Een uniek en professioneel logo laten ontwerpen? Dat is mogelijk!

De identiteit van je bedrijf

Een logo ontwerp is zeer belangrijk en is voor klanten vaak de eerste kennismaking met het bedrijf of onderneming. Daarom moet het logo ontwerp aanspreken en de juiste uitstraling hebben, maar ook zeker een positieve indruk achterlaten. Het ontwerp moet daarom passen bij het bedrijf of onderneming. Waar staat de onderneming op dit moment en waar wil het bedrijf naartoe groeien?

Rickid webdesign in Amsterdam Zuidoost ontwerpt voor jou een logo waarmee je goed kunt identificeren en kunt presenteren. Wil je het bestaande logo vernieuwen of verbeteren? Wil je een hedendaags modern logo met beeld en text of juist alleen een professioneel text logo? Rickid in Amsterdam Zuidoost kan je adviseren welke stijl het beste bij de organisatie past.

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Nieuwe website, logo of huisstijl laten ontwerpen?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]