Contact

Neem contact op met Rickid webdesign

Heeft u een vraag of een opmerking? Wilt een offerte aanvragen? Of een afspraak maken onder het genot van een lekker kop koffie of thee? Neem dan snel contact op met Rickid. Bel, mail of vul het contactformulier in. De reactie volgt snel!

TEL: +316 18 51 1380
MAIL: [email protected]
WEB: www.rickidwebdesign.nl

Adres
Rijnstraat 170
1079 HS Amsterdam

KvKnr: 63722844
BTWnr: NL002094607B75

Vraag maar raak!

  Waarom kiezen voor Rickid

  Waarom kiezen voor een website van Rickid webdesign

  Uw website laten maken, kan door vele partijen worden uitgevoerd. Waarom zou u kiezen voor Rickid webdesign?

  Ervaren webdesign-professional

  Rickid biedt u een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen bouwt Rickid de perfecte website tegen zeer scherpe kosten, of u nu een zelfstandige, kleine ondernemer of mkb’er bent. Met de ervaring in de webdesign-industrie streeft Rickid ernaar webstandaarden, best practices en richtlijnen voor gebruikerservaring te volgen en toe te passen op uw project. Naast de veelzijdige diensten is Rickid trots op het veelzijdige klantenbestand waarmee Rickid de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

  Een aantal van Rickids eigenschappen

  Rickid luistert naar uw wensen en combineert die met Rickids kennis
  Rickid is goed bereikbaar
  Rickid is gemotiveerd en staat te springen om aan de slag te gaan
  Rickid levert complete diensten: Rickid host uw website ook graag

  13+ jaar ervaring

  Rickid heeft op het gebied van website-ontwerp jarenlange ervaring in de branche. Rickid heeft uitgebreide kennis van tal van CMS-platforms, waaronder WordPress, Joomla en Drupal. Daarnaast heeft Rickid gespecialiseerde kennis in mobielvriendelijk websiteontwerp, customized programmeren, best practices voor SEO en optimalisatie van gebruikerservaring.

  Tevreden klanten

  Van kleine informatieve websites tot grote e-commerceontwikkelingen, Rickid heeft websiteprojecten voltooid voor diverse soorten klanten zoals onder meer advocaten, bloggers, artiesten, fotografen, non-profit organisaties, therapeuten, holistische genezers, webshop eigenaren en meer. Rickid is blij dat we in de loop der jaren met veel van onze klanten een persoonlijke relatie hebben opgebouwd. De klanten geven Rickid webdesign dan ook een cijfer van 5 uit 5.

  Samen maken wij uw perfecte website

  Wanneer Rickid uw website maakt, denkt Rickid met u mee. Het is het doel om voor u de best mogelijke website te maken, dus verdiept Rickid in wie u bent en wat uw wensen en behoeften zijn van uw onderneming.

  Alles onder 1 dak

  Bij Rickid kunt u complete diensten afnemen voor u project van hosting, logo ontwerp, huisstijl, nieuwe website tot aan adverteren, het optimaliseren en onderhouden van uw website. Met Rickid webdesign krijg je het beste van 3 werelden! Rickid is niet alleen webdesign expert en grafisch expert maar ook een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Rickid kan uw website optimaliseren om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines zoals Google, wat meer websitebezoekers voor u betekent!

  Korte lijnen

  Om een ​​duidelijke communicatielijn tussen uw Rickid te garanderen,  kunt u op elk moment van de dag Rickid benaderen doormiddels van WhatsApp, email, bellen of door een zoom meeting in te plannen. U krijgt meestal direct antwoord en als het antwoord niet direct voorhanden is zoekt Rickid voor u uit en komt daar laten bij u op terug. Daardoor begrijpt Rickid uw bedrijfsdoelen en websitevisie nog beter en dit zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt.

  Nazorg vanzelf sprekend

  Nadat uw website online is gegaan en u van Rickid een cursus website onderhouden heeft gehad, heeft u vast nog vragen die onderweg tegenkomt. Daarom zorgt Rickid ervoor dat u ook na het project nog gewoon Rickid kan benaderen voor vragen. Hierdoor blijft de samenwerking tussen u en Rickid optimaal. We hebben tenslotte zelf samen de website gemaakt.

  Rickid levert meerwaarde

  Wanneer u uw website laat maken door Rickid webdesign, kunt u niet alleen rekenen op scherpe kosten om de website te laten maken: Rickid belooft u nog meer. Met een website van Rickid mag u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  Een responsieve website waarin jouw wensen verwerkt zijn
  Een website die je zelf kan onderhouden
  Een website die goed vindbaar is
  Een website die geld oplevert
  Betrouwbare hosting
  Lage eenmalige kosten voor uw website
  Geen maandelijkse of terugkerende kosten
  Volledig eigendom van uw website
  Eigen beheer van uw website
  Een persoonlijke aanpak
  Complete service en hulp
  Kwalitatieve website design
  Goede website functionaliteit
  Goede website vindbaarheid
  Een fijne samenwerking