Wil je een nieuwe huisstijl laten ontwerpen?

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl, ook wel corporate identity genoemd, is de visuele presentatie van een bedrijf. De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is. Een corporate identity bestaat uit de naam van het bedrijf, het logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en gebruik van afbeeldingen en fotografie. Rickid besteedt veel aandacht aan het ontwerpen van een corporate identity voor een bedrijf door middel van diverse conceptontwerpen en feedback ronde en een defintief ontwerp. Zo wordt een passende corporate identity ontworpen en die uniek is en die de onderneming vertegenwoordigd en klanten aanspreken.

Wat kan Rickid webdesign voor je betekenen

Rickid verwerkt consistent de corporate identity door op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentaties, website, de autohandtekening in e-mails en op bedrijfskleding. Het voordeel hiervan is dat de doelgroep steeds dezelfde uniforme stijl van de onderneming te zien krijgen. Deze uniforme stijl straalt ook professionaliteit uit en wordt eerder herkent dan een onderneming die geen corporate identity hanteert. Daarnaast wekt een goed ontworpen huisstijl vertrouwen bij de doelgroep en wordt hierdoor een sterk merk neergezet waardoor je unieke identiteit heb in de markt.

Het gebruik van een huisstijl

De corporate identity moet goed aansluiten bij het bedrijf. Rickid kijkt naar waar de onderneming op dit moment staat en waar het naartoe wilt. Als het gaat om startend bedrijf of organisatie gaat dan wordt besproken met de klant waar de onderneming zich in de markt wil positioneren en wat de doelgroep precies is. Rickid werkt deze concepten uit tot een passende, sterke huisstijl. Van brainstormen tot het bedenken van het concept en het uitwerken van de huisstijl, Rickid in Amsterdam Zuidoost kan het gehele traject opzich nemen.

Vernieuwing huisstijl

Het kan ook zijn dat een onderneming of bedrijf al een corporate identity heeft, maar toe is aan vernieuwing. Daarbij is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een geheel nieuwe corporate identity nodig heeft of dat de huidige oude corporate identity kan worden vernieuwd. De invoering van een nieuwe corporate identity kan grote impact hebben, Rickid Design in Amsterdam Zuidoost zorgt daarom dat dit proces goed gemonitord wordt. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT INFO

RICKID WEBDESIGN
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: info@rickidwebdesign.nl
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Rick is betrokken bij het bouwen van de site, heeft goede idee毛n en werkt goed. Aanrader 馃檪

Nieuwe website, logo of huisstijl laten ontwerpen?

Bel:聽+31 (0)6 18 51 13 80聽of mail:聽info@rickidwebdesign.nl

contact