Mooi & professioneel briefpapier / vervolgpapier laten ontwerpen?

Briefpapier is het ook belangrijk dat het juiste papiersoort wordt gekozen. Rickid kan u adviseren welk papiersoort het beste past bij uw huisstijl.

briefpapier

Laten drukken of een template?

Het briefpapier inclusief het ontwerp kan gedrukt worden in grote of kleine aantallen. Rickid kan eventueel ook een template ontwerpen voor u. Het voordeel van een template is dat gegevens gemakkelijker aangepast kunnen worden mocht dat nodig zijn, zonder dat er papier verloren gaat. Het is ook mogelijk om een template met drukwerk te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de belangrijkste gegevens zoals het logo en eventuele achtergrond laten drukken en de rest van de gegevens, zoals adresgegevens in een template laten zetten. Rickid kan je adviseren welk papier het beste bij je bedrijf of onderneming past.

Wil je briefpapier laten ontwerpen door Rickid in Amsterdam Zuidoost? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Neem contact op!

CONTACT INFO

Rickid Webdesign
Liendenhof 241
1108 HP Amsterdam

TEL: +31618511380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

OVERIGE DIENSTEN

Testimonials

Erg goed geholpen met mijn website door een meedenkende en professionele webdesigner. Rick Id heeft een mooie website en logo voor mij gemaakt ik ben er zeer tevreden mee.

Erik Jan KlokRick is a professional designer with an eye for detail

Rick is a professional designer with an eye for detail. It was a great joy working with him.

Voor de ontwikkeling van onze website van smart4eyes.nl kwam ik bij Rickid creative webdesign terecht, en daar kunnen ze hele mooie dingen maken.  De vlotte communicatie, denken in oplossingen en creativiteit leverde ons niet enkel een prachtige website op, ook is er nagedacht over gebruiksvriendelijkheid voor senioren en slechtziende. Dat is immers onze doelgroep. Het netwerk van Rickid bracht ons vervolgens bij een online marketing partij, dit partnerschap is nu een waardevol samenwerkingsverband tussen Rickid, de marketing en onze onderneming. Voor een volgende stap naar naamsbekendheid en te groeien naar mooie resultaten. Om senioren te mogen bedienen met ons unieke product.  Daarnaast is Rickid zeer betaalbaar.

Super goede persoonlijke samenwerking met professioneel bedrijf. Aanrader !!!

Rickid webdesign heeft een logo en website ontwikkelt voor mijn bedrijf. Rickid is zeer professioneel want hij begrijpt wat er nodig is om een merk in de markt te zetten en dit tot een succes te maken. Bovendien is Rickid altijd te bereiken voor vragen. We zijn erg blij met de resultaten.

Briefpapier laten ontwerpen door Rickid in Amsterdam Zuidoost?

Bel: +31 (0)6 18 51 13 80 of mail: [email protected]