Wil je een nieuwe huisstijl laten ontwerpen?

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl, ook wel corporate identity genoemd, is de visuele presentatie van een bedrijf. De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is. Een corporate identity bestaat uit de naam van het bedrijf, het logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en gebruik van afbeeldingen en fotografie. Rickid besteedt veel aandacht aan het ontwerpen van een corporate identity voor een bedrijf door middel van diverse conceptontwerpen en feedback ronde en een defintief ontwerp. Zo wordt een passende corporate identity ontworpen en die uniek is en die de onderneming vertegenwoordigd en klanten aanspreken.

Wat kan Rickid webdesign voor je betekenen

Rickid verwerkt consistent de corporate identity door op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentaties, website, de autohandtekening in e-mails en op bedrijfskleding. Het voordeel hiervan is dat de doelgroep steeds dezelfde uniforme stijl van de onderneming te zien krijgen. Deze uniforme stijl straalt ook professionaliteit uit en wordt eerder herkent dan een onderneming die geen corporate identity hanteert. Daarnaast wekt een goed ontworpen huisstijl vertrouwen bij de doelgroep en wordt hierdoor een sterk merk neergezet waardoor je unieke identiteit heb in de markt.

Het gebruik van een huisstijl

De corporate identity moet goed aansluiten bij het bedrijf. Rickid kijkt naar waar de onderneming op dit moment staat en waar het naartoe wilt. Als het gaat om startend bedrijf of organisatie gaat dan wordt besproken met de klant waar de onderneming zich in de markt wil positioneren en wat de doelgroep precies is. Rickid werkt deze concepten uit tot een passende, sterke huisstijl. Van brainstormen tot het bedenken van het concept en het uitwerken van de huisstijl, Rickid in Amsterdam Zuidoost kan het gehele traject opzich nemen.

Vernieuwing huisstijl

Het kan ook zijn dat een onderneming of bedrijf al een corporate identity heeft, maar toe is aan vernieuwing. Daarbij is het belangrijk om te kijken of het bedrijf een geheel nieuwe corporate identity nodig heeft of dat de huidige oude corporate identity kan worden vernieuwd. De invoering van een nieuwe corporate identity kan grote impact hebben, Rickid Design in Amsterdam Zuidoost zorgt daarom dat dit proces goed gemonitord wordt. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Nieuwe website, logo of huisstijl laten ontwerpen?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]