Grafisch ontwerp bij Rickid webdesign

Grafisch ontwerp in Amsterdam Zuidoost

Rickid ontwerpt huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, enveloppen, flyers, brochures, folders, briefpapier, raambestickering, autostickers, reclameborden en nog veel meer. Met het graphic design wordt je idee, verhaal of sfeer naar visuele beelden omgezet. De vormgeving van deze beelden is zeer belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf. Het daarom een must dat voorafgaand aan de vormgeving een goed doordachte strategie wordt uitgedacht en opgesteld. Dit wordt gedaan in de brainstorm sessie waar een conceptversie wordt opgesteld, na de feedbackronde wordt het concept idee vertaald naar een mooi, professioneel ontwerp. Een goed grafisch ontwerp zorgt voor een krachtig merk die zich onderscheid van zijn concurrenten en dus ook een succesvoller bedrijf. Rickid Design in Amsterdam zorgt ervoor dat het vormgeveng van je logo of huistijl goed aansluit bij je onderneming en de doelgroep aanspreekt.

Rickid webdesign flyer

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Nieuwe website, logo of huisstijl laten ontwerpen?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]