke klanten bereiken die je anders met een website niet bereikt. Het is wel belangrijk dat er goed wordt nagedacht over een socialmedia campagne en dat hieruit een doordacht plan wordt opgezet die naadloos aansluit op je bedrijf of onderneming.

Social media onderzoek en hoe verder

Een nieuwe social media pagina zoals een Facebook pagina, een LinkedIn pagina, een Twitter of Instagram account aanmaken, waar geen plan voor gemaakt is, werkt vaak niet of is niet succesvol. Er moet een weloverwogen plan worden gemaakt, waarbij wordt gedacht aan wat voor soort berichten en afbeeldingen worden geplaatst op het account. Wanneer zijn de beste tijdstippen om berichten te plaatsen? Welke socialmedia kanalen kan het bedrijf het beste inzetten? En welke kanalen juist niet? Hoe vaak moeten er berichten worden geplaatst en wat is de doelgroep? Deze vragen zijn allemaal belangrijk om te weten, zodat de juiste informatie op het juiste kanaal wordt gecommuniceerd. Rickid verwerkt deze vragen in een hiervoor speciaal op maat gemaakt socialmedia onderzoek.

Nadat het socialmedia onderzoek is uitgevoerd zal er een plan worden opgesteld en kan er gestart worden met de socialmedia campagne.

Posts en berichten plaatsen; uitbesteden aan Rickid webdesign

Het is belangrijk dat de social media goed worden onderhouden en dat er regelmatig berichten worden geplaatst, zodat het aantal volgers behouden blijft en deze groep ook uitbreid. Rickid webdesign kan ook het onderhoud van de social media accounts op zich nemen. Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig plaatsen van berichten op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Rickid webdesign kan dit allemaal voor u uitvoeren.

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van social media? Neem gerust contact op voor meer informatie.

CONTACT INFO

RICKID WEBDESIGN
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: info@rickidwebdesign.nl
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Social media bijhouden? Dat doet Rickid webdesign!

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: info@rickidwebdesign.nl

contact