Webdesign – eCommerce – Webdevelopment – Online marketing

Welkom bij Rickid webdesign 
Avada Specialist
Avada training
Avada hulp nodig?

Avada Website laten maken

Rickid maakt websites in de website & Thema builder Avada . Heeft u een idee voor uw website of wilt u uw huidige website laten redesignen in Avada, geen probleem! Vertel het Rickid.

Welkom bij Rickid webdesign 
Avada Specialist
Avada training
Avada hulp nodig?

Avada Website laten maken

Rickid maakt websites in de website & Thema builder Avada . Heeft u een idee voor uw website of wilt u uw huidige website laten redesignen in Avada, geen probleem! Vertel het Rickid.

Avada website & Thema builder

Nieuwe website in Avada laten bouwen door rickid

Rickidwebdesign_redesign_ecommerce_website_v2

Rickid’s Avada Specialist

Rickid is gespecialiseerd in het maken van website en webshops in het multifunctionele framework Avada. Het grootste voordeel van het gebruik van Avada is dat het een alles-in-één thema is en dat u bij aanschaf over een compleet pakket beschikt die u eenmalig hoeft aan te schaffen. Hiermee kunt u uw website blijven updaten. Verder biedt het pakket u alles wat u nodig heeft om een goede website te bouwen zoals de prebuild websites, vele functionaliteiten en zelfs custombuild functionaliteiten. Verder mocht u behoefte hebben om maatwerk toe te passen op uw Avada project is dat ook geen probleem. Hierdoor kunnen er specifieke functionaliteiten kunnen worden gebouwd en zo uw nieuwe website over een unieke lay-out, stijlen en functionaliteiten beschikken.

Rickid zorgt ervoor dat uw Avada website perfect aansluit bij uw merkidentiteit en doelstellingen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact op!

Testimonials

Wat vinden Klanten van Rickid

Dennis Out
Dennis Out
2023-10-03
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Top design en development!
Latifa Latifa
Latifa Latifa
2023-09-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Met RickID een zeer prettige samenwerking ervaren. Hij heeft voor mij een platform gebouwd met een hele mooie design en goeie functionaliteiten. RickID is erg geduldig en komt zelf ook met ideeën. Wanneer ik aangeef dat ik toch een design of functionaliteit verandert wil hebben pakt hij het zeer snel op. Ik kan RickID zeker aanraden.
David van der Heijden
David van der Heijden
2023-09-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Een heerlijke no-nonsense aanpak. Doelgericht en prettig in de omgang. Aanrader
Caroline Expert
Caroline Expert
2023-08-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
I recommend Rickid Webdesign who has been with us from the start in building our website!
Dirk Duthoit
Dirk Duthoit
2023-08-25
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rickid heeft onze website volledig opnieuw gebouwd, daarna geen of nauwelijks problemen mee gehad. Blijft stabiel draaien, ziet er top uit en is snel. Snelle respons van Rick die altijd voor ons klaar staat!
Rick L
Rick L
2023-08-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Altijd snelle en goede oplossingen voor onze website en vraagstukken
Tdghoveniers hoveniers
Tdghoveniers hoveniers
2022-12-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Prettig conact, fijne samenwerking! Komt zijn afspraken na. Al onze wensen zijn gerealiseerd!
Mohamed
Mohamed
2022-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer tevreden met de geleverde diensten! Zeker een aanrader. Ook voor je nieuwe logo of banners kun je hier terecht.
Raphael Keyner
Raphael Keyner
2022-10-24
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Rick maak een geweldige website, degelijk en betrouwbaar. Fijn dat er ook word meegedacht in alles om jou site er piekfijn uit te laten zien en te het laten functioneren naar behoren.
avada-theme-side-image_rickidwebdesign
Avada-logo-rickidwebdesign

Met meer dan 650.000 verkochte licenties op ThemeForest is het Avada WordPress-theme een van de best verkochte premium multipurpose themes ter wereld. Avada is een multipurpose theme dat u op uw WordPress website installeert als een WordPress-thema. Dit thema kan worden gebruikt om een website of webshop te bouwen voor diverse markten zoals o.a. gyms, restaurants, kappers, creatieven, bakkers non-profit organisaties enzovoorts. Als u een moderne en efficiënte website wilt maken, is het Avada WordPress-thema een compleet pakket met ontwerp- en premiumfuncties. Als u Avada gebruikt om uw nieuwe website in te stellen, hoeft u geen webdesign specialisten in te huren of ingewikkelde codeervaardigheden te leren. U dient enkel het thema te installeren en beginnen met het bouwen van uw website.

