Drukwerk DTP in Amsterdam Zuidoost

Naast grafisch ontwerpen, maakt Rickid bestanden ook passend voor de drukker of printshop. Rickid maakt gebruik van de nieuwste software van Adobe zoals Illustrator en Indesign waar drukklare bestanden mee gemaakt worden die aan alle vereisten voldoen. Daarnaast worden alle bestanden volgens eisen in CMYK, in lettercontouren en met afloop aangeleverd. Heb je zelf een bestand en wil je die geschikt maken om te laten drukken? Dan kan Rickid dit snel en secuur voor je doen.  Neem contact op voor de mogelijkheden! Naast het ontwerpen en druk klaar maken van bestanden, geeft Rickid tevens advies met betrekking tot papiersoort, kleuren, formaat etc. Heb je advies nodig? Neem dan snel contact op!

Drukwerk kan Rickid in Amsterdam Zuidoost tegen aantrekkelijke prijzen leveren. Het is belangrijk dat het drukwerk van goede kwaliteit is dus een resolutie van minimaal 300DPi heeft. Daarom heeft Rickid goed contact met diverse drukkers. Door deze ervaring wordt het drukwerk van de beste kwaliteit geleverd. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Wil je visitekaartjes, enveloppen of bijvoorbeeld briefpapier laten drukken? Je kunt gerust contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Nieuwe website, logo of huisstijl laten ontwerpen?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]