Key Features van Avada

Avada Builder is een krachtige visuele editor. Het maakt het bouwen van complexe WordPress-websites eenvoudig. Hieronder enkele functionaliteiten die het Avada mulitfunctionele tehma te bieden heeft.

103 Prebuilt Websites

Deze Prebuilt websites zijn ontworpen om tijd te besparen. Deze websites kunnen direct na installatie van Avada worden geïmporteerd en worden aangepast aan uw specifieke wensen o.a. layout en functionaliteiten.

120+ Design Elements

De Elementen zitten vol met verschillende opties, zijn zeer flexibel voor elk design en voor elk doel in te zetten. Dmv de template builder kunt u alles op maat maken.

Gebouwd voor Performance

Doordat u controle heeft over alle functionaliteiten van Avada op uw website, kunt u hierdoor u hele site optimaliseren zodat deze goede prestaties behaald.

Mobiel vriendelijk

Avada is volledig 100% responsief op alle apparaten, van mobiel tot desktop en tablets, waardoor alles vloeiend in elkaar overloopt.

Dynamische Content

U kunt unieke pagina's en postlay-outs creëren voor uw website door gebruikt te maken van Avada's dynamische functionaliteit zoals de templatebuilder.

Online Store Builder

Avada is volledig geïntegreerd met WooCommerce, waardoor je mooie online webwinkels kunt bouwen om van alle soorten productlijnen te kunnen verkopen.

Hoe werkt het laten maken van een avada website? in 4 stappen uitgelegd

Intakegesprek, Strategie en Offerte
Rickid zal in een intakegesprek uw wensen doornemen. Dit vertaald zicht in een richting van een strategie, Aan de hand hiervan biedt Rickid u een scherpe offerte, een indicatie kunt u zien bij de prijzen verder op deze pagina
Prebuild website traject
Rickid zal voor u een prebuild website installleren. Deze prebuild website zal vervolgens compleet aan uw wensen worden aangepast zoals uw huisstijl, logo, teksten en afbeeldingen.
Check
Gezamelijk lopen we alle pagina's door totdat alles naar wens is. Meestal zitten er 2 revisie rondes in het traject.
Lancering
Wanneer alle revisies gedaan zijn zullen we de shop lanceren en laten indexeren door Google. De volgende stap kan genomen worden!
Vorige slide
Volgende slide

Uw Avada website laten onderhouden

Als uw Avada website live staat dan wilt u ook dat deze website goed onderhouden wordt. Rickid helpt je met het onderhouden van uw website. Dit kunnen wekelijkse maintenance werkzaamheden uit te voeren zoals up-to-date houden, backups maken en beveiligen tegen hackers en malware. Maar het onderhoud kan ook inhouden dat u functionaliteiten in de Avada website wilt laten uitvoeren. Er zal tal van mogelijkheden zoals een extra taal toevoegen, een afspraken pagina toevoegen, formulieren toevoegen of een landingspagina toevoegen.

Rickid_betrouwbare_allrounder
Rickid_webdesign_samenwerken

Bestaande website ombouwen naar Avada

De Redenen zijn divers. Mischien kan het zijn dat u niet meer tevreden met het huidige thema of page builder die u op dit moment gebruikt . Of u wilt overstappen naar WordPress vanuit een ander cms zoals Joomla. Het kan ook zijn  dat u het huidige design opfrissen.

Wel steeds vaker komt het verzoek binnen bij Rickid om WordPress website te laten ombouwen naar Avada.  

Template website design

EEN AVADA WEBSITE LATEN MAKEN OP een prebuild website

avada-premium-websiteprebuild-website

Een Avada website laten maken op basis van een prebuild website

Om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw nieuwe website werkt Rickid prebuild websites binnen Avada en WordPress. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle website functionaliteiten goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het moet. Hierdoor hoeft alles niet vanaf niks te worden opgebouwd en zo bespaard u dat tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Unieke resultaten

Er zijn vele templates te verkrijgen en daar is er wel een te vinden die past bij uw onderneming. Bij het uitzoeken van een bestaand template is het zaak dat u een template kiest waar goede ondersteuning voor is vanuit de developer en waarbij regelmatig nieuwe updates voor uit komen. Let ook op hoeveel de template is gedownload. Rickid heeft ook licenties van de meest belangrijke en kan deze ook voor u beschikbaar maken. Ben je bang dat je dan niet uniek genoeg bent? Dat is gelukkig niet nodig want Rickid kan uw gekozen template helemaal aan passen naar uw eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook wat Rickid voor u kan doen. Bovendien Kan Rickid uw website nog met customcode (op maat gemaakt CSS) aanpassen zodat uw website nog meer bij uw bedrijf past. Hierdoor krijgt u een website waar u blij mee bent en die uw klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die Rickid er uiteindelijk van gemaakt heeft. Dat is best een verschil en de keuze voor een bestaand template is kosten en tijd besparend, bovendien kunt uw website uniek maken door deze aan te passen.

Avada Website prijzen

PRIJZEN VOOR EEN AVADA WEBSITE

Belangrijk is ook wat voor prijzen kan ik verwachten met mijn nieuwe Avada project. Hieronder 2 verschillende pakketten, het website pakket en het eCommerce pakket. In elke kolom is aangegeven wat er precies is inbegrepen. Rickid kan ook de hosting en domeinnaam registratie voor u verzorgen. Ook kan Rickid websiteonderhoud voor u verzorgen

Avada Business website

zakelijke website mbt leadgenreration

850,-eenmalig vanaf
Nieuwste CMS software
Pagina indeling in overleg
Keuze uit 103 verschillende templates
Maximaal 7 pagina's
Slider voor de homepagina
Contactpagina met formulier
Google geoptimaliseerd
Responsive design
Sociale media geïntegreerd
Aantal revisies: 2
Aanmelding Search console
Aanmelding Google Analytics
Advies over SEO
Google bedrijfspagina
Logo design
Meer opties

Avada Website aanvragen Amsterdam

Of vraag hieronder direct en offerte aan

Uw project
Faq’s

VEEL GESTELDE AVADA VRAGEN AAN RICKID WEBDESIGN

De Avada Builder is de paginabuilder van het Avada Thema met zowel front-end als back-end interfaces. Met deze eenvoudig te gebruiken paginabuilder kunt u complexe lay-outs bouwen zonder dat u kennis nodig heeft van HTML of CSS.

Absoluut. Zorg ervoor dat u mij vertelt over uw behoeften en Rickid webdesign zal de website in WordPress bouwen wat een platform is waarmee u uw site snel en gemakkelijk kunt bijwerken. Altijd. Overal. Rickid kan desgewenst ter plekke uitleg geven hoe u uw nieuwe site kunt bijhouden.

 Elementor is een plug-in, terwijl Avada een thema is. Elementor heeft een eigen thema genaamd Hello, maar het werkt met de meeste WordPress-thema’s. Avada is een alles-in-één thema, mogelijk gemaakt door de eigen paginabuilder.

Avada is een enorm populair thema binnen WordPress. Standaard is Avada het echter traag omdat het vol zit met veel plug-ins. Om websites die met Avada zijn gebouwd te optimaliseren zodat uw website wel sneller is, is het aan te raden om een performance optimalisatie te laten uitvoeren.

Eisen van een goede Avada website

WAARAAN DIENT EEN GOEDE AVADA WEBSITE ALLEMAAL TE VOLDOEN

1) Avada Website zelf te gemakkelijk te onderhouden

U wilt Rickid niet voor elke kleine aanpassing inschakelen en u u wilt uw aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen WordPress WooCommere en Avada is dat mogelijk. Dit komt omdat deze systemen naadloos met elkaar samengaan, geïntegreerde functionaliteiten hebben en bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. U hoeft geen kennis van HTML, CSS of andere codes te hebben om de aanpassingen te kunnen doen. 

Hoe handiger u bent, hoe meer u zelf kunt doen. En lukt iets even niet of heeft u er echt even de tijd niet voor? Dan kunt u Rickid altijd inschakelen.

woo-wordpress-onderhoud_rickidwebdesign
Responsive-design_rickidwebdesign-2

2) Mobielvriendelijke, responsive Avada webdesign

Meer dan 50% van het websiteverkeer is afkomstig van mobiele gebruikers. Met dit in gedachten, is het belangrijk dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op mobiele apparaten. Niet alleen dat, het bieden van ondersteuning aan mobiele gebruikers wordt beschouwd als een best practice voor SEO. Google verlaagt de plaatsingen in de zoekresultaten van uw website als uw site geen mobiele gebruikers ondersteunt. U wilt dit probleem voorkomen door een webdesigner te zoeken dat een mobielvriendelijke website kan ontwerpen.

..Wanneer u samenwerkt met Rickid, krijgt u een responsive, aangepast webdesign. Een responsive website-ontwerp zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop computers. Rickid voorziet alle projecten van een mobielvriendelijke website die er op elk schermformaat aantrekkelijk uitzien. Als u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerkt, laat Rickid de hoogte en breedte van uw scherm weten, zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Het beste van alles is dat Rickid uw responsive elementor webdesign integreert in WordPress.  Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige responsieve website op basis van een bestaande template, of een veel grotere responsieve website op basis van een op custom template met complexe ontwerp- of aangepaste programmeervereisten, Rickid kan u het mobielvriendelijke websiteontwerp bieden dat u nodig heeft voor uw bedrijf.

3) Verbetering van de beveiliging van uw Avada website

Als u een Avada website-eigenaar bent, moet u overwegen om best practices toe te passen om uw website te beschermen tegen online aanvallen en malware. Rickid doet graag aanbevelingen en implementeert beveiligingsmaatregelen tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe website.

  • Gebruik een hulpprogramma voor het genereren van sterke wachtwoorden voor beheerdersaccounts.
  • Installeer een SSL-certificaat en los eventuele problemen met gemengde inhoud op.
  • Configureer een firewall voor websitetoepassingen zoals Wordfence.
  • Plaats htaccess-wachtwoorden in administratieve mappen.
  • Schakel over naar de nieuwste versie van PHP en MySQL.
  • Vraag uw hostingprovider of deze routinematig serversoftware bijwerkt.
Als het gaat om de veiligheid van uw website, raden we u aan om geen middel onbeproefd te laten. Als u vragen heeft over het beveiligen van uw website tegen online aanvallen, neem dan contact op met Rickid voor aanvullend advies over de beste praktijken die u kunt implementeren.
Security-website_rickidwebdesign-1
website-speed_rickidwebdesign-2

4) Een snelle Avada website ontwikkelen

Geschat wordt dat 53% van de websitebezoeken wordt afgebroken wanneer het laden van een mobiele site meer dan drie seconden duurt. Bovendien verwacht ongeveer 50% van de mensen dat een pagina in minder dan twee seconden wordt geladen. Als deze prestaties van uw website ontbreken, zal de bezoeker eerder voor een concurrerende website kiezen die wel snel laad.

De snelheid van een website is niet alleen van invloed op de gebruikerservaring, het speelt ook een belangrijke rol bij de optimalisatie van zoekmachines. Bovendien hebben websites die snel laden, doorgaans hogere conversieratio’s en lagere bouncepercentages. De positie van uw website zal dalen als zoekmachines bepalen dat uw website langzamer laadt dan verwacht. Wanneer Rickid uw website ontwikkelt, neemt Rickid zoekmachineoptimalisatie, gebruikerservaring en websitesnelheid serieus, zowel voor mobiele als desktop-ervaringen.

 

Met deze statistieken in gedachten, is het essentieel dat uw nieuwe website met deze optimalisaties wordt ontwikkeld. Rickid houdt altijd rekening met het belang van sitesnelheid bij het ontwikkelen van een website. Om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt, optimaliseert Rickid routinematig afbeeldingen, verkleint scripts, schakelt GZIP-compressie in en nog veel meer!

Als u vragen heeft over sitesnelheid, gaat Rickid graag met u in gesprek! Bel Rickid op +31618511380 om uw websiteproject te bespreken.

5)SEO-vriendelijke Avada website

Wanneer Rickid uw Avada website ontwikkelt, zal Rickid eigen SEO best practices implementeren om ervoor te zorgen dat uw website SEO-vriendelijk is. Voordat Rickid uw nieuwe website lanceert, zullen we de nodige 301-omleidingen instellen, paginatitels optimaliseren, metabeschrijvingen schrijven, mobiele ervaringen verbeteren en nog veel meer!

De lancering van uw website is nog maar het begin van uw SEO-reis. Als u echt serieus bent over het verhogen van organisch verkeer op uw website, kunt u overwegen om u te abonneren op een Rickid SEO-abonnement. Dit geeft Rickid het nodige budget om routinematige verbeteringen aan te brengen in de on-page en off-page SEO van je website. Het doel is om u een betere zichtbaarheid te geven voor relevante zoekresultaten, uw organisch verkeer te vergroten en uw conversieratio’s te verbeteren. Om echt wat aandacht te trekken in de koppen die u schrijft, kunt u overwegen om emoji’s te gebruiken om de interesse te wekken. Praat met Rickid voor meer informatie over de voordelen van een maandelijkse marketingcampagne na de lancering van uw website door ons te bellen op +31618511380

SEO-search-engine-optimization_website_rickidwebdesign-3
Onderhoud, Hosting & graphic design

ANDERE DIENSTEN VAN RICKID WEBDESIGN VOOR UW BEDRIJF

Rickid webdesign is een veelzijdige creatief all-in-one mediabedrijf die verschillende diensten aanbied. Bekijk hieronder wat Rickid nog meer voor uw onderneming kan betekenen.

SLUIT OOK UW HOSTING AF BIJ RICKID

Supersnelle hosting voor uw Elementor WordPress website, geheel ingericht voor deze open source CMS systemen. Tevens domeinregistratie.
specialiteit

LAAT UW WP WEBSITE ONDERHOUDEN DOOR RICKID

Voordelige onderhoud aan uw elementor WP website zoals updates, backups, content uitbreiding, webmaster services, actiepagina’s bannering en nog veel. Neem contact op voor meer informatie.
specialiteit

LAAT UW BRAND IDENTITY ONTWERPEN DOOR RICKID

De visuele presentatie van een bedrijf is zeer belangrijk, ook omdat het vaak de eerste kennismaking met mogelijke klanten is zoals logo, kleuren & lettertypes.
specialiteit

Uw nieuwe Avada website laten maken door Rickid Webdesign?

Heeft Rickid u overtuigd? Uw website laten maken doet bij Rickid! Mag Rickid u een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, u zit nergens aan vast. Mail ons uw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever persoonlijk contact per telefoon of Whatsapp? Prima geen probleem!

Werkterrein Rickid webdesign

RICKID WEBDESIGN WERKT DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Rickid webdesign maakt Avada websites & webshops door heel Nederland. Rickid werkt niet alleen in Amsterdam maar heeft heel Nederland als werkterrein.

Avada Website in Rotterdam
Avada Website in Den Haag
Avada Website in Utrecht
Avada Website in Eindhoven
Avada Website in Groningen
Avada Website in Tilburg
Avada Website in Almere
Avada Website in Breda
Avada Website in Nijmegen
Avada Website in Apeldoorn
Avada Website in Haarlem
Avada Website in Arnhem
Avada Website in Enschede
Avada Website in Amersfoort
Avada Website in Avada
Avada Website in Zaanstad

Avada Website in ‘s-Hertogenbosch
Avada Website in Zwolle
Avada Website in Zoetermeer
Avada Website in Leiden
Avada Website in Leeuwarden
Avada Website in Dordrecht
Avada Website in Maastricht
Avada Website in Ede
Avada Website in Alphen aan den Rijn
Avada Website in Westland
Avada Website in Alkmaar
Avada Website in Emmen
Avada Website in Delft
Avada Website in Venlo
Avada Website in Deventer

Map-Netherlands-rickidwebdesign_workarea-800x892
Website reparatie

Is uw website kapot? Roep dan de hulp in van

Storingsdienst

Heeft u een probleem met uw website of webshop die snel opgelost moet worden? Samen bekijken we het probleem. Na de analyse en spreken een prijs af. Normaal gesproken tegen een uurtarief. Zonder verrassingen of vervelende bijkomende kosten. Bel, WhatsApp of stuur Rickid een bericht en vraag een reparatie aan, antwoord volgt snel

Ontdek uw online kansen met de quickscan

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden, functionaliteit en prestaties te verbeteren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door op ‘Toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons Cookiebeleid dat u kunt vinden in onze privacy voorwaarden